Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danusiadanusia']właśnie rozmawiałam ze schroniskiem:) dzisiaj toaleta:), spanie w izolatce:):) a jutro w drogę!!!:):)[/QUOTE]

super dziewczyny, jutro jedziecie po lepsze życie:)

Posted

[quote name='beataczl']czy to dzis ten szczesliwy dzien? :)
sa jakies wiesci?[/QUOTE]
tak!!! jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']tak!!! jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):)[/QUOTE]

no to na razie super :)
trzymamy jeszcze kciuki za szczesliwa podroz do celu:)

Posted

[quote name='danusiadanusia']a gdzie chcesz się zapisać?:)[/QUOTE]

Na wątek, skoro to koleżanka Pandorki;).
Banerek widziałam już od dawna Klusi ale nie wiedziałam, że to ta Klusia;)

Posted

przepraszam, miałam gości, ale dostałam wiadomość od Kasi, że o 21.00 już były na miejscu,od Poznania lało i cytuję... Klusia była niespokojna, aż Pandorka 3 razy na nią warknęła... Jutro zadzwonię i dopytam a może Kasia napisze jak minęła noc. Dobrze, że szczęśliwie dojechały:)

Posted

przepraszam, miałam gości, ale dostałam wiadomość od Kasi, że o 21.00 już były na miejscu,od Poznania lało i cytuję... Klusia była niespokojna, aż Pandorka 3 razy na nią warknęła... Jutro zadzwonię i dopytam a może Kasia napisze jak minęła noc. Dobrze, że szczęśliwie dojechały:)

Posted

Bardzo sie ciesze, ze szczesliwie dojechaly..
niepokój to calkiem normalka... ona cale zycie w schronie spedzila:(
teraz wszystko bedzie dla niej nowe...........

Posted

noc minęła ok! dziewczynki spały obie w kojcu, bo muszą zapoznać się z najbliższym otoczeniem:) Pandorka jest spokojniejsza od Kluski:):) Kluska jest bardziej szczekliwa:):) zobaczymy jak dalej minie dzień dziewczynom:):) Kasia miała je karmić:)

Posted

nie dostałam żadnych zdjęć:(:( ale czekamy cierpliwie!!! wczoraj dziewczyny zjadły suchą karmę ! tak mi napisała Kasia:):) nic szczególnego się nie działo, bo wieczorem nic nie pisała! rozmawiałam z Kasią o 11.00 czekamy cierpliwie!!!!