Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Owadek to chyba żyje w jakimś innym świecie :evil_lol: Alpina ja jak to czytam to śmieje się w głos :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kwiecień Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alpiana lepiej się pośmiej, przecież ja pisałem o tym kolesiu, nie o tobie, faktem jest że cześto widzę bullowet i nie zaczepiają nikogo, dopiero teraz sobie przypomniałem :lol: Quote
Alpina Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja się śmieję... Aleś mnie "ciutkę zdrzażnił".... O rany...Kiedy to sobie przypomniałeś... Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Owadek to uruchom szare komórki , może sobie jeszcze coś przypomnisz .... Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Owadek']widać że nie byliście nigdy w Holandii, tam chodzą eleganckie panie w eleganckich ubraniach, nie to co nasze....co by było gdyby pit poślinił pani buty za 250 euronów?[/quote] oz..kurde.....a ja mieszkam w Niemczech, na weekendy jezdzimy do Holandii albo Francji i mam buty za 230 EUR i slinacego sie boksera...... ide go uspac.... Quote
Kwiecień Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']oz..kurde.....a ja mieszkam w Niemczech, na weekendy jezdzimy do Holandii albo Francji i mam buty za 230 EUR i slinacego sie boksera...... ide go uspac....[/quote] toś gupi, za niewiele więcej ja sobie pare lat temu samachód kupiłem Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Owadek']toś gupi, za niewiele więcej ja sobie pare lat temu samachód kupiłem[/quote] a co zazdrość przez Ciebie przemawia ? :razz: :razz: :razz: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Owadek']toś gupi, za niewiele więcej ja sobie pare lat temu samachód kupiłem[/quote] glupia jestem glupia....byly jeszcze takie same tylko czarne i kurna nie kupilam.....:placz: i mam tylko biale....:placz: Quote
Kwiecień Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nie zazdrość tylko praktyka, jak mu w autokarze buty capną to bedzie w skarpetkach do Polski wracał, raz takeigo modela widziałem. Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Owadek']nie zazdrość tylko praktyka, jak mu w autokarze buty capną to bedzie w skarpetkach do Polski wracał, raz takeigo modela widziałem.[/quote] kto capnie ? w jakim autokarze ? o czym Ty wogóle piszesz ? :crazyeye: już ci pisałam OBUDŹ SIĘ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Blow Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']oz..kurde.....a ja mieszkam w Niemczech, na weekendy jezdzimy do Holandii albo Francji i mam buty za 230 EUR i slinacego sie boksera...... ide go uspac....[/QUOTE] eeeee...no bo wiesz....bo w Holandii w tanich butach to mogą chodzić tylko rodowici polscy Polcay:cool3::cool3::cool3::diabloti:taki żarcik;););););););):haha::haha::haha: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Owadek']nie zazdrość tylko praktyka, jak mu w autokarze buty capną to bedzie w skarpetkach do Polski wracał, raz takeigo modela widziałem.[/quote] autokarem:crazyeye: ja nie jezdze autokarami....kupilam sobie auto...za troche wiecej niz 230 EUR:diabloti: takie aby i mnie i mojemu psu bylo wygodnie i bezpiecznie...bo on lubi jezdzic autkiem:loveu: Quote
a_ga.isk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Blow']eeeee...no bo wiesz....bo w Holandii w tanich butach to mogą chodzić tylko rodowici polscy Polcay:cool3::cool3::cool3::diabloti:taki żarcik;););););););):haha::haha::haha:[/quote] O jasna meduza to ja już wiem czemu wszyscy wiedzą że ja z Polski. Bo buty mam tylko za 50 a nie za 250! No i wydało się :lol: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Blow']eeeee...no bo wiesz....bo w Holandii w tanich butach to mogą chodzić tylko rodowici polscy Polcay:cool3::cool3::cool3::diabloti:taki żarcik;););););););):haha::haha::haha:[/quote] yyyy...jam tez rodowita Polka....polska Polka z krwi i kosci....i piesek tyz Polak:) Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']autokarem:crazyeye: ja nie jezdze autokarami....kupilam sobie auto...za troche wiecej niz 230 EUR:diabloti: takie aby i mnie i mojemu psu bylo wygodnie i bezpiecznie...bo on lubi jezdzic autkiem:loveu:[/quote] jezuuu :crazyeye: :crazyeye: autem wozisz takiego śliniacego