Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też bardzo cieszę się ze szczęśliwego zakończenia smutnej historii Buraska.
Dziękuję, że chcecie pomóc Poli, która nie ma tyle szczęścia co Burasek, który w krótkim czasie znalazł swój nowy domek.
Rozmawiałam z chętnym domkiem z Łodzi, ale chyba Pani nie zdecyduje się na Polę, ponieważ tam jest już jeden pies i kot, a Pola nie bardzo lubi konkurencję psią. Z kotami nie ma problemu. Poza tym Pani chce pieska młodszego, a Pola ma ok 7 lat, choć jest w bardzo dobrej kondycji i bardzo lubi się bawić.
Może jeszcze jakiś domek po Burasku został?

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']Może jeszcze jakiś domek po Burasku został?[/QUOTE]
Mnie tez to bardzo interesuje, mam huk biedaków, które czekają na dom...:shake:
Jak Burasek, który dawno już nie jest sam na śwoecie? Sa jakies wiadomości? Jak zdrówko Buraskowe, bo były problemy?

Posted

Przesłałam Zosi info i zdjęcia Poli , obiecała , że przedstawi ją potencjalnym chetnym .
O Burasku pewnie za kilka dni będę miała nową porcję wiedomości , poproszę Zosię o kilka fotek bo z tym bardzo marnie . Sama chciałabym zobaczyć szczęśliwego Burasa .

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z p. Zosią i powiem Wam- więcej takich ludzi o gorącym sercu i odpowiedzialnych, nie byłoby bezdomnych i nieszczęśliwych psiaków.
Burasek jest u znajomych p. Zosi, która ma nad Buraskowym losem pełną kontrolę i wgląd w sytuację.Burasek zaopatrzony we wszystko, co tylko może sobie zamarzyć- smaczki, zabaweczki- i co potrzebuje do życia oprocz ludzkiego serca, które ma z pewnością tj opieka weterynaryjna, będzie czipowany.
Oby więcej takich osób jak P. Zosia było.
Wspomniałam o zdjęciach....

Posted

A to się Buraskowi poszczęściło w końcu :loveu: Oby szybko zapomniał o wszystkich nieprzyjemnościach jakie go spotkały i już do końca swojego (miejmy nadzieję, że szczęśliwego) życia będzie wylegiwał się na kanapie w cieplutkim mieszkanku obok kochającej osoby :kciuki:
Dziękuję za wiadomości o Burasku i czekam grzecznie na zdjęcia ;-)

Posted

Cieszę się, że Burasek znowu bezpieczny i nie samotny na świecie.

Dziękuję za kontakt do Pani spod Łodzi, ale to nie jest domek dla Polci, bo tam oprócz kota ( Polcia lubi koty) jest pies i tu już byłby problem. Pani brzmiała sensownie, więc spróbujcie jakiegoś dorosłego pieska ( 3-4 lata) pokazać Pani. Pies musi być towarzyszem dla rezydenta, który został sam po stracie kumpla.
Polcia musi być jedynaczką.

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=book antiqua]Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, wypoczynku, bliskości naszych dwu- i czworonożnych przyjaciół. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia i plany, a nasi czworonożni podopieczni mają odpowiedzialne i dobre domy i swojego człowieka.

[/FONT]

Posted

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ! Dla wszystkich psiaków w potrzebie - nowych , dobrych domków i kochających włascicieli w Nowym 2014 Roku !

• 1 month later...
Posted

[quote name='danka4u1']Co u Buraska? Macie jakieś wiadomości?[/QUOTE]

Wszystko w porządku , jest oczkiem w głowie swoich właścicieli :lol: Zosia go odwiedza od czasu do czasu , Burasek cieszy się z tych spotkań ale po przywitaniu od razu siada przy swojej pani albo panu , aby tylko nie zabrać go z powrotem ;) O zdjęcia prosiłam , ale .... tak często bywa , Zosia pomaga kolejnym bidom i jakoś te fotki schodzą na dalszy plan.

Posted

[quote name='Handzia55']Strasznie się cieszę, że Burasek szczęśliwy:loveu:[/QUOTE]

Ja też cieszę się, ze Burasek znalazł swoje miejsce na ziemi i swojego człowieka:loveu: Oby więcej było takichszczęśliwych bezdomniaków...
Pozdrowienia dla Was wszystkich i dla pani Zosi.

• 1 month later...
Posted

Czy wiadomo jak sie miewa Burasek?
Przedwczoraj przekonałam się o tym jaki świat jest mały ;) W rozmowie z koleżanką z pracy mieszkającą niedaleko Krakowa dowiedziałam się, że Burasek mieszkał u niej przez kilka dni :-o Przy okazji dowiedziałam się, że pani Zosia to psi anioł, który pomógł już wielu psiakom znaleść nowe domy :-)