cisowianka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Ja wieczornie odwiedzam, w pracy już nie mogę wchodzić...... Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='cisowianka']Ja wieczornie odwiedzam, w pracy już nie mogę wchodzić......[/QUOTE] bo w pracy trzeba pracować!:):):) szkoda!!, ale po pracy zapraszamy do odwiedzania Klusi, juz w sobotę wyjeżdżają:):) Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 a co tu tak cicho! jutro pierwszy stres Kluski i Pandorki - obie mają kąpiel, bo już w sobotę jadą do SPA:) Quote
gluchypies Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='danusiadanusia']a co tu tak cicho! jutro pierwszy stres Kluski i Pandorki - obie mają kąpiel, bo już w sobotę jadą do SPA:)[/QUOTE] To już jutro :multi: Quote
margoth137 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 szkoda, że są tak daleko, chętnie bym ich sama wypucowała:) Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='margoth137']szkoda, że są tak daleko, chętnie bym ich sama wypucowała:)[/QUOTE] właśnie rozmawiałam ze schroniskiem:) dzisiaj toaleta:), spanie w izolatce:):) a jutro w drogę!!!:):) Quote
asiuniab Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='danusiadanusia']właśnie rozmawiałam ze schroniskiem:) dzisiaj toaleta:), spanie w izolatce:):) a jutro w drogę!!!:):)[/QUOTE] super dziewczyny, jutro jedziecie po lepsze życie:) Quote
beataczl Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 czy to dzis ten szczesliwy dzien? :) sa jakies wiesci? Quote
danusiadanusia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='beataczl']czy to dzis ten szczesliwy dzien? :) sa jakies wiesci?[/QUOTE] tak!!! jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):) Quote
danusiadanusia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='Olena84']Może ja sie zapiszę;)[/QUOTE] a gdzie chcesz się zapisać?:) Quote
beataczl Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='danusiadanusia']tak!!! jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):)[/QUOTE] no to na razie super :) trzymamy jeszcze kciuki za szczesliwa podroz do celu:) Quote
gluchypies Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Cieszę się, że dziewczynki już niedługo będą szczęśliwie na miejscu :p Quote
Olena84 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='danusiadanusia']a gdzie chcesz się zapisać?:)[/QUOTE] Na wątek, skoro to koleżanka Pandorki;). Banerek widziałam już od dawna Klusi ale nie wiedziałam, że to ta Klusia;) Quote
danusiadanusia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 przepraszam, miałam gości, ale dostałam wiadomość od Kasi, że o 21.00 już były na miejscu,od Poznania lało i cytuję... Klusia była niespokojna, aż Pandorka 3 razy na nią warknęła... Jutro zadzwonię i dopytam a może Kasia napisze jak minęła noc. Dobrze, że szczęśliwie dojechały:) Quote
danusiadanusia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 przepraszam, miałam gości, ale dostałam wiadomość od Kasi, że o 21.00 już były na miejscu,od Poznania lało i cytuję... Klusia była niespokojna, aż Pandorka 3 razy na nią warknęła... Jutro zadzwonię i dopytam a może Kasia napisze jak minęła noc. Dobrze, że szczęśliwie dojechały:) Quote
Doda_ Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Bardzo sie ciesze, ze szczesliwie dojechaly.. niepokój to calkiem normalka... ona cale zycie w schronie spedzila:( teraz wszystko bedzie dla niej nowe........... Quote
beataczl Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 no to czekamy na wrazenia na nowym miejscu... Quote
kinga_kinga7 Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 noc minęła ok! dziewczynki spały obie w kojcu, bo muszą zapoznać się z najbliższym otoczeniem:) Pandorka jest spokojniejsza od Kluski:):) Kluska jest bardziej szczekliwa:):) zobaczymy jak dalej minie dzień dziewczynom:):) Kasia miała je karmić:) Quote
asiuniab Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 cieszę się, że dziewczyny już na miejscu:) Quote
margoth137 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 i ja z ciekawością zaglądam do dziewczyn:) Quote
danusiadanusia Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 nie dostałam żadnych zdjęć:(:( ale czekamy cierpliwie!!! wczoraj dziewczyny zjadły suchą karmę ! tak mi napisała Kasia:):) nic szczególnego się nie działo, bo wieczorem nic nie pisała! rozmawiałam z Kasią o 11.00 czekamy cierpliwie!!!! Quote
Recommended Posts