Asia_Klero Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Sama mam świnkę morska...pozatym jeszcze psa i rybki:)Ale świnka to wyjatkowe zwierze...zawsze je mialam,a kazda miala inny charakter-to niesamowite:)Żal mi tych wszystkich biedactw i wszystkie bym wziela:(:(Moja swinke dostalam,poniewaz przyniosla mi ja dziewczyna,ktora sie nia ZNUDZILA!:o//straszne... Quote
pucka69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 seledynku! no to ja juz nie wiem. [B]bardzo proszę o rady!!!!! to są również Wasze pieniądze!!!!![/B] Quote
Elurin Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Asiu, wiesz, że świnki powinny mieć towarzysza? ;) Może rozważysz...? Pucko - jeśli Bielecki zalecił USG, to uważam, że trzeba robić. Quote
Evelin Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Gdyby to były moje świnie zrobiłabym usg tylko wtedy,gdyby coś mnie martwiło w stanie świnek. A jeśli wszystko dobrze-poczekałabym... Tylko proszę nie traktujcie tego jako głosu przeciw (jesli uznacie za konieczne zrobienie usg to ja nie mam nic przeciwko,bo zawsze decyduje ktos kto jest najbliżej zwierzaka..) Quote
pucka69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a moze najpierw isc do Bieleckiego z cała historia choroby? ja tez sie przychylam do tego co Evelin napisała - łącznie z tym - ze ten kto jest najblizej zwierza to wie najlepiej i powinien zdecydowac Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agamika'][B]Karena[/B] ... zacytuje teraz sama siebie ! gościu cos kręci[/quote] agamika, masz racje, kręci i to bardzo, oto odowiedź na moje pytanie czy ma jeszcze tę klatkę: 17:30:01 mkarena ja jeszcze raz w sprawie Pana świnki 17:30:17 mkarena wspominał coś Pan w ogłoszeniu o klatce, czy nadal Pan ja ma? 19:38:36 Oskar (Danzel) nadal 19:38:52 Oskar (Danzel) z tym że świnka z klatką 25 zł To co robimy??? Ciągle się zastanawiam, czy to nie szantaż. Ja bym mogła po nią pojechać ale dopiero w przyszłym tygodniu (to ok. 2 h jazdy pociągiem w jedną stronę... tyle, że potrzebowałabym wsparcia skarpetowego na ewentualną podróż :oops:) Quote
seledynek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ok, czyli najpierw miałabym pojechać do Bieleckiego? A może poprosić o dokumentację elektroniczną z Klemensiewicza, przesłać mu na maila i spytać się czy jednak zrobić te USG? Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Gościu chyba zauważył zainteresowanie i specjalnie kręci, żeby podbić cenę. Quote
Elurin Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kareno - możliwe... ale on świnkę oddaje, a klatkę chce sprzedać? Tak? Seledynku - ja bym zrobił to USG. Najwyżej najpierw skonsultuj się z Bieleckim, nie zaszkodzi. Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Elurin, wcześniej w ogłoszeniu pisał, że chce tylko 15 zł. za klatke, teraz, że świnka + klatka 25 zł.... A podobno świnke oddał do sklepu, to jak może sprzedawać zwierzę, którego nie ma w domu... :shake: Quote
Ayia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Karena']agamika, masz racje, kręci i to bardzo, oto odowiedź na moje pytanie czy ma jeszcze tę klatkę: 17:30:01 mkarena ja jeszcze raz w sprawie Pana świnki 17:30:17 mkarena wspominał coś Pan w ogłoszeniu o klatce, czy nadal Pan ja ma? 19:38:36 Oskar (Danzel) nadal 19:38:52 Oskar (Danzel) z tym że świnka z klatką 25 zł To co robimy??? Ciągle się zastanawiam, czy to nie szantaż. Ja bym mogła po nią pojechać ale dopiero w przyszłym tygodniu (to ok. 2 h jazdy pociągiem w jedną stronę... tyle, że potrzebowałabym wsparcia skarpetowego na ewentualną podróż :oops:)[/quote] przepraszam ze tak napisze a moze ja bym sprobowala do niego napisac ze chcialabym swinke na pokarm i wtedy zobaczymy co odpowie mi? Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cytuje ogłoszenie: Witam. Mam do oddania świnkę morską, rozetke. Świnka ma niecały rok jest biało-brązowa. Jest żwawa, zdrowa, ma apetyt. Mogę też oddać ją jako pokarm dla węża.. Mogę ją oddać wraz z klatką. Sama świnka jest za darmo,. jeżeli ktoś chcę wziąć ją razem z klatką cena wynosi 15 zł. Ayia, spróbuj, myslę, że to dobry pomysł, jeżeli naprawdę, bez oporów będzie Ci chciał ja oddać dla wężą, to ja po nią pojadę. Napisz, że gdzies blisko mieszkasz stargardu, np. Drawsko Pomorskie, Świdwin, Białogard. Tylko trzeba by sprawdzić jakie węże jedzą gryzonie w razie jakby zaczął się wypytywać. Udaj kogoś bez uczuć, bez emocji. :evil_lol: Ayia masz jego gg? Bo już usunął dane z ogłoszenia. Quote
Ayia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Karena']Cytuje ogłoszenie: Witam. Mam do oddania świnkę morską, rozetke. Świnka ma niecały rok jest biało-brązowa. Jest żwawa, zdrowa, ma apetyt. Mogę też oddać ją jako pokarm dla węża.. Mogę ją oddać wraz z klatką. Sama świnka jest za darmo,. jeżeli ktoś chcę wziąć ją razem z klatką cena wynosi 15 zł. Ayia, spróbuj, myslę, że to dobry pomysł, jeżeli naprawdę, bez oporów będzie Ci chciał ja oddać dla wężą, to ja po nią pojadę. Napisz, że gdzies blisko mieszkasz stargardu, np. Drawsko Pomorskie, Świdwin, Białogard. Tylko trzeba by sprawdzić jakie węże jedzą gryzonie w razie jakby zaczął się wypytywać. Udaj kogoś bez uczuć, bez emocji. :evil_lol:[/quote] a podasz mi link? albo choc email? nigdy nie chcialam wchodzic na "weze i ich karmienie" ale jesli musze to coz... Edit: nic nie mam wlasnie :( Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja już tam byłam niestety: [URL]http://www.terrarium.com.pl/forum/viewforum.php?f=23[/URL] gg: 1122726 Quote
pucka69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 moze uswiadomic gosciowi ze ten sztuczny tłok to w zasadzie jest jeden twór czyli klub pomocy świnkoosobom? to byłby dla niego szok, co? Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Znalazłam np. pyton tygrysi, boa dusiciel... :mad: Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='pucka69']moze uswiadomic gosciowi ze ten sztuczny tłok to w zasadzie jest jeden twór czyli klub pomocy świnkoosobom? to byłby dla niego szok, co?[/quote] Ja bym się bała, że gość przestanie odpowiadać i stracimy kontakt. Niestety mam tylko jego gg, bo tel. nie zdązyłam spisać. pucko, jeżeli już to zróbmy to po zakończeniu akcji:razz: Quote
Ayia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 zobaczymy.. ja mam znajomego, dobrego znajomego ze stargardu :evil_lol: Quote
Karena Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ayia :thumbs:- Ja już zmykam z dogo, czas iść spać. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Do jutra świnkomaniacy! Quote
pucka69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ja mam maila do niego jakby ktoś chciał Quote
Neigh Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Słuchajcie czy 25 czy 15 co za różnica...........w d.......z nim. Byle świnkę oddał....... Ja te 10 zł z przyjemnością dam, jeśli tylko się uda świnkę odzyskać. Quote
Elurin Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kciuki trzymam i ja. Pucko, Twój pomysł na zaszokowanie gościa spodobał mi się :evil_lol:, oczywiście po odbiorze prośka. Quote
pucka69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 adres dawaj!!! - to do kareny!!!!!!!!!!1 trochę sie boje ze gosc sie zoriebtuje , ze cos dziwnego sie dzieje. najpierw nikt sie nie interesuje - a teraz raptem 4 osoby... Quote
Neigh Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 W ryja też mu można dać..........dodała filozoficznie. Zdecydowanie po odbiorze świnki jednak. Quote
Recommended Posts