Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolakola napisał(a):
[nawet przysmaczki bierze tak delikatnie z ręki!

Niemożliwe! Mi w zeszłą sobotę zgryzł całe palce, przed śniadaniem był czy co ? :)
:crazyeye: A ja podobnie jak Agula byłam zdania, że jest wyjątkowo delikatny...

Posted

Jakieś ewidentnie pyszne paluszki mam chyba w takim razie :) Fajnie by było jakby Kajtek również znalazł dom chociaż będzie mi smutno bo to będzie już kolejny po Ogisiu pocieszny psiak który zmyka z przytuliska. Zostałyby już same narwane wariaty, nooo może Elvisek by się jeszcze pod pociesznego zakwalifikował chociaż to taki przyczajony misiek ukryty wariat :D

Posted

wszystko gra, jest chemia :)
Kajtuś ma być zabrany do domu 18 stycznia, bo teraz ludzie wyjeżdżaja n apierwszy tydzień ferii i nie chca go od razu zostawiac u mamy , jutro jeszcze będzie dogrywany temat operacji oczek i przy okazji kastracji. W domu jest syn chyba 10-letni i Kajtuś jest jego wielką miłością od czasu znalezienia jego fot na necie . Sam zainteresowany podobno pięknie się zaprezentował. Podobał się też Pedro, ale z Kajtusiem to ewidentnie miłość od pierwszego wejrzenia. Magda podobno robiła co mogła, żeby sprzedac ich obu, że dwa sie lepiej chowają i takie tam...ale chyba się jej nie udało :D

Posted

Cudownie! będzie miał komu mruczeć przy drapaniu po brzuszku :) Chcemy jednak z Wiolą oświadczyć że jesteśmy jednocześnie totalnie zrozpaczone bo rozkochał nas w sobie na zabój. Wiola do tego stopnia że dopytuje się o godzinę odbioru żeby móc przyjechać 18.01 go pożegnać :D

Posted

karolakola napisał(a):
Wiola do tego stopnia że dopytuje się o godzinę odbioru żeby móc przyjechać 18.01 go pożegnać :D

Powiemy jak będziemy dokładnie znać. :lol:

Posted

karolakola napisał(a):
Chcemy jednak z Wiolą oświadczyć że jesteśmy jednocześnie totalnie zrozpaczone bo rozkochał nas w sobie na zabój :D

A wara od mojej parówki, to ja go tylko kocham na zabój :mad:

Posted

Trzymam kciuki za Kajtusia, niech mu się poszczęści. 15 stycznia ma zabieg na oczka, niech wreszcie psisko czuje się komforotowo i patrzy na ten świat w fajnym, kochającym, ciepłym domku, gdzie będa go tulić, głaskać, całować!! Moja paróweczka kochana!! :loveu:

Posted

Tak, czuje się bardzo dobrze, z kastracji na razie zrezygnowano ponieważ Kajtek ma skłonności do tycia, u nas w przytulisku nieźle przybrał, a co dopiero w domu gdzie podejrzewam będą non stop robione "oczy kota ze Szreka". Ma zoperowane oczka i wyczyszczone ząbki :)

Posted

Chcę powiedzieć że trochę mu sodówa do głowy uderzyła, takie małe panisko się z niego zrobiło. Chciałyśmy mu zakropić oczka z Majuską to we dwie nie dałyśmy rady takiej małej parówie! A później pogardliwie na mnie harczał i prychał i nawet kawałkiem kiełbasy pogardził. Na koniec siadł w boksie i się tyłkiem ostentacyjnie do mnie odwrócił. W głowie się poprzewracało ! :razz: