agamika Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 --Jakby ktokolwiek wiedział,że ktoś chce niedrogo jakąs używaną klatke sprzedać to baaaardzo prosze niech mi da znać , to wtedy DT u mnie na dłuższy czas mogły by być.( Bo tak to jednak troche za ciasno jest ) --. Pucka czy wszystko jedno do której księgarni pujde z Twoim transporterem?[SIZE=1]A mogłoby by być tak ,że transporter pojedzie z Bounty i świnkami do Bytomia ? O i le tam też jest jakaś filia księgarni ?Wteduy dziewczyny nie musiałyby Krakowa zwiedzać z pustą klatką[/SIZE].[SIZE=1]Ale jeśli potrezbujesz go to nie ma sprawy , to jeszcze w piatek do księgarni go podrzuce[/SIZE] --- I jak to ma byc z[B] umową adopcyjną? [/B]Daje Bounty oba egzemplarze , podpisują jej rodzice i jeden odsyła (ale komu ?), czy ona podpisuje i ja jeden wam odsyłam???? Quote
BoUnTy Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Invictus w tej kwestii niech sie wypowie APSA, bo to od niej zalezy kto ma ją podpisać, ja i tak nie widze większej różnicy i moge podpisac ja i moi rodzice - z tym już nie ma problemu :) Teraz to już od Ciebie APSO wszystko zalezy, ja się na wszystko zgadzam :) A jutro jestem z Agamiką o 15:50 umówiona w Krakowie ;) Jest na umowie adres napisany? Jesli tak to ja wyślę ja na wskazany adres, a jesli nie to podasz mi go na PW :) Quote
invictus hilaritas Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 wydaje mi sie ze ta kwestia byla juz wczesniej uzgodniona ;) Quote
agamika Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Czyli mam dać obydwie umowy Bounty?i ona Ci prześle? Quote
BoUnTy Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 APSO rocznikowo mam 17 :) Ale ja zaraz w marcu mam urodziny, czyli w sumie za 9 miesięcy :) Quote
Elurin Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Apsa, może ja już będę zmotoryzowany, to by rozwiązało sprawę. Najwyżej pożyczę wóz od ojca. Domki - aktualizacja: [COLOR=black][B]Świnki oczekujące:[/B][/COLOR] [B][COLOR=black]Balbinka z dziećmi[/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000] [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black][B]Domki oczekujące:[/B][/COLOR] [COLOR=SandyBrown][B]AnQ - Balbinka[/B] Kapuszek, Czoko123 - dzieci Balbinki [/COLOR] [COLOR=black][B]W domkach:[/B][/COLOR] [B][COLOR=magenta]Insomnia - Mumin[/COLOR][/B] [B][COLOR=magenta]2 domki w Baniosze - Muminek i Włóczykij[/COLOR][/B] [/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=Magenta][B][B]Kitka20 - Paszczak, Ryjek[/B] [B]BoUnTy - Lukrecjusz, As[/B][/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][B] [B]DS:[/B][/B][/COLOR] [B]bona_46 - 2 samiczki[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Invictus hilaritas - 2 samiczki[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Kapuszek - 1-2 samiczki[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ania z Bytomia - 1 świnka (lepiej samiczka)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]OlimpiaK - 2 świnki[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Aniuś -1-2 po wakacjach[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Nev! z nowego świnkowego forum - 1 samiczka[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Razem: 9-11 świń (4-5 dowolnych i 6-7 dziewczyn)[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]DT:[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Elurin - do 5[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Apsa - do 5 (na razie urlop od DT)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pucka69 - 2?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]xxxx52 - do 5[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Razem - do 17[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Niepewne:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Palatina - 2? do DT[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]zuziaM - 1-2? - mało prawdopodobne[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]znajoma Bounty - 1?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Isiak - 1-2?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]osoba z forum rękodzieła - 1-2?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Razem: 6 do 9[/COLOR][/B] Quote
pucka69 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 1. ksiegarnie sa w : częstochowie, krakowie ( Bracka 3, Grodzka 50 - Centrum Taniej Ksiazki), wrocławiu i warszawie 2. przypominam, ze nie mam klatki ani kontenerka, musze cos miec - Elurin dasz klatkę? 3. pogubilam sie czy mam przechowywac te z eksperymentu czy te z allegro ktore kupimy ale nieistotne wlasciwie 4. na urlop jade we wrzesniu ... ale to duzo czasu i swinki znajdą domek do tego czasu, prawda? Quote
