Maciek777 Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Dnia 11.01.2019 o 21:40, danka488 napisał: witajcie kochani:) życzę wszystkim z Nowym Rokiem wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowia, którego mi ostatnio brakuje:( Maciej , dobrze, że kupiłeś karmę, z paragonem daj sobie spokój, czasem tak bywa! Witaj:) Dziękuję i ja również życzę przede wszystkim zdrowia! Mam nadzieję, że jednak sprzedawca prześle mi jakiś skan to wtedy go tu wstawię... 14 godzin temu, bianka0 napisał: Witam wszystkich serdecznie. Jak co roku przyszedł do Pandorki nieco spóźniony Mikołaj. W tym roku Pandusia dostaje całość sumy z nadpłat z tego bazarku :https://www.facebook.com/events/308145233125705/?active_tab=discussion Czyli 453 zł. Bardzo proszę o dane do przelewu. Witaj:) Wow! Pandi bije rekordy bogactwa:) Quote
bakusiowa Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Wygląd całkiem całkiem. Do tego taki posag. Lepiej cicho bo się jacyś kawalerowie dowiedzą. 1 Quote
Danusia - Lusia Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 6 godzin temu, Maciek777 napisał: Witaj:) Dziękuję i ja również życzę przede wszystkim zdrowia! Mam nadzieję, że jednak sprzedawca prześle mi jakiś skan to wtedy go tu wstawię... Witaj:) Wow! Pandi bije rekordy bogactwa:) Maciej podaj konto:) bardzo dziękujemy w imieniu Pandusi za pamięć:) Quote
bianka0 Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 31 minut temu, danka488 napisał: Maciej podaj konto:) bardzo dziękujemy w imieniu Pandusi za pamięć:) To bardzo proszę o konto do przelewu. Quote
bianka0 Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 2 godziny temu, Maciek777 napisał: Już wysyłam konto:) Dziękuję. Przelew poszedł. Quote
Maciek777 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 21 godzin temu, bianka0 napisał: Dziękuję. Przelew poszedł. I potwierdzam wpłatę, bardzo dziękuję :) Rozliczenie: Stan z 11 stycznia: +1842 zł 14 stycznia: +453 zł wpłaty od bianka0 Stan na chwilę obecną: +2295 zł Sprzedawca z allegro przesłał mi ten skan paragonu za karmę więc wstawiam go tutaj. Mam taką propozycję - skoro Pandzie bieda w najbliższym czasie nie grozi to może zabrałbym ją do weta na profilaktyczne badanie krwi - morfologia i biochemia? Jak u mnie mieszka to chyba nigdy nie miała. Nie pamiętam ceny, ale chyba ok 120 zł w zeszłym roku kosztowało. Quote
mari23 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Dnia 13.01.2019 o 14:38, bakusiowa napisał: Wygląd całkiem całkiem. Do tego taki posag. Lepiej cicho bo się jacyś kawalerowie dowiedzą. no tak, panna z posagiem.... znaczy - Panda z posagiem :) pozdrawiam serdecznie! Quote
Maciek777 Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Dnia 22.01.2019 o 22:32, mari23 napisał: no tak, panna z posagiem.... znaczy - Panda z posagiem :) pozdrawiam serdecznie! :D I ja pozdrawiam:) Nowości u Panny Pandy brak. Wszystko po staremu. Nowa karma jej smakuje. W ogóle chyba tylko jedna karma jej tak nie do końca smakowała - Taste of the wild. I to chyba tylko jeden smak, już nie pamiętam jaki. Muszę ją wykąpać bo zaczyna dostawać tłustego futra. Ale to chyba jutro. Zachwycona nie będzie;) Quote
Danusia - Lusia Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Dnia 27.01.2019 o 10:36, Maciek777 napisał: :D I ja pozdrawiam:) Nowości u Panny Pandy brak. Wszystko po staremu. Nowa karma jej smakuje. W ogóle chyba tylko jedna karma jej tak nie do końca smakowała - Taste of the wild. I to chyba tylko jeden smak, już nie pamiętam jaki. Muszę ją wykąpać bo zaczyna dostawać tłustego futra. Ale to chyba jutro. Zachwycona nie będzie;) fajnie, że u Was wszystko jest ok! my znowu mamy bezdomną kotkę, szykujemy ją do sterylizacji:( 1 Quote
Maciek777 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Dnia 31.01.2019 o 22:37, danka488 napisał: fajnie, że u Was wszystko jest ok! my znowu mamy bezdomną kotkę, szykujemy ją do sterylizacji:( Super, że ją ratujecie:) Powodzenia Wam i kotce życzę:) Panda była kąpana w piątek. przy okazji trzeba już było wrócić do standardowej obroży, ale ta z dzwoneczkami powróci w grudniu;) Od piątku też staram się wrzucić nowe zdjęcia, ale dogo ma jakąś awarię... Quote
Maciek777 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Dogo już sprawne więc wrzucam śnieżne zdjęcia i pokąpielową Pandę na końcu:) Quote
mari23 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 prześliczne te fotki !!! ale taka piękna modelka i taki zdolny fotograf - inaczej być nie mogło :) Quote
Danusia - Lusia Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 4 godziny temu, Maciek777 napisał: malutka, jak pięknie pozuje:) Maciej , chyba znowu się przyty,lo:)? Quote
