Jump to content
Dogomania

DIANKA - sliczna suczka adoptowana i oddana po roku . MA SUPER DOMEK!!

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie dzisiaj rano myślałam o Diance szykując się do pracy. Zastanawiałam się co to za ludzie są, co po roku oddali psa bo się zwyczajnie znudził. Jeszcze żeby oddali bo ich nie stać na utrzymanie zwierzęcia i wolą oddać niż głodzić ale oni wzięli dwa ON-ki a to duże psy drogie w utrzymaniu. To nie mogli zostawić tej małej Dianki? Ile taka psina zje? Niechby mąż sobie miał ON-ki do pilnowania a żona miałaby Diankę do kochania... Ale ona chyba Dianki nie kochała bo nie pozwoliłaby jej oddać.
Jakby mój mąż tak poprostu wziął mojego zwierzaka i zawiózł do schroniska to chyba bałby się potem sam wrócić do domu:mad:

Posted

A mam takiego zwierzaka z którego nie tylko "nie ma żadnego pożytku" jak to niektórzy mówią a on w dodatku strasznie niszczy wszystko co popadnie a mimo wszystko pozbycie się go nie wchodzi w grę.
Nawet mój mąż który nie chciał żebym kupowała zwierzę (nawet o chomiku nie chciał słyszeć) nie wyobraża sobie oddania go komukolwiek.