Jump to content
Dogomania

DIANKA - sliczna suczka adoptowana i oddana po roku . MA SUPER DOMEK!!

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem.
Może ludzie boją się że skoro została oddana to jest z nią coś nie tak?
Może nie dowierzają że to tamci ludzie nie do końca są normalni że oddali taką suńkę?

Posted

Dianka jest cudna, ale najczęściej chyba znajdują domki psiaki małe, albo podobne do jakiejś rasy. Takie słodkie Dianki, muszą czekać na TEGO człowieka, na miłość od pierwszego spojrzenia, i ja wierze ze w końcu kogoś zauroczy panna. Ja nalezy do tego gatunku co w sumie wszystkie mi się podobają psieaki, wystarczy ze w ślepia popatrze ...:oops:
Dianka ma pewnie allegro, ale czy ma wyróżnione? ile kosztuje? gdzies mi się dzis obiło o oczy ( nie wiem gdzie)" ze podobno takie jest skuteczniejsze??

Posted

z tego co mam zapisane, Dianka, ma ogłoszenia na ( nie ja robiłam wszystkich ogłoszeń - pisze zeby było jasne , tylko zapisałam sobie systematycznie, jak ktoś ja wstawiał, gdzie ma);) :

Kupie psa, 4łapy, psy .pl, eoferty,animalia,mójpupil.

(nie iwme czy któres juz nie wygasło, puzniej sprawdze )

Posted

agamika napisał(a):
z tego co mam zapisane, Dianka, ma ogłoszenia na ( nie ja robiłam wszystkich ogłoszeń - pisze zeby było jasne , tylko zapisałam sobie systematycznie, jak ktoś ja wstawiał, gdzie ma);) :

Kupie psa, 4łapy, psy .pl, eoferty,animalia,mójpupil.

(nie iwme czy któres juz nie wygasło, puzniej sprawdze )

Ja ją umieściłam wyróżnioną na Alegratce.