Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero go dzisiaj widziałam!!! Super jest!! Tak mi go żal, bo ponoć nie będzie chodził już na tą łapkę...:( jak tylko go wypuściłam to on od razu do tulenia, do głaskania, stawał na dwóch łapkach, a ta jedna taka podkurczona...szkoda go, jak go zamknęłam to tak strasznie płakał...kochane psisko, cudne, te ząbki, widać,że chłopka nie pierwszej młodosci, mnustwo siwych włosów, jak pomyślę, co on mógł przejścć, mógł jakoś skaleczyć się w tą łapkę, złamać, albo ktoś mu przetrącił, a potem wcale nie zabrał go wete to aż mi się nóż otwiera!!! Następne kochane psisko :)

Posted

[quote name='Agula99']Tak mi go żal, bo ponoć nie będzie chodził już na tą łapkę...:( jak tylko go wypuściłam to on od razu do tulenia, do głaskania, stawał na dwóch łapkach, a ta jedna taka podkurczona[/QUOTE]
To tylną łapkę ma niesprawną? Czyli nawet operacja nic by nie dała?

Posted

Bo jak go nawet na spacer wziąć?? On tak stoi, patrzy, drapie pazurkami, chce żebyś go wzięła..ale do Pedra spokojnie, myślę, że się polubią, Bella też go dzisiaj obwąchiwała przez siatkę i było ok, nawet Elvis na niego nie warczał :)