Jump to content
Dogomania

DIANKA - sliczna suczka adoptowana i oddana po roku . MA SUPER DOMEK!!

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonata78 napisał(a):
Smutne takie tylko podnoszenie :shake: o wiele przyjemniej byłoby uzgadniać i załatwiać transport Dianki do kochającego domku:-(

Oj, masz całkowitą rację!!! Ale cóż, lepiej niech sunia będzie na pierwszej - może ktoś do niej zajrzy i się zakocha!!!

Posted

Dianka jako szczeniak została przerzucona przez płot do przytuliska w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Ponieważ to bardzo ładna, nieduża suczka szybko znalazła dom.
Niestety po roku wrócił z zagranicy mąż kobiety która przygarnęła Dianę i uznał że jak ma mieć psa to “rasowego”a najlepiej dwa. Niech sąsiedzi widzą i zazdroszczą.
Kupił dwa ON-ko podobne szczeniaki a Dianę odwiózł do schroniska.
Teraz Diana czeka w przytulisku na kolejną szansę w życiu która nie okaże się tylko złudzeniem szcześcia...

Tak naprawdę, to jeden pazur Dianki jest bardziej rasowy od tego pana.
Jest bardzo ładna i grzeczna. Łagodna i chętna do zabawy więc wspaniale nadaje się do domu z podrośniętymi dziećmi. Mieszkała już w domu więc potrafi się zachować. W schronisku została wykastrowana (pani szkoda było na to pieniędzy choć wcześniej pisemnie się do tego zobowiązałą)
Ma dopiero 3 lata więc jest młodym, zdrowym psem.
Jej jedyną "wadą" jest to, że nie jest rasowa.

Posted

ja allegro nie umiem:oops: , ale zrobiłam Diance kilka ogłoszeń tylko nie pamiętam gdzie:oops: musze zeszyt znaleść bo miałam to zapisane. Na pewno ma na krakowskim gumtree, Bo jak robiałm tamto ogłoszenie to nie wies=dzaiałm jeszcze ze na kazdym miescie trzeba osobno robić:oops:

Posted

cieszę sie bardzo... niech pieniądze spokojnie czekają na jakąś pilna potrzebę :)

Niestety agusia mój wyjazd nie był "odpoczynkowy"....