Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh niestety często tak jest, ile razy ja miałam podobną sytuację. Ludzie dzwonią, wszystko się wydaję pięknie, już się nawet umawia na spotkania w trakcie wolontariatu, a potem ten ktoś nawet nie oddzwoni, że nie przyjdzie, że zrezygnował cokolwiek żeby się nie łudzić :(

Posted

Myślą, że najprościej jest nie dzwonić, żeby nie musieć się tłumaczyć, a przez czekanie na panią, Lola spędziła 2 godziny na terenie schroniska zamiast iść na spacer :(

Posted
  • 2 months later...
Posted

Worki odbierają cały urok. W każdym razie dziękuję za zdjęcia :) Mam dowody, że Lola ćwiczy przed dniem otwartym ;)

Posted

Próbowałam dzisiaj z Lolą coś poćwiczyć na agility w tej pogodzie, ale nie potrafiła się skupić. Widać za bardzo ucieszył ją fakt, że jest chłodniej i cały czas biegała po wybiegu :) Mam nadzieję, że w sobotę będzie w miarę fajna pogoda i Lola ładnie się zaprezentuje ;)

Posted

Wczoraj Lola brała udział w pokazie agility z okazji dnia otwartego. Biorąc pod uwagę ilość ludzi i obecność innych psów poradziła sobie bardzo ładnie :) Mimo iż za pierwszym razem ominęła tunel, a za drugim musiałyśmy zrobić dwa podejścia (przy pierwszym cały czas patrzyła za Sparrowem i nie potrafiła się skupić) to jestem z niej dumna :)

Dziękujemy fotografowi :)

Posted

Dzisiaj Lola była w końcu, po wszystkich treningach agility, na długim spacerze w towarzystwie Atosa, Harry'ego i Lady :) Mimo, iż podczas spaceru już było ciepło i nie padało, to błoto zostało. Lola i Atos mieli wielką frajdę z biegania w kałużach i wracali do schroniska cali ubłoceni. Pani Ania z lekkim strachem pytała mnie gdzie z nią byłam... :D

Posted

Bo przecież bajorka są faaaaajne :D

[video=youtube;-VdekdgcVJw]https://www.youtube.com/watch?v=-VdekdgcVJw&feature=youtu.be[/video]