jolam Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 dana napisał(a):Byłam na wątku, biedny psiak :-( . Najlepiej byłoby też ogłaszać labka i szukać jednocześnie domu. Ogłoszenia zrobimy tylko musimy mieć chociaż jedną fotkę. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 (edited) jolam napisał(a):Ogłoszenia zrobimy tylko musimy mieć chociaż jedną fotkę. Dokładnie to też napisałam :lol:. Przy okazji przypomnę Bostonka . Edited December 29, 2013 by dana Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Maciek777 napisał(a):Chociaż 2 banerki na początek:) Yesoo, Maciek :-o , Ty jak pojedziesz, to tak jak z tym wzruszającym :-( wierszem. Banerki oba piękne, ale ten drugi jest po prostu genialny :klacz: i bardzo poruszający :-(. Ten labek chwyta za serce, jest w tych oczach rzeczywiście coś wielkiego... Dziękuję Ci pięknie :lol:. Quote
Maciek777 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 dana napisał(a):Yesoo, Maciek :-o , Ty jak pojedziesz, to tak jak z tym wzruszającym :-( wierszem. Banerki oba piękne, ale ten drugi jest po prostu genialny :klacz: i bardzo poruszający :-(. Dzięki:oops: :) dana napisał(a):Dziękuję Ci pięknie :lol:. Nie ma za co:p Jakieś cuda - Ty o tej godzinie na dogo;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Maciek777 napisał(a):Dzięki:oops: :) Nie ma za co:p Jakieś cuda - Ty o tej godzinie na dogo;) Nie bądź taki skromny ;). Czasem też mam jakiś wolny :multi: dzień. Wszystkim życzę dużo zdrowia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a Bostonkowi :thumbs: kochających ludzi . Quote
jolam Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Maćku, dziękuję :-) banerki powalają na kolana ;-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 jolam napisał(a):Maćku, dziękuję :-) banerki powalają na kolana ;-) Też tak mówię :lol:. Maciek ma talent i pomysły :lol:. Chciałabym, żeby Boston był już bezpieczny :thumbs:. Quote
Maciek777 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 jolam napisał(a):Maćku, dziękuję :-) banerki powalają na kolana ;-) Nie ma za co:) To ja dziękuję:p dana napisał(a):Chciałabym, żeby Boston był już bezpieczny :thumbs:. To chyba kwestia kilku dni:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Maciek777 napisał(a): (...) To chyba kwestia kilku dni:) Oby tak było :thumbs:. Boston powinien być w domu, tego życzę psiakowi z całego serca. Żeby przyszłego Sylwestra spędzał już w swoim na zawsze domku, tak jak ten kotek ( może nie na parapecie okna, bo się nie zmieści ;)) Quote
Maciek777 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) dana napisał(a):Oby tak było :thumbs:. Boston powinien być w domu, tego życzę psiakowi z całego serca. Żeby przyszłego Sylwestra spędzał już w swoim na zawsze domku, tak jak ten kotek ( może nie na parapecie okna, bo się nie zmieści ;)) I tu byś się zdziwiła:) Mój Morgan swego czasu lubił leżeć na parapecie (jako kilkulutni pies) w bloku. Nie potrafił się na nim odwrócić, ale wchodził jedną stroną (przez fotel), a później się na nim kładł i najczęściej tylna łapa mu zwisała;) Mieszkałem na parterze więc ludzie mieli na co patrzeć:D Potem zwyczajnie zeskakiwał, niestety na podłogę:roll: A tu jeszcze jeden baner:) Akurat ten tekst pochodzi z pewnej anglojęzycznej reklamy, ale zawsze chciałem go wykorzystać;) EDIT: dana, wspominałaś, że masz problem z banerkiem. jolam, masz niepodlinkowany banerek. Swoją drogą nie powinnaś mieć już tego tekstu obok niego (regulamin):roll: Proszę bardzo:) Jeden z poniższych "szyfrów";) wystarczy tylko wkleić w sygnaturę, kasując te dwie @ (małpy) na końcu (w IMG i URL) i wtedy zapisać, a musi wszystko działać:) Pierwszy baner to ten z portfelem, a drugi nowy (z dniem). [URL=http://www.dogomania.pl/forum/threads/249737-Starszy-niewidomy-chory-biszkoptowy-labek] [IMG]http://imageshack.us/a/img196/3938/cbfi.jpg[/IMG@] [/URL@] [URL=http://www.dogomania.pl/forum/threads/249737-Starszy-niewidomy-chory-biszkoptowy-labek] [IMG]http://imageshack.us/a/img855/7051/dc3q.jpg[/IMG@] [/URL@] Edited December 31, 2013 by Maciek777 Quote
