Jump to content
Dogomania

NEO,roczny pies w typie owczarka niemieckiego MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

O Matulu :crazyeye:
Ale mnie ominęło ....
Żeby zamknąć temat zasadności kastracji, napiszę tylko, że mam podobne zdanie jak Romka ...
Szkoda mi czasu na dalsze dywagacje, bo przyszłam tu w innej, konkretnej sprawie ;)
Widzę jednak, że ... coś się już dla Neo szykuje :razz:

Romka napisał(a):
Trzymajcie,trzymajcie...bo zgłosił się do mnie wydaje się fajny domek.Dom z ogrodem ,duża działka.Państwo na emeryturze,przeprowadzili się z dużego miasta na wieś.W domu były zawsze psy,także w rodzinie u dzieci są psy.Państwo pożegnali niedawno suczkę teriera rosyjskiego,już wiekową i...nie wyobrażają sobie życia bez psiaka w domu.Tym razem nie chcą teriera a naszego Neo.

SZUKAM KOGOŚ DO SPRAWDZENIA DOMU W OKOLICY OSTROWCA ŚWIĘTOKRZYSKIEGO!!!:lol:

Zatem kciuki mocno zaciskam :thumbs: :thumbs: :thumbs:
A jakby tfffu, tfffu znowu nie wypaliło, to może będę mogła dać jeszcze jeden kontakt :cool3:

Edited by DONnka
Posted (edited)

Zapytałam już na 2 wątkach świętokrzyskich:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odeszła-za-TM-*-*-*-czy-inne-też-odejdą/page300

oraz tu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansową-PRZEKAŻ-1-aktualizacja-i-info-str-1/page789

...i już rozmawiałam z dziewczyną z Animalsów z tamtych okolic.Czekam tylko na decyzję do jutra.

Edited by Romka
Posted

wegielkowa napisał(a):
czy dobrze kojarzę, ze admin VIRIS jest z Ostrowca Sw?

Dziękuję za informację,jak jutro będzie jakiś problem to zgłoszę się do Viris,mam nadzieję,że będzie chciała pomóc.Dziękuję:lol:

Posted

Drogi trollu. Uwierz mi, że Twoje wiadomości dotyczące kastracji Neo nie robią na mnie ŻADNEGO wrażenia.

2014-01-19 20:09:19 Fajny pies ale niestety kastrat. Za duże ryzyko bo teraz jest młody ale za kilka lat zaczną się problemy. Szkoda.

Posted (edited)

NARESZCIE KOGOŚ ZNALAZŁAM!!!!!:multi:Oczywiście wszystko dzięki UBOCZE!!!:multi:DZIĘKUJĘ!:lol:

Domek sprawdzi nam inspektor ze Świętokrzyskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami "ZWIERZAK",namiary na organizację były oczywiście na FB w grupie pomocowej.:lol:

Czekamy na wyniki wizyty,która ma odbyć się do końca tygodnia.DZIĘKUJĘ!:lol:

Edited by Romka
Posted

Marycha35 napisał(a):
Mam podejrzenie, że troll to kastrat, dlatego tak dulczy...;)
Kciukam za domek da Neo!!!!

Wiesz Maryś to bardzo prawdopodobne...:diabloti:

DZIŚ WIZYTA PRZEDADOPCYJNA!!!

Posted

Dom ,super!
Ale coś mi się wydaje,że Neo nie pojedzie do tego domku...rozmawiałam z domkiem tuż po wizycie przed adopcyjnej...zastanawiali się czy będzie to jednak Neo.Dzieci państwa mają swoje psy,które czasami zostają u rodziców.To owczarek niemiecki i amstaffka.Pani doszła do wniosku,że może lepszy byłby szczeniak,żeby od początku dogadał się z tymi psami.Wyjaśniłam ,że Neo siedzi w boksie z dwoma mieszańcami owczarka i w boksie jest spokój.Chyba jednak nie znalazło to zrozumienia.Umówiłam się,że jeśli nie zadzwonią dziś do 11 00 to znaczy ,że rezygnują i...nie zadzwonili.BARDZO,BARDZO ŻAŁUJĘ!!!

Mam kolejne 3 telefony w sprawie Neo ,ale ten domek był najlepszy...
Szukamy dalej domku dla Neo,coś nie ma szczęścia chłopak!

Posted

To ja bylam na wizycie PA...dom wspanialy,ludzie tez,zwierzolubni,doswiadczeni...nie wiem co sie stalo :(...podejrzewam ze ich syn namieszal im w glowach tak skutecznie ze sie rozmyslili :(bardzo mi przykro :(

Posted

[quote name='konfirm13']Trzymam kciuki. Było - "Ludwiku - do rondla"!(pamięta to ktoś jeszcze?). A ja wołam - Neo, do domu! :)

Tak siedzę i gdybam.. A może by tak Neo, do ciotki lizki do Krakowa?? ;)