Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Śnieżku trzymam kciuki dziś za ciebie - powodzenia !!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
sylwija Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Śnieżek już wraca do domu, po zabiegu, bez kompilacji :) Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Bardzo się cieszę - wracaj szybko do formy Śnieżynku :loveu: Quote
sylwija Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [h=5]biedactwo..trochę z wyrzutem spogląda.. albo ja tak to odbieram.. zabieg kosztował 120 zl może ktoś dorzuci złotówkę?[/h] Quote
sharka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 za szczęśliwy to nie jest... jutro już odzyska humorek, nawet nie będzie pamiętał że coś stracił ;) Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Biedactwo kochane - jest taki słodki :loveu: Quote
sylwija Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 na wydarzeniu Śnieżka - [h=5]Ronald Richard Nerk [/h][h=5]Prosze dane do konta dla przekazow zagranicznych ? [/h] Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 sylwija napisał(a):na wydarzeniu Śnieżka - Ronald Richard Nerk Prosze dane do konta dla przekazow zagranicznych ? wysyłam Ci pw :) Quote
sylwija Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 dziękuję :) już przekazałam a Śnieżek niesforny jest, zdjął sobie kołnierz i lizać zaczął :( tyle psów już miałam kastrowanych i dzielnie znosiły, nawet bez kołnierza i nic.. a tu masz ci los.. Quote
NikaEla Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Śnieżku, łobuzie :nono: co to za lizanie ! Bądź grzeczny! Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Zapraszam na bazarek dla kocich tymczasków sylwiji : http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-21-00 Quote
Ty$ka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ostrzegam, że wyszłam z wprawy i opis nie jest porywający. Chyba, że chcesz łzawy, ale ja wychodzę z założenia, że ludzie wolą optymistyczne opisy, no i bardziej zdroworozsądkowo podchodzą do optymistycznego niż wyciskacza łez ;) Śnieżek to niewielki (10kg), dwuletni optymista o niebanalnej urodzie i wspaniałym charakterze. Uśmiech jest jego znakiem rozpoznawczym, wiecznie pogodny i przyjacielski, umie zjednać serca wszystkich otaczających go ludzi. Niezwykle grzeczny i milutki, uwielbia się tulić i być blisko człowieka, nie dla niego życie w odosobnieniu, z dala od ludzi. Śnieżek szybko się uczy, a jak na ułożonego psa przystało zachowuje czystość w domu, ładnie chodzi na smyczy i nie wykazuje skłonności do włóczęgostwa. Jest przyjacielski i zrównoważony, świetnie dogaduje się z pobratymcami, chętnie zawiera nowe przyjaźnie, ale przy tym nie jest nachalny. Również wobec kotów zachowuje się delikatnie i łagodnie, w Domu Tymczasowym często śpi wtulony do mruczków. Przy Śnieżku nie sposób się smucić, zaraża swoim optymistycznym, przyjacielskim podejściem do życia. Osoba, która go zaadoptuje, będzie prawdziwym szczęściarzem. Może to Ty nim będziesz? Może być? Coś zmienić? Quote
Livka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Śnieżek ślicznie dziękuje cioci sharka za zasilenie skarbonki :Rose: Quote
NikaEla Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ty$ka napisał(a): Śnieżek to niewielki (10kg), dwuletni optymista o niebanalnej urodzie i wspaniałym charakterze. Uśmiech jest jego znakiem rozpoznawczym, wiecznie pogodny i przyjacielski, umie zjednać serca wszystkich otaczających go ludzi. Niezwykle grzeczny i milutki, uwielbia się tulić i być blisko człowieka, nie dla niego życie w odosobnieniu, z dala od ludzi. Śnieżek szybko się uczy, a jak na ułożonego psa przystało zachowuje czystość w domu, ładnie chodzi na smyczy i nie wykazuje skłonności do włóczęgostwa. Jest przyjacielski i zrównoważony, świetnie dogaduje się z pobratymcami, chętnie zawiera nowe przyjaźnie, ale przy tym nie jest nachalny. Również wobec kotów zachowuje się delikatnie i łagodnie, w Domu Tymczasowym często śpi wtulony do mruczków. Przy Śnieżku nie sposób się smucić, zaraża swoim optymistycznym, przyjacielskim podejściem do życia. Osoba, która go zaadoptuje, będzie prawdziwym szczęściarzem. Może to Ty nim będziesz? Może być? Coś zmienić? Tekst mi się podoba acz nie lubię zdrobnień, 'milutki' zastąpiła bym 'sympatyczny' lub 'miły' a 'pobratyńców' na " z innymi psami" Quote
sylwija Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 wysłałam do Ziutki :) z zakupu Nikaragui, tylko poprosiłam o Tablicę wyróżnioną, najwyżej dopłacimy :) [h=5]radzi sobie nieźle w tym kołnierzu, a chodzić musi, bo inaczej.. liże.. co nie jest bezpieczne dla niego. Przyznam, że pierwszy raz mam psa, który musi chodzić w kołnierzu, zazwyczaj po pierwszej dobie nie interesowały się już..[/h] Quote
sharka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 sylwija napisał(a):wysłałam do Ziutki :) z zakupu Nikaragui, tylko poprosiłam o Tablicę wyróżnioną, najwyżej dopłacimy :) zalajkuję pomysł wyróżnienia ;) Quote
NikaEla Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Moja po operacji przepukliny miała kołnierz aż do zdjęcia szwów. Ale biedna zastygała w nim i nie reagowała na nic. Quote
sylwija Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 moje sunie i koteczki to zawsze kubraczki, ale psy i koty się jakoś w ogóle obywały po kastracji, nie interesowały się , tylko pierwsza noc była trudna, musiałam pilnować no ale Śnieżek, to Śnieżek ;) Quote
sylwija Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 prośba o udostępnianie :) - https://www.facebook.com/sylwia.parzuchowskazareba/media_set?set=a.665871806797040.1073741941.100001226799246&type=1 Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Cioteczki, możecie opis zmieniać do woli, to tylko wzór :))) Quote
Livka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 sylwija napisał(a):na wydarzeniu Śnieżka - Ronald Richard Nerk Prosze dane do konta dla przekazow zagranicznych ? Wpłynęły pieniążki z zagranicy od pani Haliny N. oraz od Agnieszki S. - Śnieżek pięknie dziękuje Quote
Recommended Posts