Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że piesek znajdzie swoje szczęście w końcu, bo mu się coś nie wiedzie, miał być w upragnionym domu na Święta, a tu guzik :(
Jak to niedawno funia mi czytała w gazecie o jakimś biedaku: "nie dla niego są gryzaki w sklepie zoologicznym"....

Posted

Magdy M. nie ma na dogo jest tylko na fejsie
czy jest mozliwosc zalozenia wydarzenia Kodiemu potrafi Ktos? jesli nie bede przekopiowywac z pw tu na watek
poprosilam o zdjecie Kodisia ,Magda napisala dzis ,ze jest Kodi jest super psiak! :)

Posted

[quote name='bela51']No, nie:shake:......... Szczyt nieodpowiedzialnosci !!![/QUOTE]

no jakze...pielegniarka z zOLu bardzo odpowiedzialna pani!! za taka sie miala. :angryy:

[quote name='handzia']Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że piesek znajdzie swoje szczęście w końcu, bo mu się coś nie wiedzie, miał być w upragnionym domu na Święta, a tu guzik :(
Jak to niedawno funia mi czytała w gazecie o jakimś biedaku: "nie dla niego są gryzaki w sklepie zoologicznym"....[/QUOTE]
kupilam gryzaki do przytuliska to powiedzieli ze same pierd....y kupuje a ciastek z bazarkow naszych mam nie dawac , bo...?:-o

[quote name='bela51']Szkoda, ze to tak daleko, bo wygarnełabym tej babie, co o tym mysle.:shake:
A na Kodiego chyba trzeba zbierac deklaracje ? Za co on sie utrzyma w tym hoteliku ?:-([/QUOTE]

trzezba bedzie intensywnie oglaszac Kodisia on jest taki bezkonfliktowa chlopaczek..ja mam jakis pakiet jeszcze zaplacony u Zuzki na bazarku ogloszeniowym

[quote name='DORA1020']To trzeba by zmienic tytul watku i rozsylac watek[/QUOTE]

pewnie ala123 zmieni...

Posted

[quote name='DORA1020']Mimo.ze psiak tam nie trafil ta kobieta powinna wiedziec,ze jest osoba nieodpowiedzialna,ze tak sie nie postepuje
zeby jakiejs drugiej bidzie nie zrobila nadziei[/QUOTE]

powiedziala ze sobie wezmie innego i bez zadnych problemow... dam na CzK.

Posted

Pzrepraszam,że dopiero dzisiaj się pokazuję. Trochę problemów rodzinnych, no i święta; zupełnie nie miałam ani czasu ani głowy do chozdenia na dogo. Dzięki wielkie Beatko,że wszystko już tutaj napisałaś;jestem Ci bardzo wdzięczna za wszelką pomoc: nie wiem,jak poradziłabym sobie w tej sytuacji bez Ciebie.
Jak na złość,rozdzwoniły się telefony z Zamościa w sprawie Kodiego,ale uważam,że nie ma co brać pod uwagę przywożenia go z powrotem te 760km. Ludziom proponuję inne pieski,może uda się pomóc jakiemuś.

Posted

porozmawialysmy sobie przez telefon i uuzgodnilysmy,ze moze warto sprawdzic jeden dom w Zamosciu..
nie ma sensu trzymania Kodisia w hotelu gdyby sensowny byl domek
wtedy przywieziemy Go spowrotem a ala123 bedzie miala Go na oku i pod reka na miejscu ;)
ja trzymam kciuki!

Posted

O ja nie mogę......biedaczysko...tyle się wytelepał w tamtą stronę i teraz z powrotem? :( Ale jeśli domek tutaj dobry by się znalazł, to pewnie lepsze wyjście.
Życzę tamtemu babsku wstrętnemu, żeby odpokutowała to co zrobiła, z nawiązką! :angryy:

Posted

Oddzwoniłam do trzech potencjalnych domów w okolicy Zamościa,które były zainteresowane adopcją Kodiego.
Pierwszy z nich ma już pieska;przed świętami jeszcze ludzie ci przygarnęli błąkającego się bezdomnego psiaka i zostaje u nich. Dwa kolejne domy zaczęły się zastanawiać,jak przyszło do konkretów. Myślę,że niestety nie oddzwonią...
Nie wiem,czy Beatka pisała już o tym,że Kodi przebywa aktualnie w hoteliku Dzika Kępa Magdaleny Miluszkiewicz niedaleko Człuchowa. Koszt za dobę 10zł. Na razie nie dodzwoniłam się jeszcze do p.Magdy z prośbą o nowe zdjęcia,ale Beatka już ją o to prosiła.Czekam więc na fotki,aby zrobić ogłoszenia na woj.Kujawsko-Pomorskie.
Dziękuję beataczl za pomoc !!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

A w sprawie Kodiego cisza; nikt z ogłoszeń nie dzwoni,nie licząc jednego faceta,który dzisiaj dzwonił,ale szkoda nawet gadać,bo i powtórzyć się nie da...

Posted

beataczl napisał(a):
no to czekamy dalej na sensowny telefon..na jakie woj teraz oglaszalas?

są ogłoszenia na pomorskie i lubelskie, ale pewnie trzeba będzie porobić więcej

Posted

bela51 napisał(a):
Czy to ten sam ?

no nie!!! to nie w bloku tylko domek z ogrodkiem dzis rozmawialam z Pania i sie umowilysmy na czwartek.
tamta kobiete na CZ K dalam

ala123 ma fotki z hoteliku moze dzis wstawi :)

Posted

Odebrałam telefon i aż mnie zamurowało: słyszę,że pani z Człuchowa i miała podobnego pieska! Na szczęście to inna kobieta.
Trzymajmy kciuki za wizytę. Dziękuję Beatko za pomoc :loveu:
Zdjęcia usiłuję wstawić,ale nie mogę zalogować się imageshacka,cały czas próbuję. Kodi jest cudny i kochany,stoi na dwóch łapkach i ten pysio uśmiechnięty:lol:.

Posted

ala123 napisał(a):

Zdjęcia usiłuję wstawić,ale nie mogę zalogować się imageshacka,cały czas próbuję. Kodi jest cudny i kochany,stoi na dwóch łapkach i ten pysio uśmiechnięty:lol:.

Alu, ja wstawiam zdjecia z zapodaj.net. Bez logowania, bardzo prosto. Spróbuj.