AgusiaP Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) [quote name='kolejna kobietka']Cioteczki wiem, ze to watek Krecika, ale jest tu tyle dobrych duszyczek, wiec moze akurat komus wpadnie w oko taka oto bida, mysle, ze Krecik sie nie pogniewa ;) malusia starowinka w schronie: [IMG]http://img28.imageshack.us/edit_preview.php?l=img28/8452/rmu6.jpg&action=rotate[/IMG] Wydarzenie na fb: [URL]https://www.facebook.com/events/1417083545193083/[/URL][/QUOTE] Widziałam już tą sunieczkę...:( [quote name='zachary']Cioteczki ze Śląska...na forum Kudłaczy w potrzebie w poście 6752 napisała natija,że jej mama szuka kudłacza maksymalnie do 35 cm wielkości. Może macie takiego rozczochranego mikruska pod opieką?[/QUOTE] My nic kudłatego nie mamy, ale zaproponowałam Agusia;) Edited December 3, 2013 by AgusiaP Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Widziałam już tą sunieczkę...:( My nic kudłatego nie mamy, ale zaproponowałam Agusia;)[/QUOTE]A jaka waga psiaka? Wiek? Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Agus to maly psiak, w wieku okolo 9 lat, jego watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248581-Agus-makabrycznie-zaniedbany-mały-kudłacz-PILNE-OSOBA-DO-WIZYTY-P-A-OKOLICE-BRZEGU[/URL]! Quote
halszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='zachary']Cioteczki ze Śląska...na forum Kudłaczy w potrzebie w poście 6752 napisała natija,że jej mama szuka kudłacza maksymalnie do 35 cm wielkości. Może macie takiego rozczochranego mikruska pod opieką?[/QUOTE] przepraszam,że tutaj odpisuję,ale nie jestem na forum kudłaczy...właśnie na FB natknęłam się na taką bidę z Cieszyna [URL="http://up.programosy.pl/foto/pekinek.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/pekinek.jpg[/IMG][/URL] Pekinek to maleńki piesek w typie pekińczyka. Oceniliśmy go na ok. 1,5 roku. Piesek został znaleziony w połowie listopada w Kaczycach. Schronisko to fatalne miejsce dla takiego maleństwa tym bardziej, ze idą mrozy…. Może kogoś zauroczy ta drobina? Może ktoś się nad nim zlituje i da mu dom? Choćby tymczasowy… Zosia 508-063-271 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Kasia 782-717-771 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
AgusiaP Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='halszka']przepraszam,że tutaj odpisuję,ale nie jestem na forum kudłaczy...właśnie na FB natknęłam się na taką bidę z Cieszyna [URL="http://up.programosy.pl/foto/pekinek.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/pekinek.jpg[/IMG][/URL] Pekinek to maleńki piesek w typie pekińczyka. Oceniliśmy go na ok. 1,5 roku. Piesek został znaleziony w połowie listopada w Kaczycach. Schronisko to fatalne miejsce dla takiego maleństwa tym bardziej, ze idą mrozy…. Może kogoś zauroczy ta drobina? Może ktoś się nad nim zlituje i da mu dom? Choćby tymczasowy… Zosia 508-063-271 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Kasia 782-717-771 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] To ja go już tam wklejam ;) Quote
halszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='AgusiaP']To ja go już tam wklejam ;)[/QUOTE] ups:oops: to ja może usunę ten post żeby nie zaśmiecać naszej gwiazdeczki Krecika :) Quote
natija Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Witajcie :-) Wysłałam mamie zdjęcie Pekinga..podoba jej się:-)ale pyta czy maleńki...chce wiedzieć ile gdzieś ma wzrostu ;-) mówiłam jej , że mały.... Quote
AgusiaP Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Witamy :) Zaraz napisze do Zosi, widzę, że jest jej numer telefonu :) Ona na pewno udzieli odpowiedzi a Twoje pytania :) halszka no coś Ty, nic nie zaśmiecasz :) Quote
natija Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 No to fajnie...najważniejsze żeby byl malutki i tolerował inne psy... Quote
