madziakato Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Podniosę chociaż...Ale nikt się nie zgłosił do mnie, że choćby go widział, a przecież Łazy małe....:-( A gdzie Łazy wywożą bezdomniaki, w sensie jaki schron, wiesz może? Z doświadczenia wiem, ze ludzie boją się takich psów- duży, do tego czarny, może ktoś zadzwonił i go wyłapali??? Quote
madziakato Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Doda_']madziakato, jak widać, nie ma nikogo poza nas :( jesli mozesz to bardzo prosze zrob z tym ogloszeniem w klinice, szkoda ze nikt nie kojarzy. martwie sie :( taki mroz a psiak chudzinek, i nie wiem czy ten mix wilczura nie zrobil mu krzywdy . . wtedy jak gonil . .[/QUOTE] Może w klinice wet. w Łazach będą go kojarzyli...Oby Quote
Doda_ Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 miejmy nadzieje, ze doktor bedzie kojarzyl :( co do miejsca, nie mam dla niego, ale poszukam jak psiak sie znajdzie, ewentualnie zawioze do schronu i bede szukac mu dt/ds . . gdzie zawożą psy z Łaz . . ? Ja myśle ze do zawiercia, o ile tam jest schronisko . . . nie mam pojecia. . Quote
madziakato Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Doda_']miejmy nadzieje, ze doktor bedzie kojarzyl :( co do miejsca, nie mam dla niego, ale poszukam jak psiak sie znajdzie, ewentualnie zawioze do schronu i bede szukac mu dt/ds . . gdzie zawożą psy z Łaz . . ? Ja myśle ze do zawiercia, o ile tam jest schronisko . . . nie mam pojecia. .[/QUOTE]Nie, Zawiercie nie ma schronu- ale jeśli wyłapuje hycel z Z-cia, to uważaj bo może pojechać do Olkusza, Szczytów, Wielunia....I nie wrócić:-( Quote
madziakato Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Przypomniało mi się, że na forum beagli w potrzebie jest ktoś z łaz, spróbuję się skontaktować! Quote
Doda_ Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 niefajnie to wygląda :( to musimy się dowiedzieć dokąd zawożą psy złapane w łazach i okolic . . Quote
jotpeg Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Doda_']niefajnie to wygląda :( to musimy się dowiedzieć dokąd zawożą psy złapane w łazach i okolic . .[/QUOTE] obawiam się że do mordowni w Olkuszu. Lepiej zeby pies biegał po ulicy niż tam trafił. Quote
Doda_ Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Kurcze, to niemożliwe zeby nikt go nie widzial ! moze polazl gdzies dalej ;( Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Zerknij proszę to - http://www.slaskatablica.pl/ogloszenie-23546/zaginal-pies.html#http://www.slaskatablica.pl/uploads/images/23546-big-1-1352878319.JPG Quote
Doda_ Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 kurczę, faktycznie,identyczny , ale to chyba nie ten? krawat inny. . . Ja bede w Rokitnie hmm . . .może w ten weekend . . albo nastepny, to sie rozejrze . . eh :( Quote
ajw Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ja przejeżdżam często przez Łazy, do czerwca bywałam tam codziennie, ale tego pieska nie widziałam na oczy nigdy. Będę o nim pamiętać i rozglądać się... biedaczysko:( Quote
madziakato Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Nikt psa nie kojarzy, zrobiłam co mogłam- przepadł ....Mam nadzieję, ze po prostu ma dom i do niego wrócił Quote
Doda_ Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='madziakato']Nikt psa nie kojarzy, zrobiłam co mogłam- przepadł ....Mam nadzieję, ze po prostu ma dom i do niego wrócił[/QUOTE] jak wychudzony pies może mieć 'dom' ? :( ale racja-miejmy taką nadzieję . . :( madziakato kochana bardzo Ci dziękuję za pomoc. Quote
madziakato Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Doda_']jak wychudzony pies może mieć 'dom' ? :( ale racja-miejmy taką nadzieję . . :( madziakato kochana bardzo Ci dziękuję za pomoc.[/QUOTE] Może może....niestety... Quote
ajw Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Dziewczyny jestem na 95% pewna, że widziałam dziś tego psa. Okolice ulicy Częstochowskiej w Łazach, biegł sam, widziałam go z daleka, więc trudno mi ocenić, że to na 100% on, ale był mega podobny, białe pod mordką, taki do kolana. Biegł po takiej łące przy drodze i jak zobaczył jakiegoś psiaka to pobiegł w drugą stronę w okolicę osiedla bloków na tej ulicy. Potem straciłam go z oczu :( Nie powiem Wam, czy był wychudzony, bo było daleko... to był on Quote
Doda_ Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Kurczę . .a ja nie wiem kiedy bede w Rokitnie. W sobote albo w poniedzialek dopiero . .. . kto moglby tam sie rozejrzec ? ? ? ? Quote
katik Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Poinformuję rodziców, żeby sie rozglądali bo czasem przyjeżdżają do Łaz. Tylko co w momencie jak psa spotkają? Sami nie mają warunków zabrania psa do siebie, zgłoszenie do hycla odpada. Więc co? Quote
Doda_ Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Myśle, że wysłać do hoteliku bo ja też nie mam gdzie go przetrzymać. .. . Podaję Ci mój nr tel - 500 - 631 - 584 - niech napiszą smsa, jak psa znajdą . . Quote
ajw Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Dziś rano jechałam i go nie widziałam, ale wiecie jak to jest, ja mogłam przejechać a on mógł wyjść zza rogu. Zobaczymy jutro, pojeżdżę tam po osiedlu jak mi się uda. Doda też pozwolę sobie zapisać Twój numer i dać Ci znać jak coś ok? Quote
madziakato Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Byłam niedawno w Łazach, psiaka nie widziałam "Twojego":-( Za to ja mm nową podopieczną, ale to pózniej wam opiszę, bo padam(od5 na nogach i z nowym psem) Quote
ajw Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 madziakato napisał(a):Byłam niedawno w Łazach, psiaka nie widziałam "Twojego":-( Za to ja mm nową podopieczną, ale to pózniej wam opiszę, bo padam(od5 na nogach i z nowym psem) Czyżby kolejny porzucony psiak z Kromołowa?? Quote
madziakato Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 ajw napisał(a):Czyżby kolejny porzucony psiak z Kromołowa??Tym razem Poręba Niwki, piękna młoda DONka Quote
ajw Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 madziakato napisał(a):Tym razem Poręba Niwki, piękna młoda DONka O matko co się dzieje z tymi ludźmi :( nam też psiak wrócił z adopcji :( gdybyście słyszeli o kimś kto szuka psiaka do 20 kg dajcie proszę znać, psiak cudny a nikt nie dzwoni :( Quote
madziakato Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ja mam nadzieję, ze tylko się zgubiła....jest tak piękna, że aż ....och:-) Quote
Recommended Posts