Jump to content
Dogomania

Znalazł DS :-) Starszy, niewidomy, chory biszkoptowy labek

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Verdana]

To starszy, niewidomy labrador. Ma zaćmę, prawdopodobnie zupełnie nie widzi, do tego ma chorą wątrobę, musi przyjmować leki i dostawać specjalistyczną karmę. Jest wychudzony.
[/FONT]
[FONT=Verdana]Jest przemiłym, łagodnym, ufnym i otwartym psem. [/FONT]

[FONT=Verdana]Potrzebuje szczególnej opieki, jego utrzymanie wymaga większych nakładów finansowych, badań kontrolnych i troski, jakiej potrzebuje niewidomy pies, w schronisku będzie mu bardzo trudno. [/FONT]

[FONT=Verdana]Mimo wszystko jest radosny i przesympatyczny.
Obecnie przebywa w schronisku.
Znalazł się dla niego DT. Psiak najprawdopodobniej na początku stycznia jedzie do DT.

[/FONT]

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Edited by jolam
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dana, psiak został znaleziony przez straż miejską. Obecnie przebywa w schronisku.
Ma leczoną wątrobę. Jest mocno wychudzony. Najprawdopodobniej jest niewidomy.
Niedługo jedzie do DT.
Jak będą wieści i fotki z domku to od razu wstawiam :-)

Posted

[quote name='jolam']Dana, psiak został znaleziony przez straż miejską. Obecnie przebywa w schronisku.
Ma leczoną wątrobę. Jest mocno wychudzony. Najprawdopodobniej jest niewidomy.
Niedługo jedzie do DT.
Jak będą wieści i fotki z domku to od razu wstawiam :-)

Jolam, dziękuję. Obejrzałam filmik z tym labkiem, no i zryczałam się jak małolata ... Nigdy nie zrozumiem, jak można zaniedbać i porzucić psa, a jeszcze psa niewidomego :-( :shake:. No bo pewnie, gdyby psa szukali, to byłyby gdzieś jakieś informacje... Myślę intensywnie o biedaku, coś kombinuję ;).

Posted

[quote name='jolam']Dana, wiem że jak Ty kombinujesz to wykombinujesz ;-)

Jolam :oops: . Myślę o bazarku dla tego labusia, ale to raczej po Nowym Roku. Jego widok w tym schronisku za kratami :-( po prostu rozrywa serce. Czytałam wątek, to naprawdę super, że będzie miał DT. :lol:. On ma w sobie taką wielką godność, jest piękny, choć taki biedny...

Posted

dana napisał(a):
Jolu, zarezerwowałam pięć całych pakietów ogłoszeń dla psiaków. Chciałabym, aby jeden z nich był dla Bostonka . Oczywiście po wyklarowaniu się sytuacji, podreperowaniu labkowego zdrówka, czyli po Nowym Roku. Oczywiście bazarek też będzie ;). Może tak być ?

Dana, dziękuję ślicznie :-) kochana jesteś, pewnie że tak może być :-)
Handzia55 napisał(a):

U tego już byłam na wątku. Wstawiłam go na labradory.info. Teraz czekam na fotki bo bez fotek z adopcją będzie kiepsko.