Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehehheehhee,Akucha....
Pani,ktora chciala owczarka-mila,ale nawet nie chciala słuchac o Dino,gdy usłyszala,ze ma 9 lat.Ludzie sie boja.
A moze?....moze ludzi troche podpuscic,moze nie pisac wieku? moze na samym koncu tekstu mala czcionka napisac :ten wspaniały pies,o ktorym wlasnie przeczytales ma jedna wade,na ktora juz nic ani on ani Ty nie mozesz poradzic-nie jest młodzieniaszkiem.Ty tez nim kiedys nie bedziesz :eviltong:

Posted

Dobra! Robimy podpuchę. Zmienię tytuł i dopiszę tak, jak mówisz.
I może jeszcze:
Czy starość to nie radość??? Zapytaj Dino, zanim ona i Ciebie dopadnie!

Posted

a ja bym stawiala na jego wyglad i kondycje i nie liczyla na litosc,moze wpierw wykorzystamy wersje bezwiekowa (tzn małym drukiem na dole)
a za dwa tygodnie-gdyby nadal nie bylo właścieciela,pojedziemy z grubej rury i popytamy czy wszyscy czytelnicy Trojmiasta to młode jagodki :diabloti:

Posted

ech, jak byłam młodsza i "nie znałam się na psach" tj. nie miałam z nimi nic do czynienia, to wydawało mi się że taki 6+ letni pies to już staruszek i tylko siedzi, nic nie robi...:shake: i tak będzie siedział do końca swego krótkiego życia...

Posted

Dinko do domku hopaj! ( co za wiek??? - 6 lat!) Ja ze schroniska wzięłam kota który miał 7 i teraz wszyscy go chcą i się nim zachwycają - ale " nie dla psa kiełabas" :cool3:

Posted

Wiesz ludzie to są głupi! A rzeczywiście wystarczy tylko obrócić 6 a 9 co za różnica?? Najważniejszy jest piesio.. A on taki śliczny i wypatrujący swojego ludzia... Niech mu się poszczęści :thumbs: