Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Wczoraj byłam na zakupach w Łazach k. Zawiercia i przybłąkał się do mnie średni psiak koło biedronki, na początku trochę nieufnie podchodził.
Był bardzo zagubiony, nie wiedział co ma robić, dokąd pójść, błagalnie patrzył na ludzi . . wychudzony . . nie tak bardzo ale widać kości . . .
Chciałam się nim zając , porobić więcej zdjęc, pomyśleć co dalej a tu nagle przybiegł wilczur mieszaniec, latający samopas, z czerwoną obróżką i tak pogonił tego bezdomniaka . . 3 sec później straciłam oba psy z oczu. Nie wiem czy dopadł, dorwał, pogryzł. . . . udusiłabym nieodpowiedzialnych właścicieli wilczura!
Szłam, szukałam . . koło dworca, na mieście, delikates. . . już wiecej go nie widziałam.

jedno jest pewne - pies bezdomny albo właściciel to pijak i chodzi głodny. Bardzo się boi wszystkiego . . ostrożnie podchodzi . . nie wspomnę jak się zachowuje jak zobaczy z daleka jakiegoś psa :( jakby ducha zobaczył . .

Dziewczyn z Łaz i okolic bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu psa.

Byl z nim tez taki maly piesek, starszy, kleił się do mnie, chyba sie znaja, maly warczal na niego (zazdrosny byl o mnie chyba:) ) ale bezdomniak nie reagowal. Oaza spokoju . . . ten maly raczej ma wlasciciela. Pewnie sie zachowywal i pod biedronka czekal .

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogłabyś powiadomić znajomych z Łaz, itd, o tym piesku i niech dadzą Ci znać, jak zobaczą. Ja dopiero w sobotę będę w Rokitnie, więc wskoczę do Łaz i rozejrze się za psiną.
Okropnie sie martwię, za oknem już mróż a psiak chudzinek :(:(:(

Posted

ok to bardzo proszę, niech znajomi się rozejrzą, a zdjęcie mam tylko jedno - te co tu wstawiłam. Nie zdążyłam zrobic więcej, bo jakiś wilczur pogonił biedaka :(
W Rokitnie bywam, TZ tam mieszka.

Posted

[quote name='Doda_']ok to bardzo proszę, niech znajomi się rozejrzą, a zdjęcie mam tylko jedno - te co tu wstawiłam. Nie zdążyłam zrobic więcej, bo jakiś wilczur pogonił biedaka :(
W Rokitnie bywam, TZ tam mieszka.[/QUOTE]Wyysyłam priwa

Posted

[quote name='Doda_']okej, już odpisałam . . dziękuję Ci bardzo. jak psa zauważy ktoś, napisz mi smsa 500-631-584.[/QUOTE]Oczywiście, zapisuję sobie Twój nr. mam nadzieję, ze się uda mu pomóc....

Posted

madziakato, jak widać, nie ma nikogo poza nas :(
jesli mozesz to bardzo prosze zrob z tym ogloszeniem w klinice, szkoda ze nikt nie kojarzy. martwie sie :( taki mroz a psiak chudzinek, i nie wiem czy ten mix wilczura nie zrobil mu krzywdy . . wtedy jak gonil . .