handzia Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 (edited) ala123 napisał(a):Odebrałam telefon i aż mnie zamurowało: słyszę,że pani z Człuchowa i miała podobnego pieska! Na szczęście to inna kobieta. Trzymajmy kciuki za wizytę. Dziękuję Beatko za pomoc :loveu: Zdjęcia usiłuję wstawić,ale nie mogę zalogować się imageshacka,cały czas próbuję. Kodi jest cudny i kochany,stoi na dwóch łapkach i ten pysio uśmiechnięty:lol:. Trzymam kciuki z całych sił :) Edited January 15, 2014 by handzia Quote
DORA1020 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 handzia napisał(a):Trzymam kciuki z całych sił :) Ja rowniez:) piesku oby ci sie udalo................ Quote
ala123 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 KODI w hoteliku: Kochany pycholek,co? Jak taki pies może nie mieć domu?! Quote
beataczl Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 cudny!! :loveu: jak pieknie stoi na lapeczkach a minka na 3 fotce :lol: jasne, ze musi miec domek i to najlepszy ! :) Quote
beataczl Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='ala123']KODI w hoteliku: Kochany pycholek,co? Jak taki pies może nie mieć domu?! takie zdjecia ma Pani w swoim telefonie;) ja juz po wizycie czekam jeszcze na tel od Magdy z hoteliku bo wlasnie jest u weta i nie mogla za duzo rozmawiac.. w kazdym badz razie chlopak sie rozkrecil-ugryzl mojego osobistego psa Skate w noge!:mad: nastepnie wyniuchal cieczkujaca sunie u sasiadow i dawaj w amory! Magda mowi,ze trzeba Go odjajczyc.... czy jeszcze w hoteliku czy juz u Pani tzn. Ona juz pyta kiedy mozna odebrac Kodiego z hoteliku. wczoraj byl syn Pani w hoteliku i Kodi sie bardzo spodobal :) no i jak mialaby wygladac umowa adopcyjna? dom zwierzolubny /2 kotki, 3 szynszyle,swinka morska w domu/ jest ogrod ale przod nieogrodzony ale tyl juz tak. . o tyle nie ma biedy ze sa to szeregowki przylegajace do siebie wiec nie ma przejscia bokiem.no i boki od sasiadow oddzielone normalnie plotem. pani nie pracuje troche dorabia pilnowaniem dziecka synowie pracuja. Dziecko obecnie w wieku 3 lat. widzialam filmiki z djecia z psem Miskiem i z tym chlopczykiem tez. Magda mowi,ze jak najbardziej Kodi do dzieci sie nadaje .Wlasnie jeszcze nie zapytalam co z tymi kotami czy nie bedzie wojny czekam na tel od Niej... okazalo sie,ze obok Pani mieszka moja bardzo dobra znajoma Grazyna /wiec kontrola na biezaco zapewniona ;) Quote
bela51 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Alez Kodi jest cudny i słodki !!!!!!!! Oby domek okazał sie taki fajny, jak piszesz. Bo wiesz, czasem trzeba beczke soli zjesc , jak w przysłowiu:lol: Quote
handzia Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Jejciu....jaki on cuuuudny :loveu: Opis brzmi obiecująco :) Bardzo się cieszę :) Quote
beataczl Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 mam info od Magdy -Kodi sie do kotow nadaje :) rozmawialam z wetem moj Skate jajeczny i Kodi tez wiec w sytuacji cieczkujacej suni sa rywalami i stad to ugryzienie... po rozmowie z ala -prosilam Magde niech umowi Kodiego na zabieg kastracji Quote
ala123 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Dziękuję Beatko za wizytę ! Za wszystko dziękuję Ci bardzo!!! Jeżeli chodzi o umowę adopcyjną,to mam jakąś,skonstruowaną przez siebie. Quote
