danusiadanusia Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Kwiaciarenka']Od kwiaciareni,zapomniałam dopisać.Sorki za zamieszanie[/QUOTE] dziękujemy KWIACIARENCE:):) Quote
storozak Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Bazarek odwiedzony i cegiełki kupione:) Trzymam kciuki za dziewczynki! Edited March 15, 2014 by storozak zmiana Quote
danusiadanusia Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) jutro zrobię zdjęcia :) ostatni tydzień w psim miasteczku... Edited March 15, 2014 by danusiadanusia Quote
danusiadanusia Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='storozak']Bazarek odwiedzony i cegiełki kupione:) Trzymam kciuki za dziewczynki![/QUOTE] super!!!!! dziękujemy Quote
beataczl Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 danusiadanusia popraw prosze w poscie 2 dekl za 8 mcy to jest do pazdziernika a nie sierpnia ;) Quote
danusiadanusia Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='beataczl']danusiadanusia popraw prosze w poscie 2 dekl za 8 mcy to jest do pazdziernika a nie sierpnia ;)[/QUOTE] przepraszam, już poprawiam Quote
danusiadanusia Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Pandorka nawet jak wychodzi na spacer czeka na Kluskę, bez niej ani rusz!!!:):) dziewczyny wypiję tylko herbatę, zjem i zaraz napiszę i wstawię zdjęcia:):) Quote
danusiadanusia Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 już jestem:) ponieważ było zimno i padało nic z dziewczynami nie zrobiłam, ale zostawiłam szampon, książeczki zdrowia - weterynarz pouzupełnia , ponieważ sunie były niedawno odrobaczone obiecano mi to sprawdzić i jeśli okaże się, że trzeba powtórzyć zostawiłam tabletki i preparat na pchełki i kleszcze:)Kluska jest bardziej rezolutną dziewczyną:) Pandorka jest bardziej wycofana, czeka na Kluskę i tylko z nią idzie na spacer :) jednym słowem uwielbia towarzystwo jej:):) [IMG]http://i59.tinypic.com/r8sfab.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/2mqrc4i.jpg[/IMG] Quote
danusiadanusia Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 a dlaczego nikt dzisiaj dziewczyny nie odwiedził:):) Quote
asiuniab Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 już się nie mogę doczekać, aż dziewczyny będą u Bambino:) Quote
danusiadanusia Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='asiuniab']już się nie mogę doczekać, aż dziewczyny będą u Bambino:)[/QUOTE] w sobotę marzenia się spełniają obu dziewczynom!!!! i nam!!!! bardzo dziękuję wszystkim, którzy się do tego przyczynili:):) Quote
kinga_kinga7 Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 to ja dokończę wstawiane wczorajszych zdjęć kluski i Pandorki :p [IMG]http://i57.tinypic.com/23u901u.jpg[/IMG] [IMG]http://i57.tinypic.com/qsjb0l.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/1249cv5.jpg[/IMG] [IMG]http://i57.tinypic.com/nd7puf.jpg[/IMG] Quote
margoth137 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 to naprawdę niesamowite, aż się płakać chcę:( dziewczynki jesteście bezpieczne!!!!:) Quote
Bjuta Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ale Pandorce chyba jeszcze sporo brakuje stałych deklaracji? Quote
danusiadanusia Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='Bjuta']Ale Pandorce chyba jeszcze sporo brakuje stałych deklaracji?[/QUOTE] nie brakuje jej 25,- zł.:) ale za m-c III i IV 20,- ZŁ. DEKLAROWAŁA JEJ ZŁOŚNICA93:) czyli przez te 2 m- c zabraknie tylko 5,- zł.:) Złośnica ma się później określić, czy będzie w stanie wpłacać:), ale jakby nie patrzeć 25,- zł. to już pikuś :):) Quote
Bjuta Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='danusiadanusia']nie brakuje jej 25,- zł.:) ale za m-c III i IV 20,- ZŁ. DEKLAROWAŁA JEJ ZŁOŚNICA93:) czyli przez te 2 m- c zabraknie tylko 5,- zł.:) Złośnica ma się później określić, czy będzie w stanie wpłacać:), ale jakby nie patrzeć 25,- zł. to już pikuś :):)[/QUOTE] No to prawda! :) Quote
Bambino Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Czekam na sobotę i jazda do Pruszkowa. Od tygodnia przyzwyczajam Hektora ( mój pies owczarek) do chodzenia w kagańcu skórzanym, bo on czasami lubi pokazać, że prawie każdy ma go słuchać - choć malutka Bunia rządziła całym towarzystwem, ale pojechała do ds, więc teraz Hektor udaje, że rządzi. Mam tylko nadzieję, że w sobotę nie będą leciały brony z nieba. Na początku dziewczyny będą spały w łazience, żeby każdy mógł się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Dobrze, że Pandi idzie za Klusią - może będzie nam łatwiej. Quote
danusiadanusia Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='Bambino']Czekam na sobotę i jazda do Pruszkowa. Od tygodnia przyzwyczajam Hektora ( mój pies owczarek) do chodzenia w kagańcu skórzanym, bo on czasami lubi pokazać, że prawie każdy ma go słuchać - choć malutka Bunia rządziła całym towarzystwem, ale pojechała do ds, więc teraz Hektor udaje, że rządzi. Mam tylko nadzieję, że w sobotę nie będą leciały brony z nieba. Na początku dziewczyny będą spały w łazience, żeby każdy mógł się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Dobrze, że Pandi idzie za Klusią - może będzie nam łatwiej.[/QUOTE] myślę, że sama Pandorka nie przeżyłaby nawet w schronisku po stracie przyjaciółki:( i marzy mi się wspólny domek dla dziewczyn, ale jak Kasia popracuje nad Pandorką to może się okazać, że właśnie ona będzie chciała rozdawać karty:):) tak tak w sobotę już dziewczyny opuszczają psie miasteczko i muszą uczyć się domowego życia:):) kurcze zapomniałam napisać, że [B]Kluseczka dostała dzisiaj 60,- zł. od AZALII / DEKLARACJA ZA III,IV,V/ [/B]serdecznie dziękujemy:)Azalia ma problemy z wejściem na dogo i chyba nawet zmieniła nick i klapa!! dzwoniła dzisiaj do mnie:) a ja smsem wysłałam Jej potwierdzenie wpłaty:):) Quote
danusiadanusia Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 i witamy się z rana:):) pokazujemy dziewczyny:):) Quote
danusiadanusia Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='margoth137']zaglądam do panieniek:)[/QUOTE] widzę, że wiernie kibicujesz naszym dziewczynom:):) dziękujemy i bardzo prosimy o jeszcze:):) cudownie, że są tacy ludzie jak Ty:):) Quote
Recommended Posts