Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja myślę, że będzie dobrze, chłopak trafi w ręce najlepszych lekarzy świnkowych w W-wie, jest zdrowy, stan idealny. Ale i tak się denerwuję.
Jeszcze jedno pytanie - skąd jesteś? A właściwie Twoja koleżanka, ale to chyba na jedno wychodzi ;)

Posted

czesc makos:) asia klero pisała mi o Was - o Tobie i o Twojej kolezance - tylko ze w Warszawie żadnej samiczki chyba nie ma. Lexi tez pytałam - u niej wszyscy zarezerwowani. Kimera chce dac Mysię do domu świnkowego.
Jeżeli mogliby to byc chłopcy - to ja mam dwóch - Kleofasa i Hieronima ;)

Posted

wiesz - bo to trzeba odpowiednio do tego podejsc. 14 lat - to juz mozna pogadac. trzeba powiedziec, ze rozety to sa rasowe i ze one szybciej dom znajduja. a gladkowlose to takie kundelki - i nikt ich nie chce. i ze mozna pomoc swince, co potrzebuje pomocy - a nie kupowac. sluzę namiarami na niejakiego "morświna" w podobnym wieku - syna niejakiej "świnki3" - jakby ktoś w młodszym wieku byłby potrzebny ;)

Posted

U nich w domu od kikunastu lat były świnki,gładkowłose też.Nie raz i dwie na raz.Po ostatniej śwince która była rozetką zakochał się właśnie w rozetkowych i o innych nie chce słyszec

Posted

Ranyyyy, ileż trzeba zachodu by się tu dostać!!!
Do kiedy Caviarnia będzie nieczynna? Czy my tu piszemy tylko w tym wątku, czy jak u nas w kilku.
Makos, służę pomocą, gdyby chłopak chciał pogadać. Poza tym, jak juz ktoś napisał, chłopak jest na tyle duży, że powinien rozumieć różnicę między chęcią posiadania, a chęcią niesienia pomocy. Jeśli tylko chce mieć, to nie ma pewnie sensu go przekonywać do czegoś wbrew niemu, bo jeśli się go na siłę uszczęśliwi innym zwierzątkiem może mieć je gdzieś i się nim nie opiekować, mówiąc, że przecież on go nie chciał. Myslę, że sprawę trzeba pozostawić bliskim aby mu wytłumaczyli o co w tym wszystkim chodzi i co my tu robimy.

Posted

mam pytanie, mamy jakąs samioczkę "wolną" blisko Krakowa .. bo jest szansa ze TRufla i Mysza mogłyby razem pujśc do domku - tylko ze wtedy dla świnki playboykrk byłaby jakas potzrebna ( tylko ze u Niego musze jeszcze z rodzicami porozmawiać ;) ) ... a wolałabym ich nierozdzielać jesl imoga pujść razem

Posted

hmmm, a nie można by było pokombinować z synciem Kruszynki, co jest u Kalci? Rozetka jak się patrzy, jest młodziutki, więc można go połączyć z jakimś gładkim i do adopcji niech idą tylko razem. W tym momencie będzie i wilk syty i owca cała :D. Niedługo będzie można odłączyć Kruszynka od matki.

Posted

Kareno, w świnkach uratowanych podwójnie wstawiony jest prosiek Archway i tak sie zastanawiam, czy to błąd, czy może pomyliło Ci sie i zamiast innej prośki wstawiłaś Archway'a ;)

- Swoja droga, bo nie wiem w sumie, w którym temacie o to zapytać - wiadomo już coś może o tym króliczku zabranym ze Służewca ?

Posted

[INDENT]Cherry z tego co wiem nie ma juz u Lexi ;) , a Berry i Kami tez nie jestem pewna na 100% , dlatego pytam [/INDENT]

[INDENT]A co do czasu to jednak troche dłuzej jak godzinke sie jedzie ;) zarówno samochodem jak i pociągiem :eviltong: [/INDENT]