Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
słyszałam, słyszałam, z drugiej strony jednak z wami coś nie tak, że we dwie nie dałyście rady takiej malej parówie :diabloti:.

Myśmy też z Agulą w sobotę musiały z nim trochę powalczyć; łatwo nie było, ale w końcu nam "uległ":evil_lol:

Posted

wiecie może kiedy dokladnie Kajtus ma iśc do domku ? arktyczne mrozy zapowiadają, martwię sie o niego i Pedro ze względu na ich sierść, o Bellę bo to taka chudzina bez tkanki tłuszczowej, no i małą labunię Holly - to takie dzieciątko jeszcze jest....:shake:

Posted

karolakola napisał(a):
jak to? i tacy pokłóceni się rozstaniemy po ostatniej sobocie ? chyba się zapłaczę ! :placz: No ale z drugiej strony dobrze, nie będzie mu dupka marzła na mrozie

nic straconego, zamieszka w pobliżu więc można go odwiedzić i przeprosić :diabloti:

Posted

a własnie znalazłam na FB wpis naszej prezes pod zdjęciami Kajtusia:

[FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande]Ania mnie zabije ale pozwolę sobie zacytowac nasza rozmowę po pierwszej nocy Kajtusia w łancucie: " Kajtus spal z nami w sypialni koło łóżka. ... poznał pieska naszych sąsiadów a rano mnie obudził i tak się bawił ze byłam w szoku ze to on ...Tylko nie wiem czy go dobrze karmie czy dobre jedzenie i czy dobra ilość. Suchej nie bardzo chce jesc.... i po schodach chodzi 100 razy lepiej niz Bazyl ... i szczeka juz na przejezdzające auta wiec chyba czuje sie u siebie... zrobimy zdjecie to wrzuce na fb[/FONT]

Posted

Fajnie było by zobaczyć kajtusia, bo to moja kochana parówka była, tak się dziwnie bez niego czułam w sobotę, no ale cieszę się że grzeje dupcie na tym mrozie w domku, tylko Pedro mi żal :(