AgusiaP Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='natija']No to fajnie...najważniejsze żeby byl malutki i tolerował inne psy...[/QUOTE] Napisałam do Zosi PW ;) Quote
Zofija Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Pekinek jest mały. Ale mam już chętną osobę na niego z Oświęcimia. I wiem, ze bezpośrednio do schroniska dzwoniła w jego sprawie Pani z Bielska. Quote
Zofija Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jest jeszcze parę maluchów, którymi się nikt nie interesuje. Może wstawię do nich linki? Pekinek jest młodziuki(ok. roczku) i cudny, więc szybko pójdzie do adopcji. P.S. Szukam właśnie osoby do wizyty pa w Oświęcimiu:). Znacie kogoś?:) Quote
zozola77 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Javena ma dośc blisko do Oświecim....zapytajcie jej moze sie zgodzi zrobic PA Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Jetem w końcu i ja :) Mam nadzieję, że Lacky będzie mógł zostać u Marzenki W tym tygodniu pojedziemy do niego i zrobimy mu zdjęcia ;) Trzeba naszego maluszka odwiedzić i zawieść mu jedzonko. Marzenka wyjeżdża na Święta i nie może go ze sobą zabrać i mamy problem, bo nie mamy co z nim zrobić przez tydzień, może 10 dni jak jej nie będzie...[/QUOTE] Kurcze, to mamy problem, gdzieś mi ta informacja uciekła, a coś trzeba znaleźć.... Quote
AgusiaP Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='madziakato']Kurcze, to mamy problem, gdzieś mi ta informacja uciekła, a coś trzeba znaleźć....[/QUOTE] Musimy, bo z Marzenką jechać nie może... Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Witam z rańca! [quote name='AgusiaP']Musimy, bo z Marzenką jechać nie może...[/QUOTE] Pomijając ponowną zmianę otoczenia, której w tej sytuacji nie da się uniknąć, będzie problem - bo Kreciczek boi się innych psów, do każdego musi się przyzwyczajać na nowo. Dobrze madziakato, że przypomniałaś, trzeba już szukać lokum na Święta, mamy niewiele ponad 2 tygodnie :( Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Rozmawiałam z Marzenką ;) Nasz Krecik delikatnie wpakował się Tosi na posłanko ;) Dziewczyna nie reagowała, więc chyba powolutku zaczyna się do niej przekonywać ;) Na początku bardzo się jej bał. A tu proszę sam wykonał pierwszy ruch ;) Delikatnie też dał znać Marzence, że pora wstawać ;) Stanął na dwóch łapkach przy łóżku i nieśmiało ją zaczepiał. W sobotę pojedziemy do Marzenki z Elunią zawieść jej karme i zrobić maluchowi sesję zdjęciową :) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Rozmawiałam z Marzenką ;) Nasz Krecik delikatnie wpakował się Tosi na posłanko ;) Dziewczyna nie reagowała, więc chyba powolutku zaczyna się do niej przekonywać ;) Na początku bardzo się jej bał. A tu proszę sam wykonał pierwszy ruch ;) Delikatnie też dał znać Marzence, że pora wstawać ;) Stanął na dwóch łapkach przy łóżku i nieśmiało ją zaczepiał. W sobotę pojedziemy do Marzenki z Elunią zawieść jej karme i zrobić maluchowi sesję zdjęciową :)[/QUOTE] Kochany maleńki skarb. Czyli już się nie boi suni tak bardzo. On jest taki kochany i słodki:loveu: Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 No to super, bardziej niż o kota bałam się podwarkiwania na sunię. Kot zawsze może chmychnąć w góre:) Quote
Marycha35 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Po ponownej przerwie melduje się na wątasie u kolejnej bidki, co miała szczęście! Brawa Dziewczynki:):):) Gabrysiu, dziękuję za zaproszenie:) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Marycha35']Po ponownej przerwie melduje się na wątasie u kolejnej bidki, co miała szczęście! Brawa Dziewczynki:):):) Gabrysiu, dziękuję za zaproszenie:)[/QUOTE] Witaj Marysiu u naszego słodkiego Krecika:loveu: Quote
Marycha35 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Kreciątko pycha:):):) Miał szczęście, gałganek dzielny, w potwornej dziurze mieszkał!!! Quote
Recommended Posts