Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podniosę chociaż...Ale nikt się nie zgłosił do mnie, że choćby go widział, a przecież Łazy małe....:-( A gdzie Łazy wywożą bezdomniaki, w sensie jaki schron, wiesz może? Z doświadczenia wiem, ze ludzie boją się takich psów- duży, do tego czarny, może ktoś zadzwonił i go wyłapali???

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']madziakato, jak widać, nie ma nikogo poza nas :(
jesli mozesz to bardzo prosze zrob z tym ogloszeniem w klinice, szkoda ze nikt nie kojarzy. martwie sie :( taki mroz a psiak chudzinek, i nie wiem czy ten mix wilczura nie zrobil mu krzywdy . . wtedy jak gonil . .[/QUOTE] Może w klinice wet. w Łazach będą go kojarzyli...Oby

Posted

miejmy nadzieje, ze doktor bedzie kojarzyl :(
co do miejsca, nie mam dla niego, ale poszukam jak psiak sie znajdzie, ewentualnie zawioze do schronu i bede szukac mu dt/ds . .
gdzie zawożą psy z Łaz . . ? Ja myśle ze do zawiercia, o ile tam jest schronisko . . . nie mam pojecia. .

Posted

[quote name='Doda_']miejmy nadzieje, ze doktor bedzie kojarzyl :(
co do miejsca, nie mam dla niego, ale poszukam jak psiak sie znajdzie, ewentualnie zawioze do schronu i bede szukac mu dt/ds . .
gdzie zawożą psy z Łaz . . ? Ja myśle ze do zawiercia, o ile tam jest schronisko . . . nie mam pojecia. .[/QUOTE]Nie, Zawiercie nie ma schronu- ale jeśli wyłapuje hycel z Z-cia, to uważaj bo może pojechać do Olkusza, Szczytów, Wielunia....I nie wrócić:-(

Posted

[quote name='Doda_']niefajnie to wygląda :( to musimy się dowiedzieć dokąd zawożą psy złapane w łazach i okolic . .[/QUOTE]
obawiam się że do mordowni w Olkuszu. Lepiej zeby pies biegał po ulicy niż tam trafił.

Posted

kurczę, faktycznie,identyczny , ale to chyba nie ten? krawat inny. . .
Ja bede w Rokitnie hmm . . .może w ten weekend . . albo nastepny, to sie rozejrze . . eh :(

• 2 weeks later...
Posted

Ja przejeżdżam często przez Łazy, do czerwca bywałam tam codziennie, ale tego pieska nie widziałam na oczy nigdy. Będę o nim pamiętać i rozglądać się... biedaczysko:(

Posted

[quote name='madziakato']Nikt psa nie kojarzy, zrobiłam co mogłam- przepadł ....Mam nadzieję, ze po prostu ma dom i do niego wrócił[/QUOTE]

jak wychudzony pies może mieć 'dom' ? :(
ale racja-miejmy taką nadzieję . . :(
madziakato kochana bardzo Ci dziękuję za pomoc.

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny jestem na 95% pewna, że widziałam dziś tego psa. Okolice ulicy Częstochowskiej w Łazach, biegł sam, widziałam go z daleka, więc trudno mi ocenić, że to na 100% on, ale był mega podobny, białe pod mordką, taki do kolana. Biegł po takiej łące przy drodze i jak zobaczył jakiegoś psiaka to pobiegł w drugą stronę w okolicę osiedla bloków na tej ulicy. Potem straciłam go z oczu :(

Nie powiem Wam, czy był wychudzony, bo było daleko... to był on

Posted

Poinformuję rodziców, żeby sie rozglądali bo czasem przyjeżdżają do Łaz.
Tylko co w momencie jak psa spotkają? Sami nie mają warunków zabrania psa do siebie, zgłoszenie do hycla odpada. Więc co?

Posted

Myśle, że wysłać do hoteliku bo ja też nie mam gdzie go przetrzymać. .. .
Podaję Ci mój nr tel - 500 - 631 - 584 - niech napiszą smsa, jak psa znajdą . .

Posted

Dziś rano jechałam i go nie widziałam, ale wiecie jak to jest, ja mogłam przejechać a on mógł wyjść zza rogu.
Zobaczymy jutro, pojeżdżę tam po osiedlu jak mi się uda. Doda też pozwolę sobie zapisać Twój numer i dać Ci znać jak coś ok?

Posted

madziakato napisał(a):
Byłam niedawno w Łazach, psiaka nie widziałam "Twojego":-(
Za to ja mm nową podopieczną, ale to pózniej wam opiszę, bo padam(od5 na nogach i z nowym psem)

Czyżby kolejny porzucony psiak z Kromołowa??

Posted

madziakato napisał(a):
Tym razem Poręba Niwki, piękna młoda DONka

O matko co się dzieje z tymi ludźmi :( nam też psiak wrócił z adopcji :( gdybyście słyszeli o kimś kto szuka psiaka do 20 kg dajcie proszę znać, psiak cudny a nikt nie dzwoni :(