ana666 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 przecudnie:loveu: to bunia prawie moja sąsiadka jak w Poznaniu:evil_lol:w razie co to ja moge odwiedzić sunie w nowym domku jakbyś Ty Bambino miała nie dać rady to chetnie bym ją poznala osobiście :) Quote
Sabina02 Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 (edited) halcia napisał(a):To super!Udało sie Buni :)Slicznej Marusi tez.No i mojej Etce :)Dzieki za te wyczekiwane mocno wieści :) Mowie Ci ze to moja Kasia siedzi za sterami. ;) Nie moze byc inaczej. Jeszcze jest Aisha, tez ją bralam pod uwage do adopcji, ale okazala sie za ciezka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248992-AISHA-mała-słodka-7-letnia-sunia-MA-DOM!-)?p=21922373#post21922373 No i moja Nela (vel Kulka) :) Jeszcze zostaly: Kusia Myszka Irenka Edited February 27, 2014 by Sabina02 Quote
beataczl Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 ciesze sie,ze Bunia jest szczesliwa i kochana w ds :) :) Quote
Sabina02 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Teraz szukamy domku dla Perły, suni z tego samego przytuliska, w ktorym byla Bunia. Zgadnijcie do kogo Perła jest podobna? ;) Quote
Sabina02 Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Doda_ napisał(a):do Buni podobna ! I to bardzo! Wolontariuszki mialy problem z rozroznianiem ich. Perła tez juz kisi sie w schronie od dwoch lat. :( Quote
ana666 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 siostra blizniaczka ;) a ja potwierdzam wplyw 110zł zwrotu od bambino Quote
Doda_ Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Sabina02 napisał(a):I to bardzo! Wolontariuszki mialy problem z rozroznianiem ich. Perła tez juz kisi sie w schronie od dwoch lat. :( gdyby byly jeszcze telefony w sprawie Buni, to zaproponujcie Perłę ! Sabino, zalozysz jej watek? Quote
Sabina02 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Czyli po Buni zostalo 110 zl, plus 50 zl zaplacone z gory przez beataczl. Dziewczyny, co robimy z pieniazkami? Oddajemy czy trzymamy dla nastepnej suni, ktora byc moze pojedzie na DT do Bambino? Bambino, moze bys wziela Perłe na miejsce Buni? Doda_, tak, zaloze Perle watek, ale telefonow w sprawie Buni nie bedzie, bo jej ogloszenia sa juz usuniete. Perła ma pare swoich ogloszen, ale z telefonem do schroniska. Quote
Mortes Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [FONT=georgia]Błagam o pomoc! Uciekła Rudzia, która kilka dni temu została [/FONT][FONT=georgia]wyadoptowana[/FONT][FONT=georgia] z Kielc do Poznania...[/FONT] [FONT=georgia]Prosimy o pomoc!!!!!! okolice Poznania: Kicin, Zieliniec, Gruszczyn...[/FONT] Quote
caha Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 przepraszam, że nie na temat, ale mam ogromną prośbę,szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w okolicach Poznania (Przybroda) Quote
Doda_ Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Szkoda, ze ogloszenia Buni zostaly usuniete... ok, jak zrobisz watek, podeslij mi. Biedna ta ruda ktora zaginela,nie jestem w stanie pomoc :( Quote
Bambino Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) [quote name='Sabina02']Czyli po Buni zostalo 110 zl, plus 50 zl zaplacone z gory przez beataczl. Dziewczyny, co robimy z pieniazkami? Oddajemy czy trzymamy dla nastepnej suni, ktora byc moze pojedzie na DT do Bambino? Bambino, moze bys wziela Perłe na miejsce Buni? Doda_, tak, zaloze Perle watek, ale telefonow w sprawie Buni nie bedzie, bo jej ogloszenia sa juz usuniete. Perła ma pare swoich ogloszen, ale z telefonem do schroniska. Hi, hi dziewczyny. jak pojechałam do golubia dobrzynia, to też jako pierwsza mi się objawiła Perła. Potem nawet żałowałam, że obu ich nie zabrałam, szczególnie, że tamte wolontariuszki mówiły, że Perła to koleżanka Buni. Perełka jest deczko większa niż Bunia. Była bardzo przyjazna przy mojej wizycie. Mogłabym wziąć Perełkę, ale na razie ważą się losy Klusi i Pandorki ( wątki danusidanusi), czy mają przyjechać do mnie na dt. Jesli by któraś nie pojechała, to mogłaby przyjechać w jej miejsce Perełka Sabinka_ - co do ogłoszeń, to nie jestem przekonana, bo na mojej skrzynce mailowej jest informacja, że za tydzień się skończy ważność ogłoszenia Buni na tablica.pl Edited March 4, 2014 by Bambino Quote
