Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebuję kogoś do przeprowadzenia wizyty pa w Człuchowie,na mapie widzę,że jest to odległosć ok. 13km od Chojnic. Nie wiem,gdzie się szuka.
Od trzech dni ktoś usilnie dzwoni w sprawie adopcji Kodiego.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu daleko,ale akurat sąsiad Pani ma żonę z naszego województwa lubelskiego i mógłby zabrać Kodiego. Pani bardzo nalega,prosi,bo miała podobno identycznego pieska.
Nie wiem,gdzie się szuka adresów,oprócz informacji w profilu.

Posted

[quote name='handzia']Super, dzięki beataczi :)
Jakby domek był dobry, to nawet transport się szykuje na środę...ale na razie nie zapeszam, tfu tfu[/QUOTE]

tak juz wiem-dzwonila ala123 ;) fajnie by sie zlozylo :)

Posted (edited)

niestety...wizyta moze sie odbyc najwczesniej we czwartek do poludnia /od 11-13/ i tak jestem umowiona...
Pani ma dyzury tak jakos ustawione /w tej chwili tez oddzwonila z szpitala/
Pani prosi zeby transport przesunac i Jej sasiad bedzie jechal za tydzien i przewiezie pieska
poreczyla,ze na 200 % przewiezie Go bezpiecznie i reczy za Niego
co Wy na to Cioteczki

piesek wczesniej ktory byl w tym ds podobny do Kodiego jota w jote :)
odszedl w wieku 15 lat na rekach tej Pani/mial zawal

reszte na wizycie sie dowiem;)

Edited by beataczl
Posted

[quote name='beataczl']niestety...wizyta moze sie odbyc najwczesniej we czwartek do poludnia /od 11-13/ i tak jestem umowiona...
Pani ma dyzury tak jakos ustawione /w tej chwili tez oddzwonila z szpitala/
Pani prosi zeby transport przesunac i Jej sasiad bedzie jechal za tydzien i przewiezie pieska
poreczyla,ze na 200 % przewiezie Go bezpiecznie i reczy za Niego
co Wy na to Cioteczki

piesek wczesniej ktory byl w tym ds podobny do Kodiego jota w jote :)
odszedl w wieku 15 lat na rekach tej Pani/mial zawal

reszte na wizycie sie dowiem;)[/QUOTE]
Szkoda,że wcześniej się nie da. Wolałabym psa wysłać ze sprawdzoną i pewną osobą,może się mylę,ale jakoś nie do końca
ufam temu panu... Poza tym rozmawiałam już z weterynarzem i psa ostatecznie muszę zabrać jutro po południu lub w środę,byłam pewna,że pojedzie z "moim" kierowcą...
Ta Pani naprawdę nie znajdzie nawet chwili na rozmowę?
Mówiła,że poprzedni pies odszedł jej na rękach na zawał? A ja zrozumiałam z naszej rozmowy,że został uśpiony z powodu starości:roll:

Posted

[quote name='ala123']Szkoda,że wcześniej się nie da. Wolałabym psa wysłać ze sprawdzoną i pewną osobą,może się mylę,ale jakoś nie do końca
ufam temu panu... Poza tym rozmawiałam już z weterynarzem i psa ostatecznie muszę zabrać jutro po południu lub w środę,byłam pewna,że pojedzie z "moim" kierowcą...
Ta Pani naprawdę nie znajdzie nawet chwili na rozmowę?
Mówiła,że poprzedni pies odszedł jej na rękach na zawał? A ja zrozumiałam z naszej rozmowy,że został uśpiony z powodu starości:roll:[/QUOTE]

bardzo dobrze odebralam Pania jesli tak mozna okreslic na telefon
gdyby przyjechal w srode to w czwartek do poludnia sprawdze dom-moze zaryzykowac
w razie czego kolezanka prowadzi hotelik nie odmowi przyjecia na okreslony czas/za 10 zl doba z jedzeniem/blisko Czluchowa

Posted

[quote name='bela51']Zagladam ,myslałam, ze juz po wizycie...:roll:[/QUOTE]

niestety,bylam gotowa ale Pani nie pasowalo /dyzury w szpitalu/ -dopiero w czwartek w godz.11-13.
. Ja dzis jade do Czluchowa i wracam.
Z tego co tel ustalilismy z ala123 piesek jedzie dzis , ja Go ,,przechwyce" w Chojnicach i bedzie u mnie do jutra. Pewnie przyjada w nocy bo przez cala Polske jada i przystanek w Warszawie.
Pojade na wizyte razem z pieskiem.

Chyba,ze sie cos jeszcze zmieni...

Posted

podroz minela spokojnie piesek jest grzeczny ,delikatny
dojechali do mnie o 23.30 pojadl,popil i troche podreptal
a potem ladnie poszedl spac
rano spacer troszke ciagnie taki szybki spacer;)

natomiast z Pania to cuz..nie doszlo nawet do wizyty/byla na pogrzebie /zapomniala o wizycie???
nie odbierala tel itp. porazka

Kodi jest od dzis w hoteliku M.Miluszkiewicz Dzika Kepa