Greven Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 JEst jeszcze suka - szkieletorka, uszy cięte. Wygląda strasznie, do tego spuchnięta łapa. Założyłyście jej jakiś wątek? bo nie chcę dublować... Quote
dzodzo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 jesli to taka chudziutka sunia kopiowana-to mamy ja na stronce jako Irme? a co z jej łapka? Quote
justine. Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 nie ma watku....ostatnio jej nie bylo... myslalam ze poszla :angryy: Quote
Greven Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jest w boksach z tyłu. Szkielecik. Nie mam pojęcia, co z łapką. Prawa przednia jest nalana i suka dziwnie ją stawia. Pytałam weterynarza, ale nie wiedzą, co jest, nikt nic nie zauważył. Podobno psy z boksu ją męczą, więc może to od ugryzienia. Quote
Inez Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Sluchajcie załużcie nowy topic- dobki w potrzebie. Ja jutro będe w schronie to porobie więcej zdjęc i postaram sie czegos o nich dowiedziec. Quote
dzodzo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a macie mozliwosc zrobienia lepszych zdjec?-bo chyba tylko te ze strony schronu mamy dostepne-zwrocilam na ta sunie uwage bo mi przypomina moją, taka bidula smutna dowiedzcie sie jak najwiecej o dobciach, wtedy jak ktos pyta o psa do adopcji mozemy cos odpisac a tak to tylko tyle ze jest taki a taki...mozemy tez niemcom podeslac naszym Quote
Greven Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Mam zdjęcie suki, może trochę nieostre, nie wiem jeszcze nie przeglądałam na kompie. Mogę posłać mailem, żeby ktoś zmniejszył i wstawił. ONA WYGLĄDA NAPRAWDĘ ŹLE. We wspólnych boksach widziałam też mix dobka, ale ma wiele cech. Duży, długołapy, czarny, uszy nie cięte. Wątek dobciowy już jest, zakładałam jakiś czas temu. Dotyczył dobków na kwarantannie, ale można zmienić tytuł. Quote
dzodzo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 mozesz do mnie wyslac:[email protected], moze dam rade wstawic Quote
Greven Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wysłane. Widać nawet łapę. Jak pomnieszysz i wyostrzysz, to będzie ok. Quote
dzodzo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 rany boskie-toz ona jest na wykonczeniu w tym schronie:-( piekna sunia-gdybym mogla miec drugiego psa.... bede starala sie podeslac ją niemcom-niedlugo przyjezdzaja po kolejne psy- a nuz? Quote
amelka0 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Widziałam tę sunię faktycznie kiepsko wygląda i taka przestaszona,a pamiętasz Greven tego Dobka co był tez w tym boksie z tyłu ok.miesiąc temu,on był jeszcze chudszy ale za dwa dni go niebyło,ponoć trafił do adopcji...zdziwiłam się bo psów na leczeniu ponoć nie wydają,czy to Ty Greven,go może wzięłaś? Quote
Greven Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nie, to nie ja i nawet go nie widziałam :shake: Quote
Recommended Posts