beataczl Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 super :) bo pani juz dzis dzwonila kiedy moze przyjechac po Kodisia:) ale najpierw kastracja-dzis widzialam sie z Magda umowi sie na zabieg z wetem jutro zadzwoni na kiedy poniewa u nas nie ma ,,na kreche" dalam Magdzie 100 zl na kastracje/moze bedzie jakis bazarek na ten cel to sie rozliczymy wydaje mi sie im szybciej tym lepiej i niech juz idzie do domku. Magda mowi,ze ze 4 dni po zabiegu najlepiej zeby jeszcze byl u Niej bo dopilnuje wszystkiego/Pani zaproponowala zabranie Go zaraz po zabiegu do Niej do domu na rekonwalescencje...tez potrafi zrobic zastrzyki bo jest po kursie opiekunki w hospicjum i na zolu miala praktyki. No ale Magda woli nie stresowac Kodisia w nowym miejscu po przzebudzeniu sie z narkozy.. Quote
ala123 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 beataczl napisał(a):super :) bo pani juz dzis dzwonila kiedy moze przyjechac po Kodisia:) ale najpierw kastracja-dzis widzialam sie z Magda umowi sie na zabieg z wetem jutro zadzwoni na kiedy poniewa u nas nie ma ,,na kreche" dalam Magdzie 100 zl na kastracje/moze bedzie jakis bazarek na ten cel to sie rozliczymy wydaje mi sie im szybciej tym lepiej i niech juz idzie do domku. Magda mowi,ze ze 4 dni po zabiegu najlepiej zeby jeszcze byl u Niej bo dopilnuje wszystkiego/Pani zaproponowala zabranie Go zaraz po zabiegu do Niej do domu na rekonwalescencje...tez potrafi zrobic zastrzyki bo jest po kursie opiekunki w hospicjum i na zolu miala praktyki. No ale Magda woli nie stresowac Kodisia w nowym miejscu po przzebudzeniu sie z narkozy.. Dzięki Beatko raz jeszcze. Podsumuj proszę wszystkie wydatki związane z załatwianiem różnych spraw związanych z Kodim,który tak nieoczekiwanie spadł Ci na głowę. Wiem,jaką masz sytuację,dlatego też nie zostawię Cię z tym samej! Quote
beataczl Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='bela51']Alez Kodi jest cudny i słodki !!!!!!!! Oby domek okazał sie taki fajny, jak piszesz. Bo wiesz, czasem trzeba beczke soli zjesc , jak w przysłowiu:lol: [quote name='handzia']Jejciu....jaki on cuuuudny :loveu: Opis brzmi obiecująco :) Bardzo się cieszę :) wszystko wyjdzie w praniu ;) oczywiscie nastawiam sie optymistycznie :) [quote name='ala123']Dziękuję Beatko za wizytę ! Za wszystko dziękuję Ci bardzo!!! Jeżeli chodzi o umowę adopcyjną,to mam jakąś,skonstruowaną przez siebie. przeslij mi prosze na maila [email protected] [quote name='ala123']Dzięki Beatko raz jeszcze. Podsumuj proszę wszystkie wydatki związane z załatwianiem różnych spraw związanych z Kodim,który tak nieoczekiwanie spadł Ci na głowę. Wiem,jaką masz sytuację,dlatego też nie zostawię Cię z tym samej! po kastracji wet wystawi fakt/rachunek na Magde to bedzie dokladnie wiadomo... ja dalam tak na oko 100 zl/bo to od wagi zalezy a np. Malamut kosztuje tzn. kastracja Malamuta u tego weta 150 zl. Quote
ala123 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Zapraszamy na bazarek dla Kodiego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250342-Zegar-parasol-buty-ciuchy-Monnari-Solar-i-inne-zapraszamy!?p=21777825#post21777825 Dziękuję cioteczce Kroook za fanty! Quote
beataczl Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='ala123']Zapraszamy na bazarek dla Kodiego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250342-Zegar-parasol-buty-ciuchy-Monnari-Solar-i-inne-zapraszamy!?p=21777825#post21777825 Dziękuję cioteczce Kroook za fanty! ide...... ala wysylam pw. Quote