Maciek777 Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Dnia 6.02.2019 o 20:11, mari23 napisał: prześliczne te fotki !!! ale taka piękna modelka i taki zdolny fotograf - inaczej być nie mogło :) Dziękujemy:D Dnia 6.02.2019 o 21:06, danka488 napisał: malutka, jak pięknie pozuje:) Maciej , chyba znowu się przyty,lo:)? Wątpię by przytyła:) To takie wrażenie przez luźną skórę.Np na pierwszym zdjęciu wygląda normalnie, ale na ostatnim jakby to nie ten sam pies;) Moje pytanie chyba gdzieś przepadło między innymi sprawami więc przypomnę się:) Nie to żebym namawiał, ale proszę tylko o odpowiedź czy tak czy nie:) Dnia 14.01.2019 o 19:26, Maciek777 napisał: Mam taką propozycję - skoro Pandzie bieda w najbliższym czasie nie grozi to może zabrałbym ją do weta na profilaktyczne badanie krwi - morfologia i biochemia? Jak u mnie mieszka to chyba nigdy nie miała. Nie pamiętam ceny, ale chyba ok 120 zł w zeszłym roku kosztowało. Quote
Maciek777 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Wiem, że się powtarzam, ale u Pandy wszystko OK:) Dawno nie pisałem bo nawet nie było o czym:) W sumie nadal nie ma... Panda czeka na wiosnę;) 2 Quote
Maciek777 Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Dnia 17.03.2019 o 16:21, pucka69 napisał: a na badaniach kontrolnych była? Nie była bo jeszcze odpowiedzi nie otrzymałem:P Na oko wygląda na zdrową:) Teraz śpi, a nawet chrapie:) W cieplejsze dni spędza więcej czasu na powietrzu, ale teraz wiadomo - skazana na dom;) Ze słuchem coraz gorzej. Dobrze, że reaguje na machanie ręką by przyszła:D Nie wiem czy jej to w ogóle jakoś przeszkadza bo w żadnym razie jakaś osowiała czy zagubiona nie jest. Może cieszy się świętym spokojem;) Jak śpi to nie dość, że nie reaguje na głos (można nawet krzyczeć nad nią) to nie budzi jej też dotyk tak od razu tylko po paru sekundach, a wtedy się nagle zrywa w szoku, że ktoś coś od niej chce... Quote
Maciek777 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Ja tylko tak na szybko bo Panda czeka za spacerem:) Zostało ok 3 kg karmy to czy z okazji nadchodzących Świąt kupić jej trochę droższą karmę czy w cenach jak zawsze? Quote
mari23 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Dnia 18.03.2019 o 19:34, Maciek777 napisał: Nie była bo jeszcze odpowiedzi nie otrzymałem:P Na oko wygląda na zdrową:) Teraz śpi, a nawet chrapie:) W cieplejsze dni spędza więcej czasu na powietrzu, ale teraz wiadomo - skazana na dom;) Ze słuchem coraz gorzej. Dobrze, że reaguje na machanie ręką by przyszła:D Nie wiem czy jej to w ogóle jakoś przeszkadza bo w żadnym razie jakaś osowiała czy zagubiona nie jest. Może cieszy się świętym spokojem;) Jak śpi to nie dość, że nie reaguje na głos (można nawet krzyczeć nad nią) to nie budzi jej też dotyk tak od razu tylko po paru sekundach, a wtedy się nagle zrywa w szoku, że ktoś coś od niej chce... to zupełnie tak samo, jak mój stary Kajtuś ( z wyglądu - Pandusia w wersji black ;)) najlepsze jest to, że kiedy spanielka Betty "groźnie" mamrocze przy misce, psy nie podejdą jeść, ale przygłuchy Kajtuś spokojnie zajada tuż przy głowie pomrukującej Betty :) dodając do tego brak lęku przed burzą - głuchota ma swoje dobre strony :) 2 Quote
Maciek777 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Dnia 27.03.2019 o 17:09, mari23 napisał: to zupełnie tak samo, jak mój stary Kajtuś ( z wyglądu - Pandusia w wersji black ;)) najlepsze jest to, że kiedy spanielka Betty "groźnie" mamrocze przy misce, psy nie podejdą jeść, ale przygłuchy Kajtuś spokojnie zajada tuż przy głowie pomrukującej Betty :) dodając do tego brak lęku przed burzą - głuchota ma swoje dobre strony :) Ha ha, faktycznie:D Można mu nawet pozazdrościć:) Co do karmy to już kupiłem. Trochę się porządziłem bo kupiłem trochę droższą karmę, ale za to jest jej 15 kg w worku, a nie 12 jak zazwyczaj. Do tego kupiłem już zestaw kropli na pchły i kleszcze (Fiprex) bo niestety już u mnie atakują - przynajmniej kleszcze. I, jak rok temu, kupiłem jej fiolki na rozmiar L więc daję jej po połowie co miesiąc więc co miesiąc będę jej odliczał 7 zł. Panda już dnie spędza na zewnątrz, a przynajmniej ostatnio gdy jest tak ciepło. Nie ciągnie jej do domu. Wygrzewa się na słońcu:) Wrzucam skan paragonu, zdjęcie karmy i kilka fotek zrobionych na szybko, na wczorajszym spacerze:) Rozliczenie: Stan z 14 stycznia: +2295 zł 02 kwietnia: -188 zł za karmę Royal Canin Ageing 10+ 06 kwietnia: -7 zł za krople Fiprex Stan na chwilę obecną: +2100 zł 1 Quote
Olena84 Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Śmiesznie wygląda Pandzia tak usadzona przed tą karmą zawsze;) Quote
Maciek777 Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 8 godzin temu, Olena84 napisał: Śmiesznie wygląda Pandzia tak usadzona przed tą karmą zawsze;) A no dziwna tradycja:) Mógłbym jeszcze dodatkowo aktualną gazetę koło niej położyć dla potwierdzenia świeżości zdjęcia:P 1 Quote
Recommended Posts