Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Czy ktoś może podac na PW adres tego forum skąd były te proski?Dostałem zaproszenie do zalogowania się na forum terrarystycznym i nie chciałbym się spotkać z tym człowiekiem,nerwowo bym tego nie zniósł.
Zaprosił jeden z odnalezionych kolegów z dawnych lat.Oszukaliśmy się za pomoca jednej ze stron w internecie
Waldek

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To są prosiaki z Poznania. Ogłoszenie znalazłam kiedyś na animalii i napisałam do kobiety. Jakiś czas zwlekała, nie odpisywała... A teraz jesteśmy po konkretnej rozmowie i w poniedziałek jadę zobaczyć prosieta.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/349/dsc00563cr9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/2341/dsc00572my5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Karena']Popieram Beatę - nie możemy tak nad tym przejść do porządku dziennego.[/quote]

Skontaktujcie się z Zytką, ona też nie chce tego odpuścić.

Posted

[quote name='waldi481']Czy ktoś może podac na PW adres tego forum skąd były te proski?Dostałem zaproszenie do zalogowania się na forum terrarystycznym i nie chciałbym się spotkać z tym człowiekiem,nerwowo bym tego nie zniósł.
Zaprosił jeden z odnalezionych kolegów z dawnych lat.Oszukaliśmy się za pomoca jednej ze stron w internecie
Waldek[/quote]

Tutaj:
[url]http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=223260[/url]

I jeszcze ktoś był chętny, chyba ma węża...

Posted

Dorwałam się do służbowego laptopa Jarka, żeby sprawdzić, co ze świnkami, kiedy u mnie będą... cieszyłam się, chciałam już kupować trocinki i sianko:(
Nie mam słów. Wiem jedno, odpuścic nie można! To jest jakiś chory sadysta..:angryy:
Elurin, a mógłbyś zrobić zdjęcie ocalałemu maluszkowi i umieścić na forum?

Posted

Sprawdziłam profil gadziarza na tamtym forum, jeżeli pisze prawdę ma dopiero 16 lat. W takim razie rodzi się pytanie - czy jego rodzice nie widza czy nie chcą widzieć co się dzieje pod ich dachem? A może dają milczące przyzwolenie?

Posted

Maluch jest u Seledynka, zdjęcia będą jutro. Świnka jest biało-czarno-brązowa, brązu jest niewiele.

Słuchajcie, będę szczery - nie mogę poświęcać świnkom tyle czasu, ile dotąd. Mam problemy, nie mam pracy, zaczyna mi się sesja na podyplomowych, muszę zająć się bardziej sobą, swoją TZ i dzieckiem (chciałbym kiedyś napisać "córką"). Nie mam kasy nawet na własne prośki...muszę od rodziców pożyczać. Głupia sprawa, że musze o tym pisać akurat dziś, straszny zbieg okoliczności...
Przykro mi, bardzo. Nie wycofuję się z działania, ale muszę je ograniczyć do okazjonalnego przewożenia świnek - na razie, tj. przez miesiąc-dwa (mam nadzieję). Będę czytał i pisał, w sytuacjach awaryjnych też jestem do dyspozycji - w miarę możności.

Posted

Pewnie jacy rodzice, takie dziecko.
Niemal każdy morderca zaczynał od dręczenia zwierząt w dzieciństwie. Z niego też nic dobrego nie wyrośnie. Tylko czy tym się w ogóle ktoś zajmie?

Posted

Ech, no to smutny dzień dzisiaj na forum...
Ale fakt, nie można żyć samymi prosiakami... Niech Ci się wszystko dobrze ułoży :)

Czy ja mam wziąć jakieś swinki na tymczas? Bo już mogę?

Posted

Elurin - każdy z nas robi ile może i tak jak napisała poprzedniczka - samymi świnkami nie możemy żyć. Czasem musimy zadbać o siebie i najbliższych. Życzę Ci, żeby wszystko sie ułożyło tak jak tego chcesz.

Posted

No, dobra :) tylko niech to nie brzmi jako pożegnanie Elurina, ale raczej jako oddelegowanie do innych zadań (rodzinnych, osobistych, zawodowych).
Niech Ci się wiedzie :thumbs:

Posted

Elurin daj spokój, każdy z nas ma swoje życie, i ono jest mimo wszystko najważniejsze.
Poukładaj sobie wszystko, wszyscy wiemy ,że masz złote serce:p

pzdr

Posted

A kto to Sneczka? :P Chyba, że mówisz o Aneczce. Rozetki faktycznie już są do wzięcia. Trzeba im na dogo zrobić wątek i na naszym forum. Ale z moich obliczeń wynika, że wszystkie parki pójdą. W ten weekend przyjedzie Weronika po dwie świnki, jeszcze nie wiem czy wybierze rozetki czy rudzielce. Lexi też chciała dwie świnki. Za dwa tygodnie córka bebe-Ela wraca znowu do Katowic, więc może je wziąć, ale nie wiem czy Lexi chce je nadal. Zostaną 3 świnki pojedyncze: Inkuś, Zakuś i Wiktor. Może Wiktorka spróbować połączyć z jakąś? Może nie teraz, ale za jakiś czas jak dojdzie do siebie.

Posted

ja juz straciłam rachubę - ale koło 10 szt/egz/świnkoosób
Hala - gdzie ta rozpiska - najlepiej ze zdjęciami. a może na caviarni wpisałaś? iść tam?
seledynku - tak tak Aneczka/Sneczka :)

Posted

Seledynku, zgadzam się, Aneczka24 mogłaby wziąć panów G.
9 świnkoosób:lol: - mnie i tak nie przebijecie z 14-ką:evil_lol:
Choć słyszałem o gościu, który ma 60 szynszyli, zadbane i zsocjalizowane - totalny szajbus, ale ma na to kasę.