ala123 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 beataczl napisał(a):ide...... ala wysylam pw. Już przeczytałam:lol: Quote
ala123 Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Dziękuję LocaiBenio za wpłatę 20zł dla Kodiego:loveu: Quote
beataczl Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 jutro o 17tej kastracja Kodisia trzymac kciuki prosze :) Quote
beataczl Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 juz po... wszystko ok Kodis wybudzony :) /dzwonilam do Magdy ze 4 dni u Niej pod opieka i hejka do domku mam nadzieje,ze wszytsko bedzie sie ladnie goilo koszt 100 zl/bedzie faktura Quote
ala123 Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Miejmy nadzieję,że wszystko będzie nadal OK,na pewno będzie:lol:. Przypomniałam sobie,że powinnam wstawić tutaj paragon od weta z Zamościa,gdzie Kodi przebywał i był leczony z zakażenia łapki. Paragon jest na kwotę 225zł,ale tak,jak wet napisał na kartce obok, 191zł było za leczenie i pobyt;reszta to za karmę,którą kupiłam wcześniej Kodiemu. Quote
Nadziejka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Zagladam z kciukami do cudnego :iloveyou: :thumbs: :thumbs: Quote
ala123 Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Na razie nie ma złych wieści z Człuchowa,z domu Kodiego;miejmy nadzieję,że jest dobrze,a nawet bardzo dobrze:lol:. Za hotelowanie w styczniu w Hoteliku Dzika Kępa - 26dni wyszło 338zł (po13zł za dobę) + 100zł kastracja. Dziękuję bardzo raz jeszcze Beatce z Człuchowa ( i Chojnic) za pomoc :lol:. Quote
funia Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ala123']KODI w hoteliku: [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/842/3lh4.jpg[/IMG] [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/46/tdzz.jpg[/IMG] [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/19/9qtd.jpg[/IMG] Kochany pycholek,co? Jak taki pies może nie mieć domu?![/QUOTE] Cudny !!!!!!!!! Quote
beataczl Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ala123']Na razie nie ma złych wieści z Człuchowa,z domu Kodiego;miejmy nadzieję,że jest dobrze,a nawet bardzo dobrze:lol:. Za hotelowanie w styczniu w Hoteliku Dzika Kępa - 26dni wyszło 338zł (po13zł za dobę) + 100zł kastracja. Dziękuję bardzo raz jeszcze Beatce z Człuchowa ( i Chojnic) za pomoc :lol:.[/QUOTE] na pewno bedzie jeszcze wizyta poadopcyjna :) juz mowilam P.Bozenie ze bede robic fotki tez ;) dobrze ze sie pogoda poprawia dzis nawet slonce w pelni od rana i oby tak do wiosny!.... Quote
ala123 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='beataczl']na pewno bedzie jeszcze wizyta poadopcyjna :) juz mowilam P.Bozenie ze bede robic fotki tez ;) dobrze ze sie pogoda poprawia dzis nawet slonce w pelni od rana i oby tak do wiosny!....[/QUOTE] Oj tak,niech już nadchodzi ta wiosna;u nas też jest wiosennie,psy wylegują się w koszach na słońcu,aż miło ppopatrzeć Quote
ala123 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='beataczl']na pewno bedzie jeszcze wizyta poadopcyjna :) juz mowilam P.Bozenie ze bede robic fotki tez ;) dobrze ze sie pogoda poprawia dzis nawet slonce w pelni od rana i oby tak do wiosny!....[/QUOTE] Oj tak,niech już nadchodzi ta wiosna;u nas też jest wiosennie,psy wylegują się w koszach na słońcu,aż miło popatrzeć:lol: Quote
Recommended Posts