Ana :) Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Os jest teraz tyle, że człowiek nie nadąża ich odganiać, a ja oczywiście zaraz panikuje bo uczulona jednak jestem :( fajnie, że córa tak ładnie Ci je, mój czterolatek jest niejadkiem z krwi i kości więc pora jedzenia to najgorsza jaka może być Quote
Małgonia Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 zdrówko ok :D Zę Hana je, to fajnie, tylko nie jest fajnie jak co spacer radaruje okolice ktoremu sąsiadowi krzak porzeczki opędzlowac :D Quote
łamAga Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Hahahaha dobra Hanka :D niech przyjdzie do mojej mamy na działke , bedzie miała raj , tyle w tym roku obrodziło porzeczek i jeżyn ze bedzie mogła jeść aż pęknie :D My co idziemy do mimy po chleb to młody wychodzi ze sklepu z wielkim biszkopte w łapce :D Quote
mar....ka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 ??? A My miałyśmy się kiedyś spotkać poprzez fejsowe psy z Jeleniej :) Teraz mnie nie ma fejsie, ale na spotkanie kiedyś w stronę szybowcowej bardzo chętnie :) Quote
Guest TyŚka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 2lata od adopcji Rikulca, a tu co? cisza :p Quote
Małgonia Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 A bo ja mam teraz nerwówkę w zyciu i o... jak skonczymy załatwiac kredyt to sie odeze, póki co jade na uspokajaczach. Hanka nie pomaga tez. dupa blada. Quote
mar....ka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 zdrowia dla Hani, jak już skończysz z kredytem, to wybierzemy się na odprężający spacer :) Quote
Erykowa Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Hej To zyczę żeby wszystkonszybko sdie ulozylo :) Quote
Małgonia Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Jutro podpisujemy kredyt! ha! we wtorek notariusz :D Quote
mar....ka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 w Janowicach czy może na Jelonkę się wynosisz (dla mnie lepiej :P) Quote
Małgonia Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Jezusie! Jestem! No. To teraz od poczatku: Załatwialiśmy pieprzony kredyt od poczatku jesieni. No kosmos totalny. Jeszcze w pracy musialam błagac na kolanach o zmianę umowy. Zmienili na czas nieokreslony. poryczałam sie ze szczescia normalnie. Kupilismy. Czekalismy az Zbywcy sie wyniosa. I tak sobie od 29 grudnia ur. mieszkamy u sie! :D Jest dobrze. Nawet bardzo. Pies zadowolony.no dobra, żartowałam- jest nieszczesliwy bo musi spac w swoim legowisku bo juz nie mamy osobnej sypialni :D na poprzednim, przejsciowym, mieszkaniu mielismy 3 pokoje i on sobie miałcalusienski salon dla siebie- nie omieszkał spac tam gdzie mu nie wolno ;D zaraz pododaje jakies zdjecia. Wróccie juz do mnie :( ja juz bede!! Quote
Małgonia Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Tu sie bawi Hanka. Pies tam wchodzi i udaje, że jest księciem i ma swoj zamek :D Hancia na troche wyrosła. Troche bardzo. W tym roku zapisuje ją do przedszkola. Ta mysl mnie przeraza... Oto nasze nosidło :D musialam kupic juz cos w wiekszym rozmiarze, tz w toddler, a na Tule mnie nie stac, wiec wybrałam cos, co bedzie z indywidualna aplikacja ;) Wyszło cudnie. Juz powoli slucham jak ja to krzywdze dziecko ze ją JESZCZE noszę, ale Hania jakos sama przynosi i chce opa opa :D a spacery z psem i tulącym sie dzieckiem na plecach są wspaniałe! 1 Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 To co to za mieszkanko kupiliście? Duże? Małe? Hanka wygląda świetnie z tą kiełbasą :D Quote
Tyśka) Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Jaka jestem już duuuuża <3 Dzieci tak szybko rosną... Quote
Recommended Posts