jolam Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 (edited) [FONT=Verdana] To starszy, niewidomy labrador. Ma zaćmę, prawdopodobnie zupełnie nie widzi, do tego ma chorą wątrobę, musi przyjmować leki i dostawać specjalistyczną karmę. Jest wychudzony. [/FONT][FONT=Verdana]Jest przemiłym, łagodnym, ufnym i otwartym psem. [/FONT] [FONT=Verdana]Potrzebuje szczególnej opieki, jego utrzymanie wymaga większych nakładów finansowych, badań kontrolnych i troski, jakiej potrzebuje niewidomy pies, w schronisku będzie mu bardzo trudno. [/FONT] [FONT=Verdana]Mimo wszystko jest radosny i przesympatyczny. Obecnie przebywa w schronisku. Znalazł się dla niego DT. Psiak najprawdopodobniej na początku stycznia jedzie do DT. [/FONT] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 14, 2014 by jolam Quote
Agalab30 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Kochany Bostonku, mam nadzieje, że pojedziesz do DT i szybko dojdziesz do zdrówka. Quote
jolam Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 (edited) zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Barniego http://www.dogomania.pl/forum/threads/249740-Świąteczno-Noworoczny-CEGIEŁKOWY-bazarek-dla-niewidomego-chorego-starego-psa-10-01 Edited December 27, 2013 by jolam Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Jolam, napisz coś więcej o ślicznym, biednym biszkopcie, please... Jest wychudzony, czy mi się wydaje ? Jest w schronisku, jedzie do DT. Jak trafił do schroniska ? Quote
jolam Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Dana, psiak został znaleziony przez straż miejską. Obecnie przebywa w schronisku. Ma leczoną wątrobę. Jest mocno wychudzony. Najprawdopodobniej jest niewidomy. Niedługo jedzie do DT. Jak będą wieści i fotki z domku to od razu wstawiam :-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='jolam']Dana, psiak został znaleziony przez straż miejską. Obecnie przebywa w schronisku. Ma leczoną wątrobę. Jest mocno wychudzony. Najprawdopodobniej jest niewidomy. Niedługo jedzie do DT. Jak będą wieści i fotki z domku to od razu wstawiam :-) Jolam, dziękuję. Obejrzałam filmik z tym labkiem, no i zryczałam się jak małolata ... Nigdy nie zrozumiem, jak można zaniedbać i porzucić psa, a jeszcze psa niewidomego :-( :shake:. No bo pewnie, gdyby psa szukali, to byłyby gdzieś jakieś informacje... Myślę intensywnie o biedaku, coś kombinuję ;). Quote
jolam Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Dana, wiem że jak Ty kombinujesz to wykombinujesz ;-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='jolam']Dana, wiem że jak Ty kombinujesz to wykombinujesz ;-) Jolam :oops: . Myślę o bazarku dla tego labusia, ale to raczej po Nowym Roku. Jego widok w tym schronisku za kratami :-( po prostu rozrywa serce. Czytałam wątek, to naprawdę super, że będzie miał DT. :lol:. On ma w sobie taką wielką godność, jest piękny, choć taki biedny... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Przypomnę to biszkoptowe słoneczko :lol:. Coś już może więcej wiadomo ? Quote
jolam Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Psiak się pakuje i po Nowym Roku w drogę ;-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) [quote name='jolam']Psiak się pakuje i po Nowym Roku w drogę ;-)[/QUOTE] To dobrze. Biedak ma jakieś zmiany na przednich łapach, wiadomo co to jest ? Edited December 28, 2013 by dana Quote
jolam Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Dana masz zagruzowaną skrzynkę ;-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Już lecę odgruzowywać :-D. Quote
jolam Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Nie mam pojęcia co to za zmiany. Może do pobierania krwi zgolili mu sierść... Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 O Matko jaka bieda......:( A jak sie teraz czuje? Quote
jolam Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Dostaje karmę RC hepatic, leki na watrobę. Kupale się unormowały. Będzie dobrze :-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 jolam napisał(a):Dostaje karmę RC hepatic, leki na watrobę. Kupale się unormowały. Będzie dobrze :-) Musi być, trzymam za to bardzo mocno kciuki :thumbs:. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Jolu, zarezerwowałam pięć całych pakietów ogłoszeń dla psiaków. Chciałabym, aby jeden z nich był dla Bostonka . Oczywiście po wyklarowaniu się sytuacji, podreperowaniu labkowego zdrówka, czyli po Nowym Roku. Oczywiście bazarek też będzie ;). Może tak być ? Quote
Handzia55 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Może i temu uda się pomóc?:placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249801-Labrador-pilnie-poszukuje-domu Quote
jolam Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 dana napisał(a):Jolu, zarezerwowałam pięć całych pakietów ogłoszeń dla psiaków. Chciałabym, aby jeden z nich był dla Bostonka . Oczywiście po wyklarowaniu się sytuacji, podreperowaniu labkowego zdrówka, czyli po Nowym Roku. Oczywiście bazarek też będzie ;). Może tak być ? Dana, dziękuję ślicznie :-) kochana jesteś, pewnie że tak może być :-) Handzia55 napisał(a):Może i temu uda się pomóc?:placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249801-Labrador-pilnie-poszukuje-domu U tego już byłam na wątku. Wstawiłam go na labradory.info. Teraz czekam na fotki bo bez fotek z adopcją będzie kiepsko. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Handzia55 napisał(a):Może i temu uda się pomóc?:placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249801-Labrador-pilnie-poszukuje-domu Byłam na wątku, biedny psiak :-( . Najlepiej byłoby też ogłaszać labka i szukać jednocześnie domu. Quote
Recommended Posts