AnK Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tenże, ze współlokatorką: [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/1874/dsc00174af7.jpg[/IMG] Quote
AnK Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 I równie szlachetny Portos: [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/102/1208071617fk7.jpg[/IMG] Quote
invictus hilaritas Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 sliczniutkie :) a piesek nie chce ich zjesc? grzeczny jest? Quote
Karena Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sympatyczne prosiaczki :loveu: piesek również ;) Quote
AnK Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Piesek to Mimi, suczka z dogomanii. Atakuje tylko złych ludzi, świniaków nie rusza;-) Aramko mieszka u mnie, a Porto u mojego znajomego, może im jakiś meeting zorganizujemy... Quote
MonikaZet Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Elurin co z moją świnką z rozmową? :lol: Quote
Elurin Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [COLOR=Red][B]Ze względu na problemy osobiste muszę chwilowo zawiesić świnkodziałalność.:-( [/B][COLOR=Black]Naprawdę bardzo mi przykro, ale muszę zadbać trochę o siebie i nie tylko. Apsa wie, gdzie jeździć po laboświnki, kontaktujcie się z nią. Potrzebny tymczas i transport W-wa - Piaseczno - W-wa, tak co 2-3 tygodnie. Pucko, musisz sama pojechać na przedadopcyjną do MonikiZet. Będę czytał dogo, czasem pisał, ale świnki w potrzebie na razie nie mogą na mnie liczyć. Może w nowym roku uda mi się wyskrobać czas na maluchy...:-( Przepraszam...:-(:-(:-( [/COLOR][/COLOR] Quote
Karena Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Elurin, ale wrócisz do nas? :shake: Słuchajcie, na gryzoniach znalazłam ogłoszenie o 2 samiczkach: [url]http://www.gryzonie.info/viewtopic.php?f=51&t=23505[/url] Quote
Hala Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Elurin..zajmij się sobą. My tu cierpliwie na Ciebie poczekamy. Quote
MonikaZet Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Elurin, myśl teraz o sobie, na pewno znajdą się Ci którzy zajmą się maluchami. Z wizytką też damy radę. Pucka, to jak i kiedy się umawiamy? Quote
trolka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mam już dokładne informacje dot. transportu moich świnek i szczurków od Pucki (trasa: Warszawa- Wrocław). Dziewczyna, która ma odebrać zwierzątka ma odjazd pociągu (INTERCITY) o godzinie 18:25 z dworca Centralnego. Nie wiadomo z jakiego peronu, bo nie ma informacji na bilecie, ale to chyba będzie podane na tablicach informacyjnych. Seledynku czy dasz radę przynieść świnki na czas?... Elurin niestety odpada :( Quote
pucka69 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Moniko - a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Halu - te rozetki od Night to dziewczynki - chcesz je na tymczas? Quote
seledynek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='trolka']Mam już dokładne informacje dot. transportu moich świnek i szczurków od Pucki (trasa: Warszawa- Wrocław). Dziewczyna, która ma odebrać zwierzątka ma odjazd pociągu (INTERCITY) o godzinie 18:25 z dworca Centralnego. Nie wiadomo z jakiego peronu, bo nie ma informacji na bilecie, ale to chyba będzie podane na tablicach informacyjnych. Seledynku czy dasz radę przynieść świnki na czas?... Elurin niestety odpada :([/quote] trolka nie ma sprawy. O tej godzinie będę wolna :) Powiedzcie mi tylko w co ja je mam zapakować? W zwykłe pudełko/karton? Czy jednak pożyczyć transporter od Pucki? Quote
ulvhedinn Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 sorry za offa- Korenia wpadłabyś, co? trzeba Bibolcowi przyciąć pazurki, a w jednego ludzia nie da rady... Quote
pucka69 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ulv? a gąski i zabę zaniosłas? korenio - jeszcze nie - pewnie we wtorek dotrą!!! Quote
Korenia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='ulvhedinn']sorry za offa- Korenia wpadłabyś, co? trzeba Bibolcowi przyciąć pazurki, a w jednego ludzia nie da rady...[/quote] Mogę wpaść, ale po środzie, bo mam nawał pracy :( [quote name='pucka69']ulv? a gąski i zabę zaniosłas? korenio - jeszcze nie - pewnie we wtorek dotrą!!![/quote] Mam nadzieje, że dotrą we wtorek :) A czy materiał już może jest we Wrocławiu ? Bo miałbyś w czwartek, a że było święto to jak ;> ? Quote
pucka69 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 hm ....z moich wyliczeń wynika, ze powinien byc.dowiem sie jutro. ale mam nastepny :) trochę flaneli i kawałek sztruksu :) Quote
Korenia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='pucka69']hm ....z moich wyliczeń wynika, ze powinien byc.dowiem sie jutro. ale mam nastepny :) trochę flaneli i kawałek sztruksu :)[/quote] Hmmm :D Sztruks to brzmi zachęcająco :lol: Quote
pucka69 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ale nieduzo go, niestety. korenio! ja z ulv nie mogę dojść do ładu :( jak u niej będziesz - proszę zorientuj się co do moich gąsek i żaby - czy ona to zaniosła do ksiegarni? jak nie - czy mogłabys podrzucic przy okazji bytnosci po materiały? Quote
MonikaZet Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='pucka69']Moniko - a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Bemowo, a ściślej Jelonki Południowe. To mój numer, byłoby wygodniej przez tel sie kontaktowac, chocby przez sms, bo zaraz wyskakuję na zajęcia i dostępu do neta nie bedzie: 503 337 267 Quote
MonikaZet Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Wszystko wczoraj kupiłam: klatkę, domek, poidełko, miskę, kostkę wapniową, sianko, trociny, pokarm, kolby, chlebek się suszy, jeszcze musze sie w witaminkę C zaopatrzyc, więc mam nadzieję, że to będzie tylko formalnośc. Szkoda że nie uda się wziąc swinki juz dzis, jutro cały dzień wolny i mogłybyśmy się oswajac ze sobą:p Quote
seledynek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='MonikaZet']Wszystko wczoraj kupiłam: klatkę, domek, poidełko, miskę, kostkę wapniową, sianko, trociny, pokarm, kolby, chlebek się suszy, jeszcze musze sie w witaminkę C zaopatrzyc, więc mam nadzieję, że to będzie tylko formalnośc. Szkoda że nie uda się wziąc swinki juz dzis, jutro cały dzień wolny i mogłybyśmy się oswajac ze sobą:p[/quote] Myślę, że przez pierwszy, drugi dzień to lepiej świnkę zostawić w spokoju. Najpierw niech się do otoczenia przyzwyczai a potem do Ciebie. Ja też jestem z Bemowa, więc jak rozmowa się uda to będę w stanie szybko Ci podrzucić świnkę :) Quote
invictus hilaritas Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 MonikaZet kup jeszcze swiniakowi sol :) Quote
Ayia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 11 coz blizej:multi: juz ie nie moge doczeac:cool3: jak sie wogl umawmy?? mam brc swoj koszyk?? Quote
Recommended Posts