majuska Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 drugie oczko jest leczone jeszcze i powinno wydobrzeć Quote
Agula99 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Rozczula mnie ten Kajtuch, moje serducho!!! :loveu: Quote
majuska Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 Agula tam masz w schronie nowego "miłośniczka" , dziś go przywiozłam z zaspy z Lutoryża, taka mordka z przodozgryzem, fajowy, spodoba Ci się :) Quote
ariete2503 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='majuska']taka mordka z przodozgryzem, fajowy, spodoba Ci się :)[/QUOTE] Czyli "w typie" Aguli:diabloti: Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 chyba sie jej nie spodobał bo nic nie pisze. :diabloti: Quote
Agula99 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Dopiero go dzisiaj widziałam!!! Super jest!! Tak mi go żal, bo ponoć nie będzie chodził już na tą łapkę...:( jak tylko go wypuściłam to on od razu do tulenia, do głaskania, stawał na dwóch łapkach, a ta jedna taka podkurczona...szkoda go, jak go zamknęłam to tak strasznie płakał...kochane psisko, cudne, te ząbki, widać,że chłopka nie pierwszej młodosci, mnustwo siwych włosów, jak pomyślę, co on mógł przejścć, mógł jakoś skaleczyć się w tą łapkę, złamać, albo ktoś mu przetrącił, a potem wcale nie zabrał go wete to aż mi się nóż otwiera!!! Następne kochane psisko :) Quote
ariete2503 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Agula99']Tak mi go żal, bo ponoć nie będzie chodził już na tą łapkę...:( jak tylko go wypuściłam to on od razu do tulenia, do głaskania, stawał na dwóch łapkach, a ta jedna taka podkurczona[/QUOTE] To tylną łapkę ma niesprawną? Czyli nawet operacja nic by nie dała? Quote
Agula99 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Przednią!! Nie wiem, trzeba z Justyną skonsultować...żal mi go, taki słodziak... Quote
Agula99 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Bo jak go nawet na spacer wziąć?? On tak stoi, patrzy, drapie pazurkami, chce żebyś go wzięła..ale do Pedra spokojnie, myślę, że się polubią, Bella też go dzisiaj obwąchiwała przez siatkę i było ok, nawet Elvis na niego nie warczał :) Quote
ariete2503 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Może jeszcze nie wszystko stracone. Ale faktycznie szkoda go, biedactwo niedomaga, a tu jeszcze mróz trzyma. Quote
figa33 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 tak się cieszę ,ze trafił do Boguchwały , będzie miał ciepłą budę , jedzono , kochane ciotki:lol: a może i domek się znajdzie :lol: Quote
Recommended Posts