Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mortes']Tunia zaprzyjaźniła się z Gizmusiem...:lol:
ale on jutro jedzie do Hałabajówki...

[IMG]http://s21.postimg.org/79su5v4o7/P1210924.jpg[/IMG][/QUOTE]

O jejku, Tunieczko:loveu:

Posted (edited)

[quote name='Mortes']Slicznie dziękujemy Ciociu b-b... bardzo, bardzo potrzebne ogłoszenia :)[/QUOTE]

Już zgłosiłam chęć kupna 3 pakiecików. Nie wiem czy będziesz ogłaszać małą w trzech różnych województwach?:) To już zostawiam tobie do dyspozycji :)
Bazarek jest tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250389-II-edycja-OGŁOSZENIOWY-dla-mestudio-20-ogł-3-zł-do-20-02-godz-22-00?p=21788280#post21788280[/URL]

Mortes kochana tylko musisz na maila do Ziutki wysłać:
4-5 zdjęć
tekst
tytuł
woj. i miasto na jakie ogłaszać
mail i telefon do kontaktu
Wszystko jest podane w 1 poście :)

Edit Wpłaciłam za 3 pakiety więc działaj śmiało :)

Edited by b-b
Posted

Mortes, jesteś jednorazowa i niepowtarzalna z tymi komentarzami:), "podwójna adopcja" hahaha....

Czy wiadomo, oczywiście mniej więcej ile Tunia ma lat?
Zadano mi wczoraj takie pytanie na fb.

Posted

Zaglądam do Tuni. U mnie na razie sytuacja, która nie pozwala mi dookreślić czasu, jaki potrzebuje spędzić u mnie jeszcze Fredzlowaty :( Raz lepiej, raz gorzej z nim ... Wet pozwoli na oddanie go do DS (który już czeka) w momencie ustabilizowania jego zdrówka, kiedy zacznie powolutku przybierać na wadze. Na razie więc jeszcze walczymy :( Pozdrawiam Tunieczkę i jej słonika - jest śliczny i wg mnie podwaja szanse adopcyjne suńci :)