jolam Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Maciek777, idę pokombinować bo ja tępa jestem w tych banerkach Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku :smile: Quote
Maciek777 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) jolam, tak sobie wcześniej pojechałaś, a jednak banerek uruchomiłaś:) Quote
phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 W Nowym Roku życzę Wam zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Wami cały rok. Niech prowadzi Was bez stresu od sukcesu do sukcesu .:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Maciek777 napisał(a):I tu byś się zdziwiła:) Mój Morgan swego czasu lubił leżeć na parapecie (jako kilkulutni pies) w bloku. Nie potrafił się na nim odwrócić, ale wchodził jedną stroną (przez fotel), a później się na nim kładł i najczęściej tylna łapa mu zwisała;) Mieszkałem na parterze więc ludzie mieli na co patrzeć:D Potem zwyczajnie zeskakiwał, niestety na podłogę:roll: (...) Tego to jeszcze nie słyszałam, labek na parapecie :crazyeye:. Maciek, to Twój Morgan jest naprawdę niesamowity :-o. Ludzie rzeczywiście mieli na co popatrzeć, jak Morgan się zmieścił :crazyeye: na tym parapecie. Banerek super, tylko ja na kombinowanie to chyba dzisiaj nie mam :oops: siły. Maybe tomorrow http://www.youtube.com/watch?v=LV58fxXOQuE ;). Bostonku, trzymaj się :lol:. Quote
iwna5702 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Jeszcze tak pomyślałam - może zawiadomić kogoś od labków . Czy to miejsce dla Bostonka będzie? Quote
jolam Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 iwna5702 napisał(a):Jeszcze tak pomyślałam - może zawiadomić kogoś od labków . Czy to miejsce dla Bostonka będzie? Od labków powiadomieni ;-) Ja też jestem od labków. Wszystko jest uzgadniane i w trakcie załatwiania. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 jolam napisał(a):Od labków powiadomieni ;-) Ja też jestem od labków. Wszystko jest uzgadniane i w trakcie załatwiania. Przecież ciocia Jolam czuwa ;). Czekam na wieści i już ostro kombinuję ;). Quote
jolam Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 iwna5702 napisał(a):Jeszcze tak pomyślałam - może zawiadomić kogoś od labków . Czy to miejsce dla Bostonka będzie? Cieszę się cioteczko, że do nas zaglądasz :-) Zaglądaj proszę co jakiś czas Quote
jolam Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 dana napisał(a): Czekam na wieści i już ostro kombinuję ;). Jak dana ostro kombinuje to już nie mogę się doczekać :-) Wieści są dobre - szukamy transportu i fruuu do DT ;-) Quote
jolam Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Zapraszam bardzo serdecznie i proszę o pomoc dla cudnego labka :-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249740-%C5%9Awi%C4%85teczno-Noworoczny-CEGIE%C5%81KOWY-bazarek-dla-niewidomego-chorego-starego-psa-10-01 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 jolam napisał(a):Jak dana ostro kombinuje to już nie mogę się doczekać :-) Wieści są dobre - szukamy transportu i fruuu do DT ;-) Bostonku, słoneczko biszkoptowe będzie dobrze, teraz już musi być :thumbs:. Quote
jolam Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Jeszcze nie pojechał. W poprzednim DT pojawiły się problemy i mamy już nowy sprawdzony DT. Organizujemy. Quote
Recommended Posts