Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek to Mimi, suczka z dogomanii. Atakuje tylko złych ludzi, świniaków nie rusza;-) Aramko mieszka u mnie, a Porto u mojego znajomego, może im jakiś meeting zorganizujemy...

Posted

[COLOR=Red][B]Ze względu na problemy osobiste muszę chwilowo zawiesić świnkodziałalność.:-(
[/B][COLOR=Black]Naprawdę bardzo mi przykro, ale muszę zadbać trochę o siebie i nie tylko.
Apsa wie, gdzie jeździć po laboświnki, kontaktujcie się z nią. Potrzebny tymczas i transport W-wa - Piaseczno - W-wa, tak co 2-3 tygodnie.
Pucko, musisz sama pojechać na przedadopcyjną do MonikiZet.
Będę czytał dogo, czasem pisał, ale świnki w potrzebie na razie nie mogą na mnie liczyć.
Może w nowym roku uda mi się wyskrobać czas na maluchy...:-(
Przepraszam...:-(:-(:-(
[/COLOR][/COLOR]

Posted

Elurin, ale wrócisz do nas? :shake:

Słuchajcie, na gryzoniach znalazłam ogłoszenie o 2 samiczkach:

[url]http://www.gryzonie.info/viewtopic.php?f=51&t=23505[/url]

Posted

Mam już dokładne informacje dot. transportu moich świnek i szczurków od Pucki (trasa: Warszawa- Wrocław). Dziewczyna, która ma odebrać zwierzątka ma odjazd pociągu (INTERCITY) o godzinie 18:25 z dworca Centralnego. Nie wiadomo z jakiego peronu, bo nie ma informacji na bilecie, ale to chyba będzie podane na tablicach informacyjnych.
Seledynku czy dasz radę przynieść świnki na czas?... Elurin niestety odpada :(

Posted

[quote name='trolka']Mam już dokładne informacje dot. transportu moich świnek i szczurków od Pucki (trasa: Warszawa- Wrocław). Dziewczyna, która ma odebrać zwierzątka ma odjazd pociągu (INTERCITY) o godzinie 18:25 z dworca Centralnego. Nie wiadomo z jakiego peronu, bo nie ma informacji na bilecie, ale to chyba będzie podane na tablicach informacyjnych.
Seledynku czy dasz radę przynieść świnki na czas?... Elurin niestety odpada :([/quote]

trolka nie ma sprawy. O tej godzinie będę wolna :) Powiedzcie mi tylko w co ja je mam zapakować? W zwykłe pudełko/karton? Czy jednak pożyczyć transporter od Pucki?

Posted

[quote name='ulvhedinn']sorry za offa- Korenia wpadłabyś, co? trzeba Bibolcowi przyciąć pazurki, a w jednego ludzia nie da rady...[/quote]
Mogę wpaść, ale po środzie, bo mam nawał pracy :(
[quote name='pucka69']ulv? a gąski i zabę zaniosłas? korenio - jeszcze nie - pewnie we wtorek dotrą!!![/quote]
Mam nadzieje, że dotrą we wtorek :) A czy materiał już może jest we Wrocławiu ? Bo miałbyś w czwartek, a że było święto to jak ;> ?

Posted

[quote name='pucka69']hm ....z moich wyliczeń wynika, ze powinien byc.dowiem sie jutro. ale mam nastepny :) trochę flaneli i kawałek sztruksu :)[/quote]
Hmmm :D Sztruks to brzmi zachęcająco :lol:

Posted

ale nieduzo go, niestety. korenio! ja z ulv nie mogę dojść do ładu :( jak u niej będziesz - proszę zorientuj się co do moich gąsek i żaby - czy ona to zaniosła do ksiegarni? jak nie - czy mogłabys podrzucic przy okazji bytnosci po materiały?

Posted

[quote name='pucka69']Moniko - a w jakiej dzielnicy mieszkasz?

Bemowo, a ściślej Jelonki Południowe. To mój numer, byłoby wygodniej przez tel sie kontaktowac, chocby przez sms, bo zaraz wyskakuję na zajęcia i dostępu do neta nie bedzie: 503 337 267

Posted

Wszystko wczoraj kupiłam: klatkę, domek, poidełko, miskę, kostkę wapniową, sianko, trociny, pokarm, kolby, chlebek się suszy, jeszcze musze sie w witaminkę C zaopatrzyc, więc mam nadzieję, że to będzie tylko formalnośc. Szkoda że nie uda się wziąc swinki juz dzis, jutro cały dzień wolny i mogłybyśmy się oswajac ze sobą:p

Posted

[quote name='MonikaZet']Wszystko wczoraj kupiłam: klatkę, domek, poidełko, miskę, kostkę wapniową, sianko, trociny, pokarm, kolby, chlebek się suszy, jeszcze musze sie w witaminkę C zaopatrzyc, więc mam nadzieję, że to będzie tylko formalnośc. Szkoda że nie uda się wziąc swinki juz dzis, jutro cały dzień wolny i mogłybyśmy się oswajac ze sobą:p[/quote]

Myślę, że przez pierwszy, drugi dzień to lepiej świnkę zostawić w spokoju. Najpierw niech się do otoczenia przyzwyczai a potem do Ciebie. Ja też jestem z Bemowa, więc jak rozmowa się uda to będę w stanie szybko Ci podrzucić świnkę :)