Sonata78 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Minął kolejny tydzień,:-( skończyło się kolejne wyróżnienie Diance na alegratka a ona ciągle nie wzbudziła niczyjego zainteresowania... Quote
Origami-7 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Sonata78 napisał(a):Minął kolejny tydzień,:-( skończyło się kolejne wyróżnienie Diance na alegratka a ona ciągle nie wzbudziła niczyjego zainteresowania... A Dianka jest taka ładna. Dlaczego tak się dzieje????:shake: Quote
Sonata78 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Origami-7 napisał(a):A Dianka jest taka ładna. Dlaczego tak się dzieje????:shake: Ludzie nie wiedzą co tracą...:roll: Quote
Origami-7 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 DIANKA dalej czeka i dalej prosi o domek!!!:crazyeye: Quote
mulinka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 iwop a możesz mi podać adres do strony internetowej ostrowieckiego TOZ-u (widziałam kiedyś w Gazecie Ostrowieckiej ale mi gdzieś zginęła) wiesz co, może uznasz to za głupie, ale myślę, ze warto w Gazecie Ostrowieckiej pisać pełną nazwę, tzn. zamiast "TOZ apeluje" pisać "Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami apeluje" - to niby niewielka zmiana a może więcej osób zauważy tą rubrykę i może choć jeden zwierzak znajdzie dom Diana jest urocza i bardzo prosi o dom Quote
Origami-7 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 DIANKA to sunia , która pragnie mieć swój domek:crazyeye: Quote
agusiazet Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Straszna szkoda, taka kochana jest ta Dianka!!!:(:(:( Quote
iwop Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Dianka ma pecha... A przeciez jest taka ładna...:-( Quote
ewelinabuck Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(:-(taka sliczna jest Quote
agusiazet Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dzisiaj jeszcze nikogo u Dianki nie było, więc chociaż podrzucę na pierwszą!!! Quote
Ada-jeje Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Az sie wierzyc nie chce ze ta sunia jeszcze domku nie znalazla przeciez jest naprawde sliczna.:shake: Quote
Recommended Posts