agamika Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [QUOTE]A dziś odkryłam Rysia zabawe coś za coś. Ja mu dam buziaka a on mnie w rękę liże i tak na zmiane i tak sobie mruczy jak go głaszcze a jak przestane to spodnie albo bluzkę podgryza. Zakochałam się w nim :loveu:[/QUOTE] buuu dlaczego moje takie nie są :shake: ja się tak nie bawie :roll: melduję : Sopelek, dotarała do siebie, jutro obiecała fotki swiniaczków :loveu: wstawić, a i chopoki siedza juz razem i gadają ze sobą :cool3: Quote
Neigh Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='agamika']buuu dlaczego moje takie nie są :shake: ja się tak nie bawie :roll: melduję : Sopelek, dotarała do siebie, jutro obiecała fotki swiniaczków :loveu: wstawić, a i chopoki siedza juz razem i gadają ze sobą :cool3:[/quote] uff............ten mały strasznie przezył rozstanie z braćmi.....zaszył się... A ja wrzuciłam 4 świnie razem.........i spoko. Ja nie wiem słowo honoru o co chodziło.....????? A zdjęcia..........Pucko wiesz.........znalazłam sobie ( tiaaa kurna sobie) psa......i też mu nie mam czasu zdjęcia do ogłoszeń zrobić. Jutro pracuję.......ale wiesz co? Coś Ci wrzucę na maila..........i se wstawiaj. Quote
pucka69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - tu daj te nieistniejące zdjęcia ;) Quote
trolka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='agamika']Melduje, ze swinek pojechał juz z sopelkiem do domu, ma mi dać znać jak dojadą :cool3: a te nowe świnki co będą w sobote mają jakies domki zaklepane?[/quote] [quote name='seledynek']Z tego co wiem to niestety nie...[/quote] a z tego co ja wiem to na 2 swinki z tego "rzutu" umawialam sie z Elurinem... nawet transport jestem w stanie sobie zalatwic z warszawy do wroclawia, ale w tym momencie zdurniałam :roll: i nie wiem co się dzieje... Quote
seledynek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='trolka']a z tego co ja wiem to na 2 swinki z tego "rzutu" umawialam sie z Elurinem... nawet transport jestem w stanie sobie zalatwic z warszawy do wroclawia, ale w tym momencie zdurniałam :roll: i nie wiem co się dzieje...[/quote] trolka, ja nie jestem zorientowana co z kim Elurin umawia :P Jeżeli faktycznie weźmiesz dwa prośiaczki z tej serii co teraz przyjdzie to super! :) Quote
pucka69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 nic się nie dzieje, elurin zapewne zapomniał :) jak się umawialas z prezesem - to pewnie dostaniesz. nooooo chyba ze w tzw. międzyczasie kupiłaś sobie weża :) Quote
trolka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='seledynek']trolka, ja nie jestem zorientowana co z kim Elurin umawia :P Jeżeli faktycznie weźmiesz dwa prośiaczki z tej serii co teraz przyjdzie to super! :)[/quote] Nie mogę się doczekać tych świnek :D, a juz w poniedzialek moge zalatwic transport, tylko narazie jestem uwiązana, bo czekam na spotkanie przedadopcyjne, ale narazie nikt z wroclawia sie do mnie nie odzywa w tej sprawie :( no i ja nie wiem w tym momencie jak by tu was przekonać, że u mnie świnki będą miały dobrze :p Quote
bona_46 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 znalazlam takie ogloszenie: Oddam 2 świnki morskie 1 roczne, samiczki, ruda-rozetka i czarna-gładkowłosa. Oswojone, przyjazne. Wraz z wyposażeniem. [B]Lokalizacja:[/B] [B]Będzin, [/B] [B]Kontakt:[/B] [B]Barbara[/B] [B]Adres e-mail:[/B] [B][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][/B] bylo dużo chętnych na samiczki Quote
bona_46 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 i jeszcze takie [URL]http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/gryzonie_domowe/showAdvert1025920.html[/URL] Quote