invictus hilaritas Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 miejmy nadzieje ze szybko znajda .. Quote
Elurin Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Pucka - na razie są chłopcy i tych potrzymam na tymczasie. Jak będzie za dużo świń na mnie jednego, to pożyczę Ci klatkę 60-kę. Ale to dopiero za tydzień najwcześniej. Quote
pucka69 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 czyli nie jestem na tymczas potrzebna ? chyba nie rozumiem;( może kupie jakas składana nieduza klatke na tymczas, bo pani Magda jakos sie nie odzywa ...Elurin - bo jak nie jestem potrzebna tu - to moge wziac te swinke z lomianek ... Quote
invictus hilaritas Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 pucka jestes potrzebna na dziewczynki za tydzien- o ile dobrze zrozumialam.. Quote
Elurin Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Pucka - to jest tak - ja mogę wziąć samczyki w sobotę na tymczas, ale jeśli nie uda się im znaleść DS w tydzień, to na samiczki nie mam miejsca. Wcześniej chyba wspomniałem, ze w ogóle nie bardzo mogę brać nowe prośki do DT, ale się opanowałem i wiem, że dam radę. Przepraszam za zamieszanie w przekazie;). Quote
pucka69 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Elurin']Invictus - na pewno coś znajdziemy, tych samczyków (będzie czwórka) weźmie, mam nadzieję, Apsa, wtedy za tydzień ja wezmę panny.[/quote] A to ???????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
pucka69 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no i widzisz ! a mówi sie różne rzeczy o kobietach - ze niekonkretne o i inne bzdety! To jakbym była potrzebna to wiesz gdzie mnie szukać!:) Quote
Elurin Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 A bo tylko krowa nie zmienia poglądów:eviltong:. A seksistowskie stereotypy są w UE demode;) A powaznie to nie chcę Apsy obciążać znowu. Ew. może te samiczki za tydzień? Apsa, jak to może wyglądać? Quote
kapuszek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Elurin']A bo tylko krowa nie zmienia poglądów:eviltong:. A seksistowskie stereotypy są w UE demode;) A powaznie to nie chcę Apsy obciążać znowu. Ew. może te samiczki za tydzień? Apsa, jak to może wyglądać?[/quote] no to ja się jeszcze raz przypominam, ze moge pożyczyć klatkę 70tke i 50 tkę - jak trzeba to prosze szybko dac znać bo w niedzielę na długo wyjeżdzam... Pozrawiam Kapuszek - Asia Quote
pucka69 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 to na tzw wszelki wypadek mogłabys pozyczyc mi te mniejsza, ale kurcze jak to zgrac w czsie - skoro juz w niedziele wyjezdzasz? Quote
Elurin Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ja mogę tę klatkę jutro wziąć i w poniedziałek Ci, Pucka, przynieść wieczorem do księgarni. Może być? Quote
pucka69 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 tak tak tak i zastanówmy sie czy drugiej klatki tez nie chcemy pozyczyć. nie chcemy? [B][COLOR=blue]ps mam nadzieje ze ta mala klatka jest składana. jest, tak?[/COLOR][/B] Quote
Elurin Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Zastanówmy się, co mamy. U mnie wolne są dwie 60-ki, w tym jedna pożyczona od TZ na czas nieokreślony. Apsa ma 80-kę. To na razie chyba tylko jedną? Pucka, a czemu nie 70-kę, że by prośkom było wygodniej? Miejsca na dodatkowe centymetry brakuje? Quote
kapuszek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Elurin']Zastanówmy się, co mamy. U mnie wolne są dwie 60-ki, w tym jedna pożyczona od TZ na czas nieokreślony. Apsa ma 80-kę. To na razie chyba tylko jedną? Pucka, a czemu nie 70-kę, że by prośkom było wygodniej? Miejsca na dodatkowe centymetry brakuje?[/quote] obie klatki składane są - ja jestem dostępnanp. w ścisłym centrum w-wy - tak w okolicach jutro 18-stej... lub ewentualnie koło 8 rano w niedziele... Quote
pucka69 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 moje mieszkanie ma 32 m - i jest dwupokojowe, mieszkamy tam we dwójke z tz-em + 100 cm klatka na 3 swinki. piwnicy nie mam.pewnie ze 70 bylaby lepsza, ale ... ksiegarnia jutro do 15 niestety Quote
Elurin Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 To tak - Kapuszek - spotkanie jutro ok. 18-tej, dam ci na priv tel. do mnie, ja mieszkam blisko Dw. Centralnego. Jak będziesz w Centrum, zadzwoń, to się umówimy dokładnie. Pucka - to Wy dzielni jesteście. I jeszcze ten ew. tymczas...:modla: Quote
pucka69 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 tam wszystko ma swoje miejsce - swinki musza byc zdyscyplinowane i biegac tam, gdzie im kazę! a klatka z tymczasem idealnie sie wpasowuje przy oknie balkonowym :) Quote
Recommended Posts