Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]A dziś odkryłam Rysia zabawe coś za coś. Ja mu dam buziaka a on mnie w rękę liże i tak na zmiane i tak sobie mruczy jak go głaszcze a jak przestane to spodnie albo bluzkę podgryza. Zakochałam się w nim :loveu:[/QUOTE]

buuu dlaczego moje takie nie są :shake: ja się tak nie bawie :roll:

melduję : Sopelek, dotarała do siebie, jutro obiecała fotki swiniaczków :loveu: wstawić, a i chopoki siedza juz razem i gadają ze sobą :cool3:

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']buuu dlaczego moje takie nie są :shake: ja się tak nie bawie :roll:

melduję : Sopelek, dotarała do siebie, jutro obiecała fotki swiniaczków :loveu: wstawić, a i chopoki siedza juz razem i gadają ze sobą :cool3:[/quote]

uff............ten mały strasznie przezył rozstanie z braćmi.....zaszył się...

A ja wrzuciłam 4 świnie razem.........i spoko. Ja nie wiem słowo honoru o co chodziło.....?????

A zdjęcia..........Pucko wiesz.........znalazłam sobie ( tiaaa kurna sobie) psa......i też mu nie mam czasu zdjęcia do ogłoszeń zrobić. Jutro pracuję.......ale wiesz co?
Coś Ci wrzucę na maila..........i se wstawiaj.

Posted

[quote name='agamika']Melduje, ze swinek pojechał juz z sopelkiem do domu, ma mi dać znać jak dojadą :cool3:
a te nowe świnki co będą w sobote mają jakies domki zaklepane?[/quote]

[quote name='seledynek']Z tego co wiem to niestety nie...[/quote]

a z tego co ja wiem to na 2 swinki z tego "rzutu" umawialam sie z Elurinem... nawet transport jestem w stanie sobie zalatwic z warszawy do wroclawia, ale w tym momencie zdurniałam :roll: i nie wiem co się dzieje...

Posted

[quote name='trolka']a z tego co ja wiem to na 2 swinki z tego "rzutu" umawialam sie z Elurinem... nawet transport jestem w stanie sobie zalatwic z warszawy do wroclawia, ale w tym momencie zdurniałam :roll: i nie wiem co się dzieje...[/quote]

trolka, ja nie jestem zorientowana co z kim Elurin umawia :P Jeżeli faktycznie weźmiesz dwa prośiaczki z tej serii co teraz przyjdzie to super! :)

Posted

[quote name='seledynek']trolka, ja nie jestem zorientowana co z kim Elurin umawia :P Jeżeli faktycznie weźmiesz dwa prośiaczki z tej serii co teraz przyjdzie to super! :)[/quote]
Nie mogę się doczekać tych świnek :D, a juz w poniedzialek moge zalatwic transport, tylko narazie jestem uwiązana, bo czekam na spotkanie przedadopcyjne, ale narazie nikt z wroclawia sie do mnie nie odzywa w tej sprawie :( no i ja nie wiem w tym momencie jak by tu was przekonać, że u mnie świnki będą miały dobrze :p

Posted

znalazlam takie ogloszenie:

Oddam 2 świnki morskie 1 roczne, samiczki, ruda-rozetka i czarna-gładkowłosa. Oswojone, przyjazne. Wraz z wyposażeniem.
[B]Lokalizacja:[/B] [B]Będzin, [/B]
[B]Kontakt:[/B] [B]Barbara[/B]
[B]Adres e-mail:[/B] [B][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][/B]

bylo dużo chętnych na samiczki

Posted

Świnka i królik troszkę dużo. Ale samego proska to może...jakby nie było co z nim zrobić. Powiem tak..jak jużbędzieciemieć biedę, z którą naprawdę nie ma co zrobić, to piszcie do mnie. Jednak dopóki domow jest dosyć, ja siewychylać nie będę. ;)

Posted

Jak obiecałam, to wstawie zdęcia. Chłopaczki się nie biją, ale mam wrażenie, że to nowy zdominował Muciorka ( nowy jest od niego większy!:p) Muciorek na razie średnio zadowolony bo nowy zabrał mu kocyk, i ryje nosem po całej klatce:evil_lol: Dostali dziś hamaczek, ale narazie go mają w nosie - wolą kocyk. A ten nowy miał dostać imię Cykor,ale w kontaktach z Muciorem jest aż nadto śmiały :evil_lol: Możlwe że będzie Ryjkiem , bo zachowuje się jak ryjówka:D

[IMG]http://images33.fotosik.pl/22/890ad0657ecec3d4med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images33.fotosik.pl/22/97beb42a7e66ce5amed.jpg[/IMG]
[IMG]http://images32.fotosik.pl/22/fc876c341fa1c4aemed.jpg[/IMG]

Posted

No coś podobnego! Jak wiozłam świnkę do Evelin to tez była taka autystyczna - a jak została wpuszczona do innych swin - to zaczął skubaniec tak rozrabiać, ze teraz co jakis czas musi byc w izolatce ;)

Posted

oooo! ile ich jest? jak ich rozlokowałaś? powiedz coś jeszcze o nich?
napisalam mail do goscia z gryzoniowego co chcial oddac swinki - juz oddał. mma nadzieje ze do dobrego domu

Posted

Jest ich 5. Są w dwóch klatkach, w większej 3, w mniejszej 2. Jedna jest taka raczej jasna kremowa, druga kremowo-brązowa, trzecia też jak jak ta druga, ale ma rozetkę na czółku, przez to ma małą łysinkę ;) Dwie pozostałe mają ciemne umaszczenie, mieszane coś w stylu aguti. Ogólnie trkolorowe, ale zazwyczaj jedna barwa ma przewagę nad innymi. Naprawdę są śliczne :)

Posted

[quote name='Ayia']Bajon jest szansa na transport... tylko ze ta osoba jedzie do kielc :placz:
czy moze ktos dowiezc swiniaka z Poznania do Kielc?[/quote]

Ayia, czy Ty wiesz gdzie są Kielce a gdzie Poznań??:cool1:
Prościej byłoby Tobie wsiąść w pociąg i osobiście po niego przyjechać :evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='Bajon']Ayia, czy Ty wiesz gdzie są Kielce a gdzie Poznań??:cool1:
Prościej byłoby Tobie wsiąść w pociąg i osobiście po niego przyjechać :evil_lol:

Pzdr[/quote]

no i chyba tak zrobie bo nie ma na co czekac transport sie nie znajdzie szybko :shake:
pogadam z chlopakiem czy bedzie mogl ze mna jechac w sobote to sie najwyzej umowiomy na dworcu ;)