Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziakato napisał(a):
Ja mam nadzieję, ze tylko się zgubiła....jest tak piękna, że aż ....och:-)

Może i się zgubiła ;) oby domek szybciutko się znalazł :lol:

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ajw napisał(a):
Dziś rano jechałam i go nie widziałam, ale wiecie jak to jest, ja mogłam przejechać a on mógł wyjść zza rogu.
Zobaczymy jutro, pojeżdżę tam po osiedlu jak mi się uda. Doda też pozwolę sobie zapisać Twój numer i dać Ci znać jak coś ok?

Pewnie, zapisuj :)

madziakato napisał(a):
Tym razem Poręba Niwki, piękna młoda DONka

Ehh...co sie dzieje z ludzmi . .

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Znów psiaka widuję... od jakichś dwóch tygodni, nie codziennie tam jestem, ale co jadę to on ciągle w tym samym miejscu leży albo tak idzie i patrzy smutno przed siebie :( tak jakby tam po coś przychodził i czeka... nie wiem ile, nie wiem po co :( niestety tam jest duży ruch i jak jadą auta to on się boi, zmyka, dlatego też trudno do niego podejść.
Jak dla mnie to cały czas ten psiak, ale czy od zeszłego roku nikt by go nie przygarnął...

Posted

ajw napisał(a):
Znów psiaka widuję... od jakichś dwóch tygodni, nie codziennie tam jestem, ale co jadę to on ciągle w tym samym miejscu leży albo tak idzie i patrzy smutno przed siebie :( tak jakby tam po coś przychodził i czeka... nie wiem ile, nie wiem po co :( niestety tam jest duży ruch i jak jadą auta to on się boi, zmyka, dlatego też trudno do niego podejść.
Jak dla mnie to cały czas ten psiak, ale czy od zeszłego roku nikt by go nie przygarnął...

chodzi ci o psiaka z tego watku? podaj mi nr tel i ulice, na jakich przebywa..

Posted

Doda_ napisał(a):
chodzi ci o psiaka z tego watku? podaj mi nr tel i ulice, na jakich przebywa..

Tak, tzn. to chyba jest on, ponieważ na tym zdjęciu, które wstawiłaś w pierwszym poście nie widać go dokładnie całego.
Widuję go na ulicy Częstochowskiej w Łazach, a dokładnie po prawej stronie na chodniku dosłownie zaraz za skrzyżowaniem ulicy Częstochowskiej i Ogrodowej. Albo tam leży albo stoi. Nie wiem gdzie jeszcze bywa bo tylko tam go widuję, między 7.40 a 8 rano.