pucka69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dziewczyny z wrocka zajete teraz kotkiem , to nie wiem. Korenio - moży Ty mogłabyś? Korenio! Napisałam maila do osoby, której mail mi podałaś ... Quote
pucka69 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 chyba też na śląsku .... to co Halu? chcesz zestaw świnka+królik? :) Quote
Hala Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Świnka i królik troszkę dużo. Ale samego proska to może...jakby nie było co z nim zrobić. Powiem tak..jak jużbędzieciemieć biedę, z którą naprawdę nie ma co zrobić, to piszcie do mnie. Jednak dopóki domow jest dosyć, ja siewychylać nie będę. ;) Quote
pucka69 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 nie moge znalezc tej aukcji. chyba tylko elurin ma maila do gościa Quote
sopelek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jak obiecałam, to wstawie zdęcia. Chłopaczki się nie biją, ale mam wrażenie, że to nowy zdominował Muciorka ( nowy jest od niego większy!:p) Muciorek na razie średnio zadowolony bo nowy zabrał mu kocyk, i ryje nosem po całej klatce:evil_lol: Dostali dziś hamaczek, ale narazie go mają w nosie - wolą kocyk. A ten nowy miał dostać imię Cykor,ale w kontaktach z Muciorem jest aż nadto śmiały :evil_lol: Możlwe że będzie Ryjkiem , bo zachowuje się jak ryjówka:D [IMG]http://images33.fotosik.pl/22/890ad0657ecec3d4med.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/22/97beb42a7e66ce5amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/22/fc876c341fa1c4aemed.jpg[/IMG] Quote
pucka69 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No coś podobnego! Jak wiozłam świnkę do Evelin to tez była taka autystyczna - a jak została wpuszczona do innych swin - to zaczął skubaniec tak rozrabiać, ze teraz co jakis czas musi byc w izolatce ;) Quote
Ayia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Bajon jest szansa na transport... tylko ze ta osoba jedzie do kielc :placz: czy moze ktos dowiezc swiniaka z Poznania do Kielc? Quote
seledynek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Świnki już u mnie są! :multi: Naprawdę śliczni chłopcy. Teraz są przerażeni, ale wieczorem albo jutro zrobię im zdjęcia i wrzucę na forum. Quote
pucka69 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 oooo! ile ich jest? jak ich rozlokowałaś? powiedz coś jeszcze o nich? napisalam mail do goscia z gryzoniowego co chcial oddac swinki - juz oddał. mma nadzieje ze do dobrego domu Quote
seledynek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jest ich 5. Są w dwóch klatkach, w większej 3, w mniejszej 2. Jedna jest taka raczej jasna kremowa, druga kremowo-brązowa, trzecia też jak jak ta druga, ale ma rozetkę na czółku, przez to ma małą łysinkę ;) Dwie pozostałe mają ciemne umaszczenie, mieszane coś w stylu aguti. Ogólnie trkolorowe, ale zazwyczaj jedna barwa ma przewagę nad innymi. Naprawdę są śliczne :) Quote
Bajon Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Ayia']Bajon jest szansa na transport... tylko ze ta osoba jedzie do kielc :placz: czy moze ktos dowiezc swiniaka z Poznania do Kielc?[/quote] Ayia, czy Ty wiesz gdzie są Kielce a gdzie Poznań??:cool1: Prościej byłoby Tobie wsiąść w pociąg i osobiście po niego przyjechać :evil_lol: Pzdr Quote
Ayia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Bajon']Ayia, czy Ty wiesz gdzie są Kielce a gdzie Poznań??:cool1: Prościej byłoby Tobie wsiąść w pociąg i osobiście po niego przyjechać :evil_lol: Pzdr[/quote] no i chyba tak zrobie bo nie ma na co czekac transport sie nie znajdzie szybko :shake: pogadam z chlopakiem czy bedzie mogl ze mna jechac w sobote to sie najwyzej umowiomy na dworcu ;) Quote
Recommended Posts