Jump to content
Dogomania

CACIB Rzeszów 15-16.02.2014

Recommended Posts

Posted

Termin zgłoszeń i opłaty:[URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/new/pl/node/79[/URL]
Obsada sędziowska:[URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/new/pl/node/78[/URL]
Wiem, że do wystawy jest jeszcze sporo czasu, ale pewnie wielu z Was już planuje przyszły sezon.

Posted

[h=5]Czy jedzie ktoś z Bydgoszczy lub będzie przejeżdżał przez Bydgoszcz/okolice i ma miejsce dla jednej osoby i jednego małego niekłopotliwego psa? Oczywiście dorzucam się do paliwa :)[/h]

• 1 month later...
Posted

:cool1: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]My jedziemy na sobotę z Warszawy, mamy wolne miejsca.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Sobota - 15.02.2014 r. II, III, IV, V, VII, Grupa FCI[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Anecioreczek']my jedziemy

jedzie ktoś z ok Sosnowca/Katowic to mozemy sie zabrac razem ;) mamy miejsce w samochodzie dla osoby z psem :)
\
ewentualnie po drodze zgarniemy :)[/QUOTE]
Muszę pomyśleć i zobaczyć sędziów :) Bo zabrałabym się chętnie ;) Mamy rzut kamieniem do siebie.

Posted

[quote name='Anecioreczek']obsada sedziowska juz masz na gorze w linku :)[/QUOTE]
Ale ciapa ze mnie :)
[COLOR=#800000][FONT=arial]JULIA OVSYANNIKOVA (RUS) - i bardzo interesująco bo ktoś nieznany. Tylko zastanawiam sie po kiego licha mi ta wystawa... Będziemy w Będzinie teraz w szczeniakach. Do młodzieży zaliczymy się dopiero po 13-tym kwietnia. Pomyślę bo mam trochę czasu ;) [/FONT][/COLOR]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Tascha']Jade na SOBOTE z Chełma,woj.lubelskie, mam wolne miejsce w aucie dla 1-2 osób z malym psem /pies w transporterku/[/QUOTE]

przez moja wichurę może będziesz jechać? tak tylko pytam.....

Posted

[quote name='panbazyl']przez moja wichurę może będziesz jechać? tak tylko pytam.....[/QUOTE]

Twoja wichura w przeciwnym kierunku przeca...musisz sie do innej przeprowadzic:eviltong:

Posted

[quote name='AnkaW']Czy ktoś wie po ile są wejściówki? na stronie nie widzę :([/QUOTE]

rok temu pamiętam były po 10pln więc spodziewałbym się podobnie. plan sędziowania i wykaz zgłoszeń też pewnie będzie tak późno jak rok temu :) dobrze, ze tym razem przynajmniej ze wścieklizną nie wyskoczyli i zaświadczeniami

Posted

[quote name='makik']rok temu pamiętam były po 10pln więc spodziewałbym się podobnie. plan sędziowania i wykaz zgłoszeń też pewnie będzie tak późno jak rok temu :) dobrze, ze tym razem przynajmniej ze wścieklizną nie wyskoczyli i zaświadczeniami[/QUOTE]

Dzięki :D a co do wścieklizny jeszcze - wszystko może się zdarzyć ;)