malagos Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Rewelacyjny dom się trafił Wierce, super! Ależ by tam pasowała moja Amiśka, jak siostra Wierki wygląda (no, prawie :) ) Quote
Kejciu Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 4 godziny temu, malagos napisał: Rewelacyjny dom się trafił Wierce, super! Ależ by tam pasowała moja Amiśka, jak siostra Wierki wygląda (no, prawie :) ) odpisałam Panu Maciejowi że jeśli tylko będą chcieli - pomożemy z Ziutką :) więc czekamy na odpowiedź :) Quote
Kejciu Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 27 minut temu, malagos napisał: Ej, Kejciu, lubię Cię ogromnie :) Z wzajemnością :*całkiem szczerze :* Quote
Kejciu Posted October 27, 2016 Author Posted October 27, 2016 8 godzin temu, Mattilu napisał: O rany, a co to za foka?! Ona zawsze była okrąglutka :) Quote
Kejciu Posted March 14, 2020 Author Posted March 14, 2020 Jakiś czas zbieram się do przekazania smutnej informacji - Wierka jest już za Tęczowym Mostem. Ostatnie lata swojego życia spędziła w kochającym domu. Dziękuję wszystkim za każdą okazaną dla Wierki pomoc. Quote
Recommended Posts