Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

--Jakby ktokolwiek wiedział,że ktoś chce niedrogo jakąs używaną klatke sprzedać to baaaardzo prosze niech mi da znać , to wtedy DT u mnie na dłuższy czas mogły by być.( Bo tak to jednak troche za ciasno jest )

--. Pucka czy wszystko jedno do której księgarni pujde z Twoim transporterem?[SIZE=1]A mogłoby by być tak ,że transporter pojedzie z Bounty i świnkami do Bytomia ? O i le tam też jest jakaś filia księgarni ?Wteduy dziewczyny nie musiałyby Krakowa zwiedzać z pustą klatką[/SIZE].[SIZE=1]Ale jeśli potrezbujesz go to nie ma sprawy , to jeszcze w piatek do księgarni go podrzuce[/SIZE]

--- I jak to ma byc z[B] umową adopcyjną? [/B]Daje Bounty oba egzemplarze , podpisują jej rodzice i jeden odsyła (ale komu ?), czy ona podpisuje i ja jeden wam odsyłam????

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Invictus w tej kwestii niech sie wypowie APSA, bo to od niej zalezy kto ma ją podpisać, ja i tak nie widze większej różnicy i moge podpisac ja i moi rodzice - z tym już nie ma problemu :) Teraz to już od Ciebie APSO wszystko zalezy, ja się na wszystko zgadzam :) A jutro jestem z Agamiką o 15:50 umówiona w Krakowie ;) Jest na umowie adres napisany? Jesli tak to ja wyślę ja na wskazany adres, a jesli nie to podasz mi go na PW :)

Posted

Apsa, może ja już będę zmotoryzowany, to by rozwiązało sprawę. Najwyżej pożyczę wóz od ojca.

Domki - aktualizacja:

[COLOR=black][B]Świnki oczekujące:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=black]Balbinka z dziećmi[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]
[COLOR=#ff0000][B][COLOR=black][B]Domki oczekujące:[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][B]AnQ - Balbinka[/B]
Kapuszek, Czoko123 - dzieci Balbinki
[/COLOR]
[COLOR=black][B]W domkach:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]Insomnia - Mumin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]2 domki w Baniosze - Muminek i Włóczykij[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=Magenta][B][B]Kitka20 - Paszczak, Ryjek[/B]
[B]BoUnTy - Lukrecjusz, As[/B][/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][B]
[B]DS:[/B][/B][/COLOR]
[B]bona_46 - 2 samiczki[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]Invictus hilaritas - 2 samiczki[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Kapuszek - 1-2 samiczki[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Ania z Bytomia - 1 świnka (lepiej samiczka)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]OlimpiaK - 2 świnki[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Aniuś -1-2 po wakacjach[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Nev! z nowego świnkowego forum - 1 samiczka[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Razem: 9-11 świń (4-5 dowolnych i 6-7 dziewczyn)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=black]DT:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Elurin - do 5[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Apsa - do 5 (na razie urlop od DT)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Pucka69 - 2?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]xxxx52 - do 5[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Razem - do 17[/COLOR][/B]

[B][COLOR=black]Niepewne:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Palatina - 2? do DT[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]zuziaM - 1-2? - mało prawdopodobne[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]znajoma Bounty - 1?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Isiak - 1-2?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]osoba z forum rękodzieła - 1-2?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Razem: 6 do 9[/COLOR][/B]

Posted

1. ksiegarnie sa w :
częstochowie, krakowie ( Bracka 3, Grodzka 50 - Centrum Taniej Ksiazki), wrocławiu i warszawie
2. przypominam, ze nie mam klatki ani kontenerka, musze cos miec - Elurin dasz klatkę?
3. pogubilam sie czy mam przechowywac te z eksperymentu czy te z allegro ktore kupimy ale nieistotne wlasciwie
4. na urlop jade we wrzesniu ... ale to duzo czasu i swinki znajdą domek do tego czasu, prawda?

Posted

Pucka - na razie są chłopcy i tych potrzymam na tymczasie. Jak będzie za dużo świń na mnie jednego, to pożyczę Ci klatkę 60-kę. Ale to dopiero za tydzień najwcześniej.

Posted

czyli nie jestem na tymczas potrzebna ? chyba nie rozumiem;( może kupie jakas składana nieduza klatke na tymczas, bo pani Magda jakos sie nie odzywa ...Elurin - bo jak nie jestem potrzebna tu - to moge wziac te swinke z lomianek ...

Posted

Pucka - to jest tak - ja mogę wziąć samczyki w sobotę na tymczas, ale jeśli nie uda się im znaleść DS w tydzień, to na samiczki nie mam miejsca. Wcześniej chyba wspomniałem, ze w ogóle nie bardzo mogę brać nowe prośki do DT, ale się opanowałem i wiem, że dam radę.
Przepraszam za zamieszanie w przekazie;).

Posted

[quote name='Elurin']Invictus - na pewno coś znajdziemy, tych samczyków (będzie czwórka) weźmie, mam nadzieję, Apsa, wtedy za tydzień ja wezmę panny.[/quote]

A to ???????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

A bo tylko krowa nie zmienia poglądów:eviltong:. A seksistowskie stereotypy są w UE demode;)
A powaznie to nie chcę Apsy obciążać znowu. Ew. może te samiczki za tydzień? Apsa, jak to może wyglądać?

Posted

[quote name='Elurin']A bo tylko krowa nie zmienia poglądów:eviltong:. A seksistowskie stereotypy są w UE demode;)
A powaznie to nie chcę Apsy obciążać znowu. Ew. może te samiczki za tydzień? Apsa, jak to może wyglądać?[/quote]
no to ja się jeszcze raz przypominam, ze moge pożyczyć klatkę 70tke i 50 tkę - jak trzeba to prosze szybko dac znać bo w niedzielę na długo wyjeżdzam... Pozrawiam
Kapuszek - Asia

Posted

tak tak tak
i zastanówmy sie czy drugiej klatki tez nie chcemy pozyczyć. nie chcemy?

[B][COLOR=blue]ps mam nadzieje ze ta mala klatka jest składana. jest, tak?[/COLOR][/B]

Posted

Zastanówmy się, co mamy. U mnie wolne są dwie 60-ki, w tym jedna pożyczona od TZ na czas nieokreślony. Apsa ma 80-kę. To na razie chyba tylko jedną? Pucka, a czemu nie 70-kę, że by prośkom było wygodniej? Miejsca na dodatkowe centymetry brakuje?

Posted

[quote name='Elurin']Zastanówmy się, co mamy. U mnie wolne są dwie 60-ki, w tym jedna pożyczona od TZ na czas nieokreślony. Apsa ma 80-kę. To na razie chyba tylko jedną? Pucka, a czemu nie 70-kę, że by prośkom było wygodniej? Miejsca na dodatkowe centymetry brakuje?[/quote]
obie klatki składane są - ja jestem dostępnanp. w ścisłym centrum w-wy - tak w okolicach jutro 18-stej... lub ewentualnie koło 8 rano w niedziele...

Posted

moje mieszkanie ma 32 m - i jest dwupokojowe, mieszkamy tam we dwójke z tz-em + 100 cm klatka na 3 swinki. piwnicy nie mam.pewnie ze 70 bylaby lepsza, ale ... ksiegarnia jutro do 15 niestety

Posted

To tak - Kapuszek - spotkanie jutro ok. 18-tej, dam ci na priv tel. do mnie, ja mieszkam blisko Dw. Centralnego. Jak będziesz w Centrum, zadzwoń, to się umówimy dokładnie.
Pucka - to Wy dzielni jesteście. I jeszcze ten ew. tymczas...:modla:

Posted

tam wszystko ma swoje miejsce - swinki musza byc zdyscyplinowane i biegac tam, gdzie im kazę! a klatka z tymczasem idealnie sie wpasowuje przy oknie balkonowym :)