Mortes Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Jest mi bardzo przykro za to wszystko co mnie spotyka na " własnym podwórku" Nie spodziewałam sie tego szczególnie od tych osób ... Odechciewa sie pomagac psiakom ... Podobno za co sie nie wezme to robie żle ... Powiem szczerze...MAM DOŚĆ!!! Quote
zerojeden Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Mortes']Jest mi bardzo przykro za to wszystko co mnie spotyka na " własnym podwórku" Nie spodziewałam sie tego szczególnie od tych osób ... Odechciewa sie pomagac psiakom ... Podobno za co sie nie wezme to robie żle ... Powiem szczerze...MAM DOŚĆ!!![/QUOTE] Oficjalnie zapraszam Cię na swoje podwórko... odstąpię kawałek a co mi tam ;) Pakuj zwierzaki i siebie znaczy siebie i zwierzaki i zapraszam :) I w ogóle nie przejmuj się rób co uważasz za słuszne według swoich przekonani, serca i sumienia... Quote
mdk8 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Mortes a ja Ci powiem... "olej takie wpisy" i dalej rób to co robisz bardzo dobrze: RATUJ ZWIERZAKI !!!!!!!!! Quote
mdk8 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dlaczego mi to robisz???[/QUOTE] :diabloti: szukałam wątku na którym jesteś :evil_lol: idą ciemne, długie wieczory........:lol: Quote
obiezyswiat75 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Mortes']Jest mi bardzo przykro za to wszystko co mnie spotyka na " własnym podwórku" Nie spodziewałam sie tego szczególnie od tych osób ... Odechciewa sie pomagac psiakom ... Podobno za co sie nie wezme to robie żle ... Powiem szczerze...MAM DOŚĆ!!![/QUOTE] No chyba Cię już całkiem pogięło :) Wlasnie tak dziś myslalam ile dobrego udało nam się zrobić. Kaleki Charlie w domku. Paloma i Pamela w domku. ODI u LILU, Babcia, Dupka, Kasja u Magdy. Weni odeszła otoczona miłością. Po drodze Pysia zdjęta z łańcucha. Jasiek zabrany na wariata i wyadoptowany. Bury, ktory na starość pożegnał łańcuch. A to wszystko od maja tego roku :) Quote
Panna Marple Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Tak to jest: psi dramat dookoła, a na dodatek zdarzają się ludzie, którzy zamiast wspierać, dobijają...Rób swoje, Mortes-Feluś, który leży teraz obok mnie(a zawsze, ale to zawsze głowinę musi mieć na poduszce, bo inaczej to się nie liczy:evil_lol:)pozdrawia:lol: Quote
obiezyswiat75 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 I jeszcze napiszę, że jak Iza była u mnie, to widziałam jak taksuje spojrzeniem moje psy, czy nie są brudne, wychudzone, przestraszone :) Szybkie spojrzenie omiotlo ogród w poszukiwaniu budy z łańcuchem lub kojca :) I jestem pewna, że rąbnęłaby mi moje własne psy jakby cos było nie tak :) Ufam Jej bardziej niż wszystkim organizacjom pro zwierzęcym razem wziętym. Quote
obiezyswiat75 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Panna Marple']Tak to jest: psi dramat dookoła, a na dodatek zdarzają się ludzie, którzy zamiast wspierać, dobijają...Rób swoje, Mortes-Feluś, który leży teraz obok mnie(a zawsze, ale to zawsze głowinę musi mieć na poduszce, bo inaczej to się nie liczy:evil_lol:)pozdrawia:lol:[/QUOTE] Uff :) Myslalam ze tylko moje tak śpią i jeszcze się rozpychają :) Czuję ulgę :) :) :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='mdk8']:diabloti: szukałam wątku na którym jesteś :evil_lol: idą ciemne, długie wieczory........:lol:[/QUOTE] 5 i 6 są interesujące ale to już jutro. Quote
Panna Marple Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Uff :) Myslalam ze tylko moje tak śpią i jeszcze się rozpychają :) Czuję ulgę :) :) :)[/QUOTE] Ja rano wstaję pogięta jak paragraf:diabloti:Trzy psy w łóżku i każde się rozpycha:mad:. BTW: czy tylko ja mam takie rozpieszczone, upierdliwe mendziochy, które nudzą się jak deszcz pada (a u nas leje od wczotaj) i żadają zabawy? I patrzą na mnie wzrokiem dziecka trzymanego w piwnicy:diabloti: Quote
zerojeden Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Panna Marple']Ja rano wstaję pogięta jak paragraf:diabloti:Trzy psy w łóżku i każde się rozpycha:mad:. BTW: czy tylko ja mam takie rozpieszczone, upierdliwe mendziochy, które nudzą się jak deszcz pada (a u nas leje od wczotaj) i żadają zabawy? I patrzą na mnie wzrokiem dziecka trzymanego w piwnicy:diabloti:[/QUOTE] Moje robią dokładnie to samo...a pada u nas od 3 dni :mad: Quote
Panna Marple Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ulżyło mi...:lol:Szantaż emocjonalny w ich wykonaniu to po prostu majstersztyk:evil_lol: Quote
obiezyswiat75 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Moje się nudzą jak pada i snują się pod nogami. A Sarunia chce na kolanka. I wskakuje. I wszystko fajnie, tyle że ona to prawie-że-owczarek. Swoje waży :) Quote
