asz26 Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Jedzonko dla Kitki od Rudakacha.Dziekuje Kici smakuje i to bardzo :-) Quote
rudakacha Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Uroda Pimpkowa taka bardziej dla konesera...;) Quote
asz26 Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Pimpkowi ciężko jest zrobić zdjęcie jak stoi wtedy jest widać jaki ma ciekawy wygląd :-) Quote
asz26 Posted June 20, 2016 Author Posted June 20, 2016 Sławomir Z 50zł dziękuje.Na koncie jest 116zł . Quote
asz26 Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 Katarzyna S 50 euro,bardzo dziękuje,na koncie jest 308zł. Quote
asz26 Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Kicia potrzebuje mokrej karmy,najlepiej to cos z kurczakiem tylko nie wołowine bo tego nawet ruszyć nie chce taka się wybredna zrobiła :-) Quote
asz26 Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Tych dwóch kumpli mam codziennie u siebie,przychodzą razem lub osobno.Może wesprze ich ktoś workiem suchej karmy chociaż ten mały nie chce jesć suchej karmy woli puszke lub coś w tym rodzaju. Quote
rudakacha Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Zamówiłam dla kotki drobiowe saszetki i worek suchego dla psiaków:) Quote
asz26 Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Bardzo ale to bardzo dziękuję na panią zawsze mogę liczyć.Kicia miała w felixie 6 saszetek wołowiny z pomidorami i za nic tego nie chciała zjeść ale nie zmarnowalo się te dwa psy zjadły z suchą karmą im smakowały :-) Quote
asz26 Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 To jest sunia Sara,została wyrzucona na ulice i przygarnał ją starszy pan.Pan jest rencista oprócz tej suni ma jeszcze dwa psy także przygarniete.Sunia ma ok 5 lat do tej pory jak rodziła małe ten pan oddawał małe ludziom ale już nie ma chętnych na psiaki i chciałby ja wysterylizowac.Koszt sterylizacji to ok 300zł,Pana Janusza nie stać na taki wydatek dlatego proszę w jego imieniu o pomoc dla tej suni.Fundacja Kastor dofinansuje 180zł ale brakuje jeszcze 100zł:-( Może jest ktoś to chciałby pomóc w sterylizacji Sary? Quote
asz26 Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 To jest drugi piesek tego pana,piesek ma ok roku właścicielka pozbyla się go bo ma za duże uszy i krzywe łapki no i nie podoba się jej.Pan Janusz przygarnał go do siebie ale chciałby oddać go w dobre ręce,piesek jest bardzo czujny i szczeka jak tylko ktoś obcy się kręci koło podwórka,do ludzi przyjacielski do innych psów też, nie wiem jak do kotów ale to młody psiak więc można wszystkiego go nauczyć.Pomóżmy znaleźć dobry dom dla tego pieska. Quote
rudakacha Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 A czy była właścicielka ma w domu lustro...? Quote
asz26 Posted July 20, 2016 Author Posted July 20, 2016 2 godziny temu, rudakacha napisał: A czy była właścicielka ma w domu lustro...? Nie wiem czy ma ale wiem że temu panu bardzo zależy żeby ten psiak znalazł dom bo boi się że jak jego zabraknie to piesek zginie bo kto się nim zajmie?W pierwszej kolejności chciał wysterylizowac sunie ale nie stać go nawet resztę pieniędzy dołożyć to dla niego za dużo bo wtedy nie będzie miał na jedzenie dla siebie i piesków.Ten pan mieszka sam nie ma nikogo oprócz tych piesków.Utrzymuje się z renty.To jest człowiek który sam nie zje a zwierzęta nakarmi.Warto mu pomoc.Jeżeli ktoś może pomoc finansowo to proszę o wpłaty na udostępnione konto z dopiskiem dla Sary. Quote
asz26 Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 3 godziny temu, rudakacha napisał: Przelałam 100 pln na sterylkę Nie wiem jak mam pani dziękować dopiero Karma dla moich bezdomniakow a teraz dla tej suni.Bardzo Bardzo dziękuję :-D Quote
rudakacha Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Daj znać po prostu, kiedy sterylka i jak wszystko wyszło. Quote
asz26 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 1 godzinę temu, rudakacha napisał: Daj znać po prostu, kiedy sterylka i jak wszystko wyszło. To zrobię na pewno,trzeba ja umówić i koleżanka ma to dzisiaj zrobić.Po zabiegu wstawię fotkę. Quote
asz26 Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 Narazie ze sterylka musimy poczekać,pana który się nią zajmuje zabrało pogotowie do szpitala i nie wiadomo kiedy wyjdzie.Pieskami zajmują się sąsiedzi czyli dają im jeść i pić.Oby ten pan jak najszybciej wyszedł ze szpitala bo inaczej nie wiem co będzie z psami :-( Quote
rudakacha Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 To niedobrze, bo psiaki mogą trafić na stałe na ulicę a i sunia zaraz będzie miała małe... Quote
asz26 Posted August 4, 2016 Author Posted August 4, 2016 Może dziś ten pan wyjdzie ze szpitala,jak tylko bedzie na siłach to od razu bedziemy sterylizować Sare. Quote
rudakacha Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 To smutne, gdy cierpi starszy człowiek i jego zwierzę... Quote
asz26 Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 Pan wrócił ze szpitala i sunia na 16 jest umówiona na sterylke.Oby nic już się nie wydarzyło. Quote
Recommended Posts