Guest Lotty Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Termin zgłoszeń i opłaty:[URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/new/pl/node/79[/URL] Obsada sędziowska:[URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/new/pl/node/78[/URL] Wiem, że do wystawy jest jeszcze sporo czasu, ale pewnie wielu z Was już planuje przyszły sezon. Quote
cockermanka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Muszę sprawdzić,co to za sędzia z Finladii... Quote
Tosiakowa<3 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [h=5]Czy jedzie ktoś z Bydgoszczy lub będzie przejeżdżał przez Bydgoszcz/okolice i ma miejsce dla jednej osoby i jednego małego niekłopotliwego psa? Oczywiście dorzucam się do paliwa :)[/h] Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 my jedziemy jedzie ktoś z ok Sosnowca/Katowic to mozemy sie zabrac razem ;) mamy miejsce w samochodzie dla osoby z psem :) \ ewentualnie po drodze zgarniemy :) Quote
ENDRIUTRACKER Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 :cool1: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]My jedziemy na sobotę z Warszawy, mamy wolne miejsca.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Sobota - 15.02.2014 r. II, III, IV, V, VII, Grupa FCI[/FONT][/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ja się wybieram , ale nie jako wystawiający. Może uda mi się porobić trochę zdjęć ;) Quote
Pysia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Anecioreczek']my jedziemy jedzie ktoś z ok Sosnowca/Katowic to mozemy sie zabrac razem ;) mamy miejsce w samochodzie dla osoby z psem :) \ ewentualnie po drodze zgarniemy :)[/QUOTE] Muszę pomyśleć i zobaczyć sędziów :) Bo zabrałabym się chętnie ;) Mamy rzut kamieniem do siebie. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Pysia']Muszę pomyśleć i zobaczyć sędziów :) Bo zabrałabym się chętnie ;) Mamy rzut kamieniem do siebie.[/QUOTE] obsada sedziowska juz masz na gorze w linku :) Quote
Izabela124. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Koleżanka z jednym małym psem (chiński grzywacz) szuka transportu z Łodzi lub Pabianic na niedzielę, dokłada się do kosztów transportu. Kontakt do niej: [I][email protected] [/I] Quote
Pysia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Anecioreczek']obsada sedziowska juz masz na gorze w linku :)[/QUOTE] Ale ciapa ze mnie :) [COLOR=#800000][FONT=arial]JULIA OVSYANNIKOVA (RUS) - i bardzo interesująco bo ktoś nieznany. Tylko zastanawiam sie po kiego licha mi ta wystawa... Będziemy w Będzinie teraz w szczeniakach. Do młodzieży zaliczymy się dopiero po 13-tym kwietnia. Pomyślę bo mam trochę czasu ;) [/FONT][/COLOR] Quote
psiaraAAA Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Witam :) szukamy transportu z Katowic lub okolic na wystawę do Rzeszowa w sobotę :) jedna osoba + pies Quote
Itske Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Drodzy Dogomaniacy :), proszę o pomoc, czy zechce ktoś wydrukować i powiesić na wystawie ogłoszenie? Quote
ENDRIUTRACKER Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 jedziemy na sobotę i mamy jeszcze wolne miejsca w autku ... info pod tel 691-144-321 zapraszamy Quote
nadpilickiebestyjki Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 jak ktoś się chce zabrać to mam wolne miejsca na sobotę - jadę sama tylko z miniaturą więc mogę zabrać ludzi na trasie Radom-Rzeszów - też z dużymi psami Quote
Tascha Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Jade na SOBOTE z Chełma,woj.lubelskie, mam wolne miejsce w aucie dla 1-2 osób z malym psem /pies w transporterku/ Quote
ACTINA Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 My jedziemy z Częstochowy, znajdzie się miejsce gdyby ktoś chciał jechać do Rzeszowa w niedzielę. Quote
thina Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Jadę wygodnym vanem do Rzeszowa w piątek i wracam w sobotę po wystawie. Mam miejsce dla 2 osób z małymi psami. Tatiana Tel 501-015-510 Quote
panbazyl Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Tascha']Jade na SOBOTE z Chełma,woj.lubelskie, mam wolne miejsce w aucie dla 1-2 osób z malym psem /pies w transporterku/[/QUOTE] przez moja wichurę może będziesz jechać? tak tylko pytam..... Quote
Tascha Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='panbazyl']przez moja wichurę może będziesz jechać? tak tylko pytam.....[/QUOTE] Twoja wichura w przeciwnym kierunku przeca...musisz sie do innej przeprowadzic:eviltong: Quote
AnkaW Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Czy ktoś wie po ile są wejściówki? na stronie nie widzę :( Quote
makik Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='AnkaW']Czy ktoś wie po ile są wejściówki? na stronie nie widzę :([/QUOTE] rok temu pamiętam były po 10pln więc spodziewałbym się podobnie. plan sędziowania i wykaz zgłoszeń też pewnie będzie tak późno jak rok temu :) dobrze, ze tym razem przynajmniej ze wścieklizną nie wyskoczyli i zaświadczeniami Quote
AnkaW Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='makik']rok temu pamiętam były po 10pln więc spodziewałbym się podobnie. plan sędziowania i wykaz zgłoszeń też pewnie będzie tak późno jak rok temu :) dobrze, ze tym razem przynajmniej ze wścieklizną nie wyskoczyli i zaświadczeniami[/QUOTE] Dzięki :D a co do wścieklizny jeszcze - wszystko może się zdarzyć ;) Quote
Guciek Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Kurcze zylam ze swiadomoscia ze gdzies byl plan ringow podany, ale widocznie zylamw bledzie ;) Mamy 10 bodajze - ciekawe czy to znow antresola ;) Quote
Recommended Posts