się psa :crazyeye: :crazyeye: tapicerki szkoda , u nas na bazarze za taki germański welur wzięła byś kilkaset złotych :evil_lol: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='a_ga.isk']O jasna meduza to ja już wiem czemu wszyscy wiedzą że ja z Polski. Bo buty mam tylko za 50 a nie za 250! No i wydało się :lol:[/quote] hahahahha to ty bylas w niedziele na rynku w Amsterdamie...wiedzialam:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']autokarem:crazyeye: ja nie jezdze autokarami....kupilam sobie auto...za troche wiecej niz 230 EUR:diabloti: takie aby i mnie i mojemu psu bylo wygodnie i bezpiecznie...bo on lubi jezdzic autkiem:loveu:[/quote] Ty snobie ty..:diabloti: Auto za więcej niż 230 EURO toż to rozpusta..:diabloti: Trza było malucha kupić nie czytałaś?Pomachali by Ci w Holandii jakbyś takim cudem jechała a tak to co nikt na ciebie nawet nie spojrzy:diabloti: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Vectra']jezuuu :crazyeye: :crazyeye: autem wozisz takiego śliniacego się psa :crazyeye: :crazyeye: tapicerki szkoda , u nas na bazarze za taki germański welur wzięła byś kilkaset złotych :evil_lol:[/quote] phiii..jak zaslini za bardzo zmienie auto....:razz: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='groszek83']Ty snobie ty..:diabloti: Auto za więcej niż 230 EURO toż to rozpusta..:diabloti: Trza było malucha kupić nie czytałaś?Pomachali by Ci w Holandii jakbyś takim cudem jechała a tak to co nikt na ciebie nawet nie spojrzy:diabloti:[/quote] teraz juz wiem dlaczego nikt mi nie machal:-( tylko jakas Polka w butach za 50 EUR smutno patrzala.....:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']phiii..jak zaslini za bardzo zmienie auto....:razz:[/quote] rozpustnico Ty :mad: a na wsi w PL psy na łańcuchach siedzą :mad: moje uwiazane na jednym bo bieda straszna nie mam na 4 osobne :shake: :shake: :diabloti: kur nie mam bo za drogie utrzymanie drobiu , taniej w markiecie kupić :diabloti: a jak bedziesz jechała do Holandii to daj znać , wyciągnę malucha ze stodoły :cool3: co prawda nie ma tam kilku elementów ,ale za to będą ci wszyscy machać :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Vectra']rozpustnico Ty :mad: a na wsi w PL psy na łańcuchach siedzą :mad: moje uwiazane na jednym bo bieda straszna nie mam na 4 osobne :shake: :shake: :diabloti: kur nie mam bo za drogie utrzymanie drobiu , taniej w markiecie kupić :diabloti: a jak bedziesz jechała do Holandii to daj znać , wyciągnę malucha ze stodoły :cool3: co prawda nie ma tam kilku elementów ,ale za to będą ci wszyscy machać :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] kochana:loveu: :loveu: a powiedz mi jak one na tych na lancuchach siedza to ich doopy nie bola....? Quote
Berek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A po Warszawie jeździ maluch przerobiony na kabriolet. Różowy! :lol: A co, my też potrafimy! Może to właśnie Owsik, tego, Owadek go prowadzi? :evil_lol: Quote
Kwiecień Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Berek']A po Warszawie jeździ maluch przerobiony na kabriolet. Różowy! :lol: A co, my też potrafimy! Może to właśnie Owsik, tego, Owadek go prowadzi? :evil_lol:[/quote] Berek, ty pisz lepiej swój "przygody młodego kynologa". ile stron juz napisałś? Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Berek']A po Warszawie jeździ maluch przerobiony na kabriolet. Różowy! :lol: A co, my też potrafimy! Może to właśnie Owsik, tego, Owadek go prowadzi? :evil_lol:[/quote] a koło mnie na stacjji benzynowej jest maluch przerobiony na pług , taka bieda że na traktory ludzi nie stać :evil_lol: a tego malucha kabrio widziałam , a i jeszcze na Mokotowie jest maluch pomalowany w kwiatki :loveu: :loveu: :loveu: a na owady kupiłam sobie lampę owadobójczą :multi: :multi: bo lata to to i się czepia niewinnego człowieka :diabloti: Quote
Berek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 "na Mokotowie jest maluch pomalowany w kwiatki " O, tego nie udało mi się napotkać. :-( :cool1: Choć nie tracę nadziei. :lol: A ów maluch jeździ - i można mu paluszkiem pokiwać? Czy tylko stoi jako element zdobniczy? No, bo te kwiatki etc... ;) A propos, czasem na rożnych forach napotyka się rady żeby nie karmić trolli... :lol: Quote
Recommended Posts