*Magda* Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ale doprawione pewnie już tak :huh: Ale nie będziesz doprawiać ryby chilli, tylko pewnie pieprz, sól i jakieś zioła ;) A takie normalne doprawianie, nie zaszkodzi Fabianowi :) Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ale nie będziesz doprawiać ryby chilli, tylko pewnie pieprz, sól i jakieś zioła ;) A takie normalne doprawianie, nie zaszkodzi Fabianowi :) To mnie pocieszyłas :calus: moze jednak te swieta nie beda dla mnie takie "bezsmakowe" :D Quote
*Magda* Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ty się Aga nie dołuj, bo wszystko co będziesz jeść, a będzie doprawione z umiarem, nie zaszkodzi młodemu ;) Ja, chyba w drugim tygodniu karmienia, zjadłam kebaba i to ze 100% zgodą położnej :) A kebab ma przecież sosy i mięso doprawione bardziej, niż domowe jedzenie :) Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Mam jedna koleżanka co podczas karmienia jadla tylko kurczaka gotowanego,marchewkę, ryz, jablka, jogurty i jeszcze cos... Masakra, ka sie w glowe popukalam. Matka tez potrzebuje witamin a przede wszystkim energii a od marchewki powera nie dostaniesz :) Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 dzień doberek ;) Hejka :loveu: Wczoraj nam doszła chusta kółkowa i butki dla Kluski na jesien. oczywiście ledwo jej je zalozyłam bo cwaniara paluszki tak podkurcza, ze nic na stope nie idzie jej założyć. Chusta super, szybko sie mota, akurat na szybkie wypadu auto-sklep, szybki sik psa, wywieszenie prania na dworze, czy nawet na srtych podejsc po pranie ;) Jutro/pojutrze bedzie także kong classic dla Kundla. Mam także małą niespodziankę, będzie małe święto :) ale o tym jutro, pewnie nie zgadniecie :siara: Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 doszedł kong! :D pies juz sie zabrał za rzucanie nim po pokoju, znaczy- podoba sie! zaraz mu cos napchm, jak Kluska rczy sie obudzic bo jak zawsze- chusta :) Quote
łamAga Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ja nie zamierzam przesadzac ale ten pierwszy miesiąc pewnie bede zwacala uwagę na to co jem ;) Ty sie kiedyś zachustujesz tyle już tych chust masz :D a buciki dla maluszków sa przesłodkie :loveu: ja nie mam w ogóle bucików tylko jedne paputki od Magdy :loveu: zacznekupować jak młody bedzie miał z pół roczku pewnie ;) Świeto hmm moze jakaś rocznica czy coś :P Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 strzeż sie jeszcze ogórków :) ja raz za duzo zjadłam i Kluska kolę miała. Ale tak po 2gim miesiacu zaczelam wiecej jesc, troche uwazałam włąsnie na poczatku, a potem to jak leci, prócz wzdymających :) Włożyłam Kundlowi do konga pasztet, rozsmarowałam po całosci i dałam do zamrażary. Co robi pies? Siedzi koło lodówki, piszczy i chce JUZ :D :loveu: Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/10395 i tak troche bezczelnie sie przypominam, pozwalam również na zaspamowanie znajomych o ile komus sie zechce : bardzo bardzo chcemy zajac jakiekolwiek miejsce :( a dzisiaj w rankingu fb jestesmy wysoko to lepiej glosy się liczą. Quote
łamAga Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Własnie ostrzegano mnie przed surowymi ogórkami , ale ja wiedziałam że z nimi coś nie tak jest bo jak sie zje chleba z ogórkiem świerzym to czlowieka męczy do samego wieczora :look3: No to nie mecz juz psiaka tylko daj mu te pyszności :D No My nie zajelismy żadnego miejsca w konkursie Comfy , dlatego nie lubie konkursów opartych na "Lubie to" :shake: Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 ale chodze teraz i żebram o te glosy to to całkiem sie podnosi ta liczba :D Quote
łamAga Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Niby tak ale ja nie wiem jak ludzie to robią że mają po 500-600 głosów a my mielismy moze z 30 :D Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 no jak ja dawalam zdj kundla na konkurs prozoo to byly zdj juz z 1000głosów. a wygralismy z 283 pkt, pierwsze miejsce mialo pkt wiecej. wiec tam chyba tych co ponabijali botami to usuneli, a przez nich myslalam ze szans nie mamy :) Quote
łamAga Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ale to i tak jest niesprawiedliwe zeby głosy decydowały o wygranej , ja lubie takie konkursy gdzie o wygranej decyduje komisja , ktos kto sie zna na zdjeciach itd wygram to znaczy że zdjecie fajne nie wygram to widocznie zrobiłam gniota hehe tak wygralam zakupy w sklepie Comfy za 500 zł i zegarek Comfy :D a jak już weszli na fb i zrobili konkursy na głosy to nic nie wygrywamy , nawet nagród pocieszenia ;) Quote
Małgonia Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 w prozoo były wygrane na ilosc glosów i wybrane przez Jury :) ale te na fb to im sie bardziej opłaca, b wiecej osób zobaczy, polubi, udostepni i trafią do wiekszej grupy ludzi. wiec oni maja w tym inters, a wygrywaja własnie CI CO MAJA DUZO ZNAJOMYCH I ŻEBRZĄ O GŁOsy : ( nie chce mi sie tego capsa poprawiac :D ) Quote
łamAga Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 w prozoo były wygrane na ilosc glosów i wybrane przez Jury :) ale te na fb to im sie bardziej opłaca, b wiecej osób zobaczy, polubi, udostepni i trafią do wiekszej grupy ludzi. wiec oni maja w tym inters, a wygrywaja własnie CI CO MAJA DUZO ZNAJOMYCH I ŻEBRZĄ O GŁOsy : ( nie chce mi sie tego capsa poprawiac :D ) Hahahahaha też by mi się nie chcialo :P Miejmy nadzieje uda wam sie wygrac , ja cos ostatnio nie mam szczescia , nawet z kocykiem do nosidelka mnie przebili , poczekam az bedzie minuta do konca , dam 30 zł i jak mnie przebiją to mam to w pompce hehe Quote
marta1624 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Hejka ;) Zagłosowane ;) Super że kundlowi się podoba kong :) Quote
Małgonia Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Hej dziewczyny ;) No więc,z lenistwa kopiowane z fb ;) A dzisiaj mija rok, odkąd przygarnęliśmy tego kundl...znaczy się Whippeta ze schroniska. Nie wiadomo skąd się wziął, błąkał się po Jeleniej kilka dni, a dzisiaj nie zaśnie bez przykrycia kocem- jakim cudem przeżył na ulicy tego nie wie nikt :) I mimo, że miał być mały, dziarski jamnik indywidualista, to trafił nam się najlepszy pies pod słońcem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Monia* Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 W takim razie życzę wielu wielu wspólnych szczęśliwych lat! I uściskaj Ricula :loveu: :loveu: Quote
Pani Profesor Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 ile fotek :loveu: sto lat łipetowi! Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Tak myślałam ze to jakas rocznca związana z piesem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: duża kosteczka dla Rico się należy :tort: Quote
Małgonia Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Rico dziekuje :) http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/10395 przypominam, wysylajcie znajomym nawet, zrobie wszystko dla glosow :D o ile komuś sie chce wspomóc, oczywiscie:) Quote
Recommended Posts