Sabina02 Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='Bambino']Hi, hi dziewczyny. jak pojechałam do golubia dobrzynia, to też jako pierwsza mi się objawiła Perła. Potem nawet żałowałam, że obu ich nie zabrałam, szczególnie, że tamte wolontariuszki mówiły, że Perła to koleżanka Buni. Perełka jest deczko większa niż Bunia. Była bardzo przyjazna przy mojej wizycie. Mogłabym wziąć Perełkę, ale na razie ważą się losy Klusi i Pandorki ( wątki danusidanusi), czy mają przyjechać do mnie na dt. Jesli by któraś nie pojechała, to mogłaby przyjechać w jej miejsce Perełka Sabinka_ - co do ogłoszeń, to nie jestem przekonana, bo na mojej skrzynce mailowej jest informacja, że za tydzień się skończy ważność ogłoszenia Buni na tablica.pl Ok, to czekamy na decyzje w sprawie Perełki. Ja usunelam tylko te ogloszenia, ktore robilam sama. Reszta to chyba jest z pakietu ogloszen, ktory wykupilam. Te ogloszenia z pakietu rzeczywiscie moga jeszcze byc aktywne, wiec jesli by sie ktos kontaktowal w sprawie Buni, to jak najbardziej prosze Cie abys polecila jej/mu Perełkę. :) Quote
beataczl Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='Sabina02']Teraz szukamy domku dla Perły, suni z tego samego przytuliska, w ktorym byla Bunia. Zgadnijcie do kogo Perła jest podobna? ;) JAK SIOSTRZYCZKA BLIZNIACZKA :) ALE PEWNIE I kLUSIA I pANDORKA POJADA DO bAMBINO .. CO Z TA PERELKA ZROBIMY NIE DA RADY JESZCZE bAMBINO jA WCISNAC NA TRZECIA DO cIEBIE? ... JAKBY POJECHALA TO ZOSTAWIE DEKL DLA nIEJ TE 50 ZL/5 ZL NA MC. JAK NIE TO MUSZE NA UPATRZONEGO PIESKA PRZEKAZAC BO OBIECALAM JUZ NA WATKU cEJLONA. A NA kLUSIE JUZ MAM DEKL. ZROBIONA./TAM JESTEM NA WATKU. SORY ZA TE LITERKI COS MI SIE WLACZYLO NA KLAWIATURZE. Quote
Sabina02 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 (edited) Dziekujemy beataczl!! :) Tak, sunie sa bardzo podobne. Kto zgadnie ktora jest ktora??? Edited March 6, 2014 by Sabina02 Quote
Sabina02 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 halcia napisał(a):Bunia na 1 wg mnie. Zgadlas Halciu! :) To przez to ze Perla ma obydwa oczka, przyznaj sie. ;) Quote
halcia Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Tak,oczka,ale równie dobrze mogły to byc zdjecia jedniej/np Perełki/są identyczne. Quote
Sabina02 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 halcia napisał(a):Tak,oczka,ale równie dobrze mogły to byc zdjecia jedniej/np Perełki/są identyczne. Tak, sa bardzo podobne. Perla jest ciut wieksza, no i jest mlodsza co tez widac. Quote
ana666 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 to czas zmianieć tytul wątku na weselszy :) przy okazji chcialbym zaprosić na wątek tej malizny, nie daje mi spokoju ta starowinka http://www.dogomania.pl/forum/threads/251513-Mała-starowinka-papilotka-w-schronisku-w-Bełchatowie-Prosze-o-pomoc Quote
Sabina02 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='ana666']to czas zmianieć tytul wątku na weselszy :) przy okazji chcialbym zaprosić na wątek tej malizny, nie daje mi spokoju ta starowinka http://www.dogomania.pl/forum/threads/251513-Mała-starowinka-papilotka-w-schronisku-w-Bełchatowie-Prosze-o-pomoc Zrobione. :) Quote
Bambino Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Nie da się pomylić Buni z Perełką - Bunia ma taki duży czarny kichol a Perełka taki mały nosek. Beataczl - kochana, niestety mój dom nie jest z gumy a i moje michy mają ograniczoną zdolność przyjmowania nowych psów do swojej rodziny. I tak naprawdę to jest największy problem. Ale może któraś z tych nowych dziewczynek też będzie miała takie szczęście jak Buńka i nie zagrzeje u mnie długo miejsca i powędruje sobie do DS, to wtedy będzie miejsce dla Perełki Quote
Sabina02 Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Rozumiem Bambino i dziekuje... Perełka poczeka cierpliwie na swoja kolej. W takim wypadku ana666, bardzo Cie prosze oddaj 50 zl beataczl, bo wplacila na Bunie za rok z gory. Co do pozostalych pieniazkow (110 zl), to bardzo Was prosze o zgode na przeniesienie ich na bardzo chorego mieleckiego pieska Bartusia, ktory bedzie jechal na DT do betkak. Betkak bierze Bartusia na DT tylko za karme i weta, ale to tez kosztuje. W zwiazku z czym prosze Was o przeniesienie rowniez Waszej stalej deklaracji na niego. Jesli dostane od Was zgode to zaloze Bartusiowi watek, ktorego narazie nie ma. Oto Bartuś: Nasz starszy już ONek Bartuś Pirat na pewno nie doczeka się domu, a teraz jeszcze bardzo ciężko zachorował .. Nie wiadomo ile dokładnie uda mu się walczyć, jak dotąd jest dobrze, pięknie znosi wizyty. Brak odpowiedniego żywienia, opieki długoletniej, takiej jaka powinna być niestety wychodzi u naszych staruszków ... Postaramy się, aby Bartusiowi niczego nie zabrakło ...Bartuś ma nieoperacyjny guz na watrobie i wodobrzusze :-( kochany,grzeczny,wdzieczny pies Quote
Recommended Posts