Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam wiadomość od Ani, którą pozwolę sobie skopiować:)

Witaj szcześliwa Babciu,pieski zważone i zdjęcia zrobione,wiec tak Klusia waży 15kg. a Pindzia 13 kg,  trochę za dużo chyba pindzia.Ale co ja za to mogę jak ona tak na mnie patrzy.

Posted

dostałam wiadomość od Ani:) wszystko jest w najlepszym porządku! wczoraj były na godzinnym spacerze! Pandusia bez smyczki:) biega jak szalona! Klusia na smyczce, bo Ania boi się żeby Jej nie zwiała! teraz śpią smacznie w łóżeczku:)

• Upvote 1
Posted

myślę, że tak! Kasia pracowała i miała inne psiaki:) a Klusia i Pandusia są gwiazdami:):) mają kontakt z człowiekiem przez cały czas:) a przecież Klusia to psiak, który kocha człowieka! poza tym spanie w łóżku to super sprawa, uwielbiają to! przy czym Ania mówi, że chrapulce zagłuszają Jej telewizor! Mi właśnie o takie warunki chodziło! kojce miały w schronisku i to nie była żadna zmiana na lepsze!

Posted

właśnie rozmawiałam z Anią, u dziewczyn wszystko jest ok! Klusia musi być codziennie czesana, bo Ania może poduszkę robić! Pandusia się bardzo rozbrykała:):) Ania dzisiaj kupi im tabletki od robaków, więc do kosztów czynszu doliczam po 10,- zł. do każdej dziewuszki:):) jutro zrobię wpłatę czynsz + 10,- zł. na każdym wątku:)