karolakola Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [nawet przysmaczki bierze tak delikatnie z ręki! [/QUOTE] Niemożliwe! Mi w zeszłą sobotę zgryzł całe palce, przed śniadaniem był czy co ? :) Quote
ariete2503 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 karolakola napisał(a):[nawet przysmaczki bierze tak delikatnie z ręki! Niemożliwe! Mi w zeszłą sobotę zgryzł całe palce, przed śniadaniem był czy co ? :) :crazyeye: A ja podobnie jak Agula byłam zdania, że jest wyjątkowo delikatny... Quote
majuska Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Widocznie Karola miała jakieś wyjątkowo zarąbiste smaczki :D Quote
Agula99 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Bo on na prawdę jest tak delikatny, łagodny, jak daję mu te przysmaczki to on tak leciutko, delikatniutko, cudo pies :) Quote
karolakola Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Jakieś ewidentnie pyszne paluszki mam chyba w takim razie :) Fajnie by było jakby Kajtek również znalazł dom chociaż będzie mi smutno bo to będzie już kolejny po Ogisiu pocieszny psiak który zmyka z przytuliska. Zostałyby już same narwane wariaty, nooo może Elvisek by się jeszcze pod pociesznego zakwalifikował chociaż to taki przyczajony misiek ukryty wariat :D Quote
majuska Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 :D Elvis według mnie to w czołówce wariatuńciów jest :D Quote
Agula99 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 No i co tutaj taka cisza?? Byli ci ludzie zobaczyć Kajtusia??? Quote
Becia66 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 majuska napisał(a):są dokładnie teraz :lol: ojej, to trzymam mocno.... Quote
majuska Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 wszystko gra, jest chemia :) Kajtuś ma być zabrany do domu 18 stycznia, bo teraz ludzie wyjeżdżaja n apierwszy tydzień ferii i nie chca go od razu zostawiac u mamy , jutro jeszcze będzie dogrywany temat operacji oczek i przy okazji kastracji. W domu jest syn chyba 10-letni i Kajtuś jest jego wielką miłością od czasu znalezienia jego fot na necie . Sam zainteresowany podobno pięknie się zaprezentował. Podobał się też Pedro, ale z Kajtusiem to ewidentnie miłość od pierwszego wejrzenia. Magda podobno robiła co mogła, żeby sprzedac ich obu, że dwa sie lepiej chowają i takie tam...ale chyba się jej nie udało :D Quote
Agula99 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 O jeju super wieści!!! Boziu niech się mojej paróweczce poszczęści!!!! :loveu: Quote
figa33 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 chemia najważniejsza , to wiadomo :-D bardzo się cieszę :lol: Quote
karolakola Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Cudownie! będzie miał komu mruczeć przy drapaniu po brzuszku :) Chcemy jednak z Wiolą oświadczyć że jesteśmy jednocześnie totalnie zrozpaczone bo rozkochał nas w sobie na zabój. Wiola do tego stopnia że dopytuje się o godzinę odbioru żeby móc przyjechać 18.01 go pożegnać :D Quote
Becia66 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 karolakola napisał(a): Wiola do tego stopnia że dopytuje się o godzinę odbioru żeby móc przyjechać 18.01 go pożegnać :D Powiemy jak będziemy dokładnie znać. :lol: Quote
Agula99 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 karolakola napisał(a): Chcemy jednak z Wiolą oświadczyć że jesteśmy jednocześnie totalnie zrozpaczone bo rozkochał nas w sobie na zabój :D A wara od mojej parówki, to ja go tylko kocham na zabój :mad: Quote
karolakola Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nie ma takiego monopolu ! To moje paluszki mu najbardziej smakowały !:loveu: Quote
Agula99 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Trzymam kciuki za Kajtusia, niech mu się poszczęści. 15 stycznia ma zabieg na oczka, niech wreszcie psisko czuje się komforotowo i patrzy na ten świat w fajnym, kochającym, ciepłym domku, gdzie będa go tulić, głaskać, całować!! Moja paróweczka kochana!! :loveu: Quote
majuska Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Tak, czuje się bardzo dobrze, z kastracji na razie zrezygnowano ponieważ Kajtek ma skłonności do tycia, u nas w przytulisku nieźle przybrał, a co dopiero w domu gdzie podejrzewam będą non stop robione "oczy kota ze Szreka". Ma zoperowane oczka i wyczyszczone ząbki :) Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Czyżby zbliżał się wielki dzień dla Kajtusia? :) Quote
Agula99 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Z tego co wiem, Kajtuś ma pojechać dopiero w drugim tygodniu ferii. ALe czuje się dobrze, zapierniczał dziś na spacerku że miło, a jakie fajne ma oczka :) Quote
karolakola Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Chcę powiedzieć że trochę mu sodówa do głowy uderzyła, takie małe panisko się z niego zrobiło. Chciałyśmy mu zakropić oczka z Majuską to we dwie nie dałyśmy rady takiej małej parówie! A później pogardliwie na mnie harczał i prychał i nawet kawałkiem kiełbasy pogardził. Na koniec siadł w boksie i się tyłkiem ostentacyjnie do mnie odwrócił. W głowie się poprzewracało ! :razz: Quote
Recommended Posts