Sonata78 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Smutne takie tylko podnoszenie :shake: o wiele przyjemniej byłoby uzgadniać i załatwiać transport Dianki do kochającego domku:-( Quote
agusiazet Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sonata78 napisał(a):Smutne takie tylko podnoszenie :shake: o wiele przyjemniej byłoby uzgadniać i załatwiać transport Dianki do kochającego domku:-( Oj, masz całkowitą rację!!! Ale cóż, lepiej niech sunia będzie na pierwszej - może ktoś do niej zajrzy i się zakocha!!! Quote
Puchatek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 W sumie dziwne bo bardzo ładna sunia. Oczywiście "wszystkie psy są piękne" ale ona obiektywnie jest bardzo atrakcyjna, do tego młoda, zdrowa. Quote
Sonata78 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Też się dziwię. Nieduża, wesoła, nietypowo umaszczona... Gdyby miała dłuższą sierść przypominałaby małego tollerra:roll: Quote
Sonata78 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dianka jako szczeniak została przerzucona przez płot do przytuliska w Ostrowcu Świętokrzyskim. Ponieważ to bardzo ładna, nieduża suczka szybko znalazła dom. Niestety po roku wrócił z zagranicy mąż kobiety która przygarnęła Dianę i uznał że jak ma mieć psa to “rasowego”a najlepiej dwa. Niech sąsiedzi widzą i zazdroszczą. Kupił dwa ON-ko podobne szczeniaki a Dianę odwiózł do schroniska. Teraz Diana czeka w przytulisku na kolejną szansę w życiu która nie okaże się tylko złudzeniem szcześcia... Tak naprawdę, to jeden pazur Dianki jest bardziej rasowy od tego pana. Jest bardzo ładna i grzeczna. Łagodna i chętna do zabawy więc wspaniale nadaje się do domu z podrośniętymi dziećmi. Mieszkała już w domu więc potrafi się zachować. W schronisku została wykastrowana (pani szkoda było na to pieniędzy choć wcześniej pisemnie się do tego zobowiązałą) Ma dopiero 3 lata więc jest młodym, zdrowym psem. Jej jedyną "wadą" jest to, że nie jest rasowa. Quote
agusiazet Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ale większość ludzi właśnie kocha kundelki, a Dianka jest taka śliczna - niech i ktoś ją wreszcie pokocha!!! Quote
Origami-7 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 iwop napisał(a): Czyz dianka nie jest piekna?:loveu: Piękna DIANKA czeka na swój super domek!!! Quote
Origami-7 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 DIANKA idzie na spacerek na pierwszą strone!!! Quote
agusiazet Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Może zamiast podnosić trzeba ją wystawiać? Quote
agamika Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ja allegro nie umiem:oops: , ale zrobiłam Diance kilka ogłoszeń tylko nie pamiętam gdzie:oops: musze zeszyt znaleść bo miałam to zapisane. Na pewno ma na krakowskim gumtree, Bo jak robiałm tamto ogłoszenie to nie wies=dzaiałm jeszcze ze na kazdym miescie trzeba osobno robić:oops: Quote
Sonata78 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Umieściłam Diankę już wcześniej na 4lapy a dzisiaj na AleGratka wyróżnione tutaj: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/639174_dianka_nieduza_wesola_mloda.html Quote
agusiazet Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witaj Iwonko, odpoczęłaś? Na AFN są pieniążki na psy z Ostrowca Św. ok 60 zł - do wykorzystania z rachunkiem!!! Quote
iwop Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 cieszę sie bardzo... niech pieniądze spokojnie czekają na jakąś pilna potrzebę :) Niestety agusia mój wyjazd nie był "odpoczynkowy".... Quote
agusiazet Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O, a ja myślałam, że wypoczywasz w najlepsze, a Ty tak za pracą ganiałaś!! Quote
iwop Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 agusia - nie za pracą ale to nieistotne. :oops: Dianka czeka na domek Quote
agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Podnoszę Diankę, z nadzieją, że jej się wreszcie uda!!! Quote
Origami-7 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dianka chce miec domek. Zobaczcie jaka Ona jest ładma Quote
Origami-7 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dianka chce miec domek. Zobaczcie jaka Ona jest ładna. Szukasz psiaczka , daj Diance domek. Ona tak bardzo czeka na swego Pana!!! Quote
Recommended Posts