ewab Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Uaktualniłam wpłaty deklaracji i za transport. Bardzo proszę o sprawdzenie czy wszystko jest ok. [quote name='Hałabajówka'] Cytuję pw które dostałam od Ewyb Pojęcia teraz nie mam o co chodzi??? Bo skoro prosi o pomoc osoba do której pies miał trafić...a teraz zupełnie inne osoby deklarują za tą osobę, że jednak weźmie psa, a ta osoba się nie wypowiada to coś jest tu kolokwialnie pisząc nie halo...[/QUOTE] Nie odwołuję swoich deklaracji. Jeśli pies trafi do Hałabajówki to będę przekazywać zadeklarowaną kwotę utrzymania plus koszty leczenia. Jeśli cudem do soboty znajdzie się DS lub DT dla Mati, mój TZ zgodzi się na przyjęcie Stiviego na DS. Czy będziecie chcieli z niego skorzystać, chyba teraz nie musimy się zastanawiać. Co do mojego niewypowiadania się - niestety pracuję i nie zawsze mogę być aktywna na necie (i m.in. dlatego muszę brać pod uwagę zdanie TZ odnośnie opieki nad zwierzętami). Bardzo proszę nie łączyć moich deklaracji odnośnie Stiviego z zobowiązaniami ŚTOZ-u. [SIZE=1]Miło jest, gdy pw pozostaje pw.[/SIZE] Quote
zerojeden Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Nie lubię kiedy stawia się mnie w takiej sytuacji, bo teraz to wygląda tak jak ja bym Wam go chciała za wszelką cenę wykraść... Edited November 7, 2013 by Hałabajówka Quote
ewab Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='Hałabajówka']Miło jest jak się publicznie mówi to samo co prywatnie... nie lubię kiedy stawia się mnie w takiej sytuacji, bo teraz to wygląda tak jak ja bym Wam go chciała za wszelką cenę wykraść...[/QUOTE] Widzisz gdzieś różnicę pomiędzy tym co napisałam na pw i publicznie? Quote
zerojeden Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Widzę mega zamieszanie i szczerze nie wiem o co chodzi. Quote
obiezyswiat75 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 No to chyba się już wszystko wyjaśniło, że wszyscy na tym wątku, którzy są ze Stiwim związani, chcą aby pies opuścił schron? Ale się cieszę, że chłopak w końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi :multi:. Kolejny Białogon pojedzie po lepsze życie :) To "jeszcze tylko" 27 zostanie z tego co liczę? Quote
obiezyswiat75 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='AtaO']No to dokładam brakujące 10 zł stałej dla Stiviego.[/QUOTE] AtaO - przepraszam, wprowadziłam Cię w błąd. Brakowało tylko 5 zł - umknęła mi deklaracja Ewy Gonzales. Teraz policzyłam i wychodzi 305 zł. Czy ktoś może to jeszcze dodatkowo przeliczyć i potwierdzić? Bo wtedy chyba powinnaś zmniejszyć swoją deklarację? Malgoska deklarowała wpłatę jednorazową. Które konto wysłać Jej na PW? Fundacyjne chyba? Quote
Mortes Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Wczoraj wieczorem zadzwonił pan od transportu i przełożył transport na dziś . Własnie przed chwila wpakowałam Stiwiego do samochodu Pana. Dzwoniłam juz też jak sprawuje się Stiwi i jak na razie leży grzecznie ;) Trzymajmy kciuki za szczęsliwą i bezproblemową podróż . Chciałam tylko ku przestrodze dla Magdy powiedzieć że stiwi spotkał sie nieopatrznie z Fejfolem i Patonem i niestety wywiazała sie awantura ...( ucierpiała nawet moja ręka) Stiwi absolutnie nie toleruje samców !!! Quote
Malgoska Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='obiezyswiat75']AtaO - przepraszam, wprowadziłam Cię w błąd. Brakowało tylko 5 zł - umknęła mi deklaracja Ewy Gonzales. Teraz policzyłam i wychodzi 305 zł. Czy ktoś może to jeszcze dodatkowo przeliczyć i potwierdzić? Bo wtedy chyba powinnaś zmniejszyć swoją deklarację? Malgoska deklarowała wpłatę jednorazową. Które konto wysłać Jej na PW? Fundacyjne chyba?[/QUOTE] ja juz wpłaciłam na konto Hłabajówki, to nie tam? Moja Szelcia też na podusiach, chociaż malutka potrafi zając 3/4 łózka...;) Quote
obiezyswiat75 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Malgoska']ja juz wpłaciłam na konto Hłabajówki, to nie tam? Moja Szelcia też na podusiach, chociaż malutka potrafi zając 3/4 łózka...;)[/QUOTE] Tam, tam - dokładnie tam powinna pójść wpłata :) Wielkie dzięki :) Quote
beataczl Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ewab teraz czytam ze Stivi mialby ds u Ciebie.. w jakich warunkach bylby jesli mozesz napisac i czy nie warto byloby tej suni od ewyb dac na ,,wymiane 'na tymczas do Halabajowki jako bardziej napewno adopcyjnej i domu szukac bo Stiviemu wiadomo bedzie duzo trudnieja Stivi juz bylby w ds. ewab a mozesz dac zdjecie tej suni lub watek do Niej linka jak ma- Quote
gluchypies Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='beataczl']ewab teraz czytam ze Stivi mialby ds u Ciebie.. w jakich warunkach bylby jesli mozesz napisac i czy nie warto byloby tej suni od ewyb dac na ,,wymiane 'na tymczas do Halabajowki jako bardziej napewno adopcyjnej i domu szukac bo Stiviemu wiadomo bedzie duzo trudnieja Stivi juz bylby w ds. ewab a mozesz dac zdjecie tej suni lub watek do Niej linka jak ma-[/QUOTE] Stivi jest już w drodze do Hałabajówki, więc już trochę za późno... Quote
Recommended Posts