rovaniemi Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 To teraz jeszcze mocniej trzymam kciuki :) Quote
Neelith Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Gabi79']Przed kilkunastoma minutami Laki wyruszył z Myszką i Agusią do DT. Jeśli wszystko będzie ok. tzn. Laki dogada się z sunią i kotem to zostanie u p. Marzenki na DT[/QUOTE] Trzymam kciuki za Kreciczka! Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='rovaniemi']To teraz jeszcze mocniej trzymam kciuki :)[/QUOTE] [quote name='Neelith']Trzymam kciuki za Kreciczka![/QUOTE] [quote name='asiuniab']no to czekamy na wieści :thumbs:[/QUOTE] Agusia ma zadzwonić do mnie, jak wyjdą od p. Marzenki. Denerwuję się, nie wiem czemu???? [quote name='Ada-Vebby']nie "cierpliwie " czekam na wieści..[/QUOTE] Quote
rovaniemi Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Gabi79'] Denerwuję się, nie wiem czemu????[/QUOTE]Tak to już jest jak nam na czymś bardzo zależy :) Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='rovaniemi']Tak to już jest jak nam na czymś bardzo zależy :)[/QUOTE] [quote name='madziakato']Kurcze, cisza....:shake:[/QUOTE] Chyba dziewczyny się zasiedziały u p. Marzenki. Idę z Kajtuniem na spacer bo nie mogę wysiedzieć Quote
stepelkaa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 jestem na zaproszenie, też liczę, że się uda to ;):) Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='stepelkaa']jestem na zaproszenie, też liczę, że się uda to ;):)[/QUOTE] Witaj Stepelko!!! Myszka do mnie dzwoniła. Laki wystraszony i zdezorientowany (nie ma się co dziwić). Na kota nie zwracał uwagi, natomiast suni p. Marzenki się boi i na nią warczy. Sunia jest dużo większa do Lakiego, ale nic sobie z jego warczenia nie robi. Pozostaje nam czekać na rozwój sytuacji. Mam nadzieję, że będzie ok. i Laki zostanie tam do czasu znalezienia DS. Kciuki nadal potrzebne!!!! Quote
Mysza2 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Już jesteśmy:) Lucky-Krecik został u Marzenki. Na kota nie zwracał uwagi, ale boi się suni Marzenki, trzyma się z daleka. Sunia Marzenki jest duża. Wyszłyśmy razem na spacer i podwarkuje na nią. Mamy nadzieję że się wszystko ułoży. Lucki wystraszony bardzo. Myślę że jutro będzie już lepiej Marzenka zrobiła mu posłano, ale położył się pod kanapą i nie chciał się ruszyć [IMG]http://i43.tinypic.com/2vct8jc.jpg[/IMG] Na spacerku z Marzenką i jej sunią [IMG]http://i42.tinypic.com/2ag7w44.jpg[/IMG] Edited December 1, 2013 by Mysza2 Quote
szafranekm Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Kolejne psie życie uratowane,dziewczyny:calus: Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='margoth137']jaki słodziutki maluteczek:)[/QUOTE] Witaj Margoth u Lakiegi:loveu: Jest słodziutki i mega przytulaśny!!!!!!!!!! Quote
Jota67 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 O taki bidulek pod tą kanapą! Oby szybko uwierzył, że jest bezpieczny :( Quote
Mysza2 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='szafranekm']Kolejne psie życie uratowane,dziewczyny:calus:[/QUOTE] Witaj Małgosiu u Luckiego:) A to filmik jeszcze u Gabi, mam nadzieję że jutro już będzie znowu taki wesolutki [video]http://pl.tinypic.com/r/2ih5lwk/5[/video] Agusia ma jeszcze filmik, jak się zaloguje to wstawimy:) Quote
Neelith Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Będzie dobrze! Z sunią się dogada, tylko potrzebuje czasu, prawda? Wcale się nie dziwię, że wystraszony, tyle przeżyć w krótkim czasie. Dobrze, że nie pogonił kota, raczej boi się większych od siebie. Biedny pod tą kanapą, ciekawe kiedy się przekona do posłanka. Dziewczyny - super robota! *Świetny filmik! Widać, że Lucky pełen życia :) W nowym miejscu też szybko dojdzie do siebie. Wszystkiego dobrego Kreciczku! Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='szafranekm']Kolejne psie życie uratowane,dziewczyny:calus:[/QUOTE] Dzięki szafranekm, że jesteś u Lakiego:loveu: [quote name='Jota67']O taki bidulek pod tą kanapą! Oby szybko uwierzył, że jest bezpieczny :([/QUOTE] [quote name='Mysza2']Witaj Małgosiu u Luckiego:) A to filmik jeszcze u Gabi, mam nadzieję że jutro już będzie znowu taki wesolutki [video]http://pl.tinypic.com/r/2ih5lwk/5[/video] Agusia ma jeszcze filmik, jak się zaloguje to wstawimy:)[/QUOTE] Mam nadzieję, że jutro już strach minie. Quote
ajw Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Też myślę, że będzie dobrze, dogadają się ;) Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Neelith']Będzie dobrze! Z sunią się dogada, tylko potrzebuje czasu, prawda? Wcale się nie dziwię, że wystraszony, tyle przeżyć w krótkim czasie. Dobrze, że nie pogonił kota, raczej boi się większych od siebie. Biedny pod tą kanapą, ciekawe kiedy się przekona do posłanka. Dziewczyny - super robota![/QUOTE] Musi być dobrze!!! Z Kajtuniem chwilami już było ok. Laki nie pokazywał ząbków, chyba, że akurat sobie o tym przypomniał Quote
Mysza2 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Ustaliłyśmy z Marzenką, że pójdzie jutro do weta u siebie, kupi tablety na robale i preparat na pchły. Potem odczekamy i zaszczepimy go tą szczepionką zbiorczą na wściekliznę i wirusówki. W następnej kolejności oczywiście kastracja. Zostawiłam Marzence 100 zł na te pierwsze wydatki. Zawiozłyśmy też trochę jedzonka na pierwsze dni i szampon bo capi chłopak jak ze schroniska :evil_lol: Marzenka ma się dowiedzieć ile jej wetka policzy na kastrację. Chyba żeby było bardzo źle między jej sunią a Luckim to wtedy go zabierzemy. Ale mam nadzieję, że dadzą radę:) Edited December 1, 2013 by Mysza2 Quote
Recommended Posts