iwop Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dianka jest sliczną suczką. to największa pieszczocha wśród psów w przytulisku... Lubi sie bawić i szybko się zaprzyjaźnia. Jako szczeniak zostła do nas przerzucona przez płot. Szybko znalazła dom... Po roku została oddana z powrotem... Nie dlatego, że sie "nie sprawdziła" ale z zagranicy wrócił mąż jej pani i doszedł do wniosku, że stac go na "rasowe" psy i kupił dwa psy podobne do owczarków nienmieckich. Kundla nie bedzie trzymał bo niech sąsiedzi widzą, że stac go na więcej... I Dianka jako nierasowa wróciła do przytuliska.... jest naprawde sliczna i straszna "przytulanka" http://iwop.wrzuta.pl/film/gQXCOIizlI/dianka " class="ipsImage" alt=""> Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dianka- przytulanka - podejrzewam, że jej jedna noga jest bardziej rasowa niz jej poprzedni pan :angryy: Quote
Puchatek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='iwop']czy moge prosic o banerek z dianką? Proszę bardzo: Quote
agusiazet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Faktycznie piękna panienka, sama bym chciała ją mieć, ale niestety - nie mogę, na razie! Quote
iwop Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 agusia dianka bardzo szybko nawiązuje kontakt - zaraz chce się bawić. Nie będę ukrywac, że to moja ulubienica...:oops: Quote
halbina Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tego "rasowego" pana na pewno nie można nazwać ani rasowym dżentelmenem, ani nawet człowiekiem... Quote
iwop Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 zwykły "ćwok" nawet bez metryczki...:2gunfire: Quote
madziulek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ciekawe,kiedy ten zagraniczny maz uzna,ze stac go na bardziej rasowa zone-oj,zycze jej tego. Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To raczej żona powinna go wymienić... na nowszy model! :razz: Quote
iwop Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dianka - sliczna przytulanka szuka prawdziwego domu - takiego do końca życia...:-( Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Myślę, że warto dać Diankę na Allegro, jest urocza! Quote
Recommended Posts