Zytka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 To może zanieść do weta i pomoże odgadnąć ta "zagadkę". CZERWONA LAMPKA: Może to nie świnka ale króliczek z terrarystycznego oferta ważna do jutra!!!: [URL]http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=235701[/URL] Mogę zabrać ale kto przechowa?? Quote
trolka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Elurin']No i Trolka nie kupiła tych prośków. Mam nadzieję, że choć tą świnkę z przytuliska wyciągnie. [B][/B][/quote] Ale się wkurzyłam... jak na złość net mi padł!!!! już od jakiegoś czasu przeglądarka mi padała, ale musiała akurat dzisiaj tak na maxa:-(. Dzwoniłam do znajomej, żeby wylicytowała te świneczki od siebie i chyba mnie źle zrozumiała :(. Owszem zalicytowała, ale tylko za te 5 zł. Nie wiem czemu później nie zajrzała na aukcje. Przykro mi, że nie udało mi się ich wyciągnąć, ale mam nadzieję, że osoba, która je kupiła będzie o nie dbać. Świneczka z przytuliska dalej aktualna, będę do nich dzwonić. Quote
Elurin Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Trolko - zdarza się. Mam nadzieję, że świnki dobrze trafią. KaRa - sprawdź jeszcze dokładnie prośka, bo jak to panna, a za towarzysza chłopak przyjedzie... Quote
trolka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Napisałam maila do przytuliska. Mam pecha z tymi telefonami- albo nikt nie odbiera, albo jest zajęte :shake:. Mam nadzieję, że chociaż na maila odpiszą w miarę szybko. Quote
BIANKA1 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Moja cioteczka chyba jednak jest przy nadziei :cool1: Quote
Korenia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Tak, cioteczka Biankowa chyba w stanie błogosławionym... Pomacałam tłuszczyk Willusia i on rzeczywiście taki inny... Ciotka jest śliczna i kochana :loveu: Boska i w ogole super :loveu: Quote
Elurin Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Cudownie:shake: Kolejne maluchy... Trolko - ja tak miałem, jak do Kociego Azylu dzwoniłem. Ale się w końcu dodzwoniłem. Spróbuj jeszcze parę razy w poniedziałek. Quote
kalcia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Oh kurcze, nastepne kluski :o No coz.. Miejmy nadzieje, ze uda sie cos pozalatwiac z tymi co teraz sa do adopcji, zanim kolejne kluski beda nadawac sie do szukania domkow :/ Quote
kalcia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Zytka']To może zanieść do weta i pomoże odgadnąć ta "zagadkę". CZERWONA LAMPKA: Może to nie świnka ale króliczek z terrarystycznego oferta ważna do jutra!!!: [URL]http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=235701[/URL] Mogę zabrać ale kto przechowa??[/quote] Moze Iwona ma miejsce jeszcze? :shake: Quote
Elurin Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 O ile mi Iwona mówiła, DT u "Królików" są kompletnie zablokowane. Musiałby wziąć ktoś od nas. Quote
Korenia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 To nie jest pewne jeszcze, że ona w ciązy, ale całej naszej trójce tak to wygląda... Quote
mon97 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 witam wszystkich. na allegro jest ogłoszenie o śwince z rodowodem za 1 zł. uratujmy ją przed kupnem na "pokarm".[url]http://www.allegro.pl/item310220343_rasowa_sliczna_swinka_morska_rodowod_.html[/url] Quote
kimera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Na pokarm chyba by nie poszedł, prędzej na rozmnóżki. Już zawiadamiałam o tym pięknym sheltie, ale dobrze przypomnieć. Nie ma nikogo z Krakowa, kto by przygarnął ślicznego świnka? Quote
Zytka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Są chętni na królika? Kataryna18 napisała żę może go wziąśc na tymczas tylko szybko musiałby się transport znaleść. Ewentulanie nie wiecie ile bilet moze kosztować ? Quote
Elurin Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Królik jest pod opieką SPK:lol: Katowice!!! 20 prośków na karmę!!! Tu:[URL]http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=236437[/URL] Nie wiem, czy te świnki są żywe... Quote
BIANKA1 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Elurin']Królik jest pod opieką SPK:lol: Katowice!!! 20 prośków na karmę!!! Tu:[URL]http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=236437[/URL] Nie wiem, czy te świnki są żywe...[/quote] Biedne . :shake: Quote
Karena Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Masakra!!! Trzeba je wyciągnąć!!! Czy ktoś będzie w stanie? Skoro są zdjęcia, to chyba żywe... Jakby co dokładam się do wykupienia. Quote
seledynek Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Kto wyłoży 300 zł i da DT 20 świnkom? Quote
Evelin Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ciekawe skąd ten palant wziął 20 prosiaków...biedne i i gładkowłose i rozetki... Może rozmnaża? koszmar...I jeszcze pisze,ze idealne dla boasów i pytonów.. A ogłoszeniodawca-idealny dla lwa i rekina..... Quote
trolka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 może przy wykupie wszystkich świnek będzie można wynegocjować niższą cenę? Quote
Elurin Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Mi się zdjęcia nie wyświetlają...ale w ogóle od paru dni nie mogę uruchomić imageshacka.:shake: Mogę się złożyć na 2 świnki. Nie mam więcej kasy... Quote
seledynek Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Świnki są naprawdę piękne. Trzeba spytać dlaczego tak dużo sprzedaje (w domyśle czy nie są chore), może likwiduje hodowlę? Quote
Karena Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Tylko jak zabrać na raz 20 świnek, no i skąd wziąć DT??? Quote
pucka69 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 kopiuję - to co na caviarni napisałam : a co mi tam negatyw - on tez go ode mnie dostanie. siostra dziś zadzwoniła o 8.30 i pytała - "co brat ma zrobić, jaki będzie odbiór czy wysyłka, [B]czy ma może ponownie wystawić na allegro[/B] /od sprzedaży minęło zdaje się 5 dni hahaha" - na co ja " a może w odpowiedzi na mojego maila poda po prostu nr konta?" cała sytuacja zaczyna mnie bawić [IMG]http://www.swinkimorskie.eu/forum/images/smilies/icon_e_wink.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts