Korenia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='ronja']Korenia, dzieki za hamaczek, jest super!!![/quote] Super:) Chciałam zapytać - dostałam dzisiaj wydruk z konta od mamy i jest jedna wpłata od Seledynek, więc tu moje pytanie - czy reszta wpłaciła na gryzonie? Quote
Neigh Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='Karena'] Neigh - energię dla Twojego kota przesyłają koty koszykowe ;) Jak on się miewa?[/quote] Nadal żyje, a to już niemało. Ma panleukopemię.Miała przetaczaną krew ozdrowieńca, miliony zastrzyków, sprowadzane różniste leki. Na szczęście mam przyjacół w gronie "kociarzy". Ale jeszcze się nie cieszę.......jeszcze nie Quote
bebebe1 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Kotku, pozytywna energia z południa, czujesz? :) Pucka, zajrzyj na pocztę. Quote
zasadzkas Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='ronja']ja dałam Pucce - zasadzkas swiadkiem:)[/quote] świadkuję (jak dobrze, że dogo działa) Quote
invictus hilaritas Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [URL]http://allegro.pl/item269504263_oddam_w_dobre_rece_5tygodniowa_swinke_.html[/URL] 4- tygodniowa swinka z lodzi !!! Quote
Ayia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 jestem uziemiona.. na stale brac nie moge.. tymacz wyciagniecie tak.. w grudniu wyjezdzam nie moge rodzica zostawic calego mojego zweirzynca na glowie bo nie dadza rady... :shake: Quote
pucka69 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 nie przelałam??? kurcze, juz przelewam!!! bebebe! n apoczcie nic nie ma! wyslij - [email][email protected][/email] Quote
MonikaZet Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM ŚWINKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie:) strasznie szybko ucieka przede mną ale i tak jest kochany:) Zdjęcia w klatce robie mu z przypadku zanim zdązy mnie zauważyc i zwieje:) Quote
Karena Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 MonikaZet - grauluję!!! :multi: Korenio - czy moje wpłaty doszły? Quote
MonikaZet Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [IMG]http://dogomania.pl/forum/D:\obrazki\Świnek Misiek\S3700022.JPG[/IMG] Quote
Karena Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 MonikaZet, to jest zdjęcie? Bo nic nie widac, tylko czerwony krzyzyk. Quote
Neigh Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [quote name='Korenia']Super:) Chciałam zapytać - dostałam dzisiaj wydruk z konta od mamy i jest jedna wpłata od Seledynek, więc tu moje pytanie - czy reszta wpłaciła na gryzonie?[/quote] Ja za mój hamaczek mogę a. dać Pucce jak go będę odbierać - nie wiem kiedy!!! b. wpłacić. Tyle ze bardzo proszę o przypomnienie kwoty i namiarów konta - ja jestem starą, zmęczoną życiem kobietą.......i mam uwiąd starczy. Mnie trza przypominać. I mam pytanie - co z ROZETKAMI??? Pucka gdybyś się zdecydowała, to ja Ci je nawet mogę do Ursusa przywieźć.....zimno teraz, na żadne autobusy to bym się raczej nie decydowała. A do Ursusa i tak muszę pojechać po strój Mikołaja.....:-) Gryzia jest hmm po cholerze. Odbiera innym jedzenie, barykaduje w domku.......no w ogóle:loveu: Quote
bebebe1 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Melduję posłusznie, że świnka z Piekar jest we Wrocławiu, a jej nowym opiekunem jest Fando - chłopak odpowiedzialny i solidny (nic się Fando nie denerwuj, wiem, że samemu chwalić się trudno) :) Czekał ponad godzinę na świnkę w umówionym miejscu (na dworze było 0 stopni) z kocykami i innymi cudami - żadne tam pospolite ruszenie ani partyzantka, tylko solidne przygotowanie. A świnek-dziewczynek trochę strachliwy, ale widać, że oswojony był. Quote
Karena Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ogłoszenie: Niedawno kupiliśmy świnkom domek, okazał sie jednak za mały na 2 świnki, więc jestem zmuszona go sprzedać. Szkoda, bo bardzo mi sie podoba, ale niestety, kiedy wejdzie tam Mały, zajmuje cała powierzchnię :lol:. To jest domek dla 1 świnki, dokładnie taki: [url]http://www.sklep.videozoo.pl/product_info.php?cPath=3_81_87&products_id=1212[/url] Podam dokładne wymiary podstawy, bo w sklepie liczyli z dachem: szerokość podstawy - 23 cm długość podstawy - 19 cm wysokość (z dachem) - 23 cm Domek był w klatce wstawiony 2 razy, jest niezniszczony. Moja cena to 20 zł. + koszty przesyłki. Quote
MonikaZet Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [quote name='Karena']MonikaZet, to jest zdjęcie? Bo nic nie widac, tylko czerwony krzyzyk.[/quote] Miał byc obrazek:/ zdjęcie miśka, ale chyba nie umiem ich wgrywać:( Quote
pucka69 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 moniko - daj mi na maila - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - to ci wstawię. Korenio - przelalam wczoraj, za hamak Ronji. W sobotę kolega zwiezie do ksiegarni materiały dla Ciebie - odbierz - koło poniedziałku dobra? Trochę flanelki i sztruksu - niedużo, ale pewnie się przyda Starsza pani noc - ja mieszkam na URSYNOWIE - a nie - w Ursusie Trolka!!! Invi!!! Co z maleńką świnka ze sklepu? Zorganizowałyście to jakoś? Quote
invictus hilaritas Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 transport bedzie dopiero w poniedzialek.. jutro jak sie wezme w garsc to do niego zadzwonie i sie upewnie czy napewno bedzie.. dzisiaj nie mam glowy do niczego.. dzisiaj w nocy odszedl moj Duke- 10 letni jagdterier :( Quote
pucka69 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Invi - bardzo mi przykro :( Co za jakiś strasznych pech!!! Nagle umarł? Czy chorował? Pozostaje tylko mieć nadzieję, że w poniedziałek nie bedzie jeszcze za późno :( Quote
invictus hilaritas Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Duke od jakiegos czasu chudl, pozniej coraz slabszy byl, nie chcial juz chodzic, nie mogl wskoczyc na swoj ulubiony fotel to mu pomagalismy, wynosilismy na ogrod by sie zalatwil... popuszczal juz.. wczoraj wieczorem juz nie mogl wstac, w nocy troszke piszczal, michala tato wzial go do lozka i Duke odszedl w ramionach swojego Pana w snie.. :( Quote
Korenia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Super Pucka :) Dzięki bardzo za materiały :) Nie ma sprawy, odbiorę w poniedziałek :) Quote
pucka69 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 lepiej korenio wymysl cos z ta swinka z lubina bo ja od poniedzialku nie moge przez nia spac ... Quote
Korenia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='pucka69']lepiej korenio wymysl cos z ta swinka z lubina bo ja od poniedzialku nie moge przez nia spac ...[/quote] Nie mam pojęcia co można zrobić:( Quote
Recommended Posts