Gabi79 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='biednedobre']Mamy pilnego kandydata z domu prywatnego. Juz pare miesiecy go oglaszam, byl jeden domek, ale gosc go wypuscil, niedopatrzyl, a psiak sam z dość daleka trafił do dawnego domu. Nowy właściciel już go nie chciał i znowu trafił na ogłosenia. Jak zaczęłam go ogłaszać miał 7 miesiecy, teraz ma rok. Własciciel po przeszczepach mięsni, nie wolno go mu wyprowadzać, psina czeka na działce.... on chce mu znaleźć coś lepszego, bo to żadne życie. Napiszcie, czy jest zgoda na Toffika? Ja jeszcze zadzwonie i pogadam z właścicielem, ale raczej nic nie zmieniło się bo by dzwonił. Mam tekst zdjęcia w gotowości. no i chyba ogloszenia zalożone na 16 serwisach... Linda Podmieniłam na tablicy: http://tablica.pl/oferta/z-cieplego-domu-na-dzialke-czyli-smutna-historia-wiernego-toffika-ID41CPB.html#6623e92c17 Czy ktoś mógłby zrobić Toffikowi jeszcze parę ogłoszeń, bardzo prosimy!!!! Quote
biednedobre Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ogloszenie z tablicy toffika, Przepraszam zamęt sieję niewiedzą :) Quote
biednedobre Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Gabi79']Podmieniłam na tablicy: http://tablica.pl/oferta/z-cieplego-domu-na-dzialke-czyli-smutna-historia-wiernego-toffika-ID41CPB.html#6623e92c17 Czy ktoś mógłby zrobić Toffikowi jeszcze parę ogłoszeń, bardzo prosimy!!!! Dziękuję piękne :) Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 AgusiaP napisał(a):Fajnie, że dało Wam się więcej dowiedzieć :):):) To dobre wiadomości :) Mamy dobre wiadomości ,Fazer trafił do dobrego domku. Dzisiaj była wizyta po adopcyjna Animals i są na FB zdjęcia :) Fazerek to teraz Bruno :loveu:jest szczęśliwy!!!! Wiola Quote
Gabi79 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 kontaktogloszenia napisał(a):Mamy dobre wiadomości ,Fazer trafił do dobrego domku. Dzisiaj była wizyta po adopcyjna Animals i są na FB zdjęcia :) Fazerek to teraz Bruno :loveu:jest szczęśliwy!!!! Wiola Ale się cieszę:multi::multi::multi: Wiolu czy masz możliwość zapytać na fb o zgodę na zamieszczenie tutaj zdjęć? Bardzo chętnie popatrzę na szczęśliwego Fazerka/Brunka Quote
AgusiaP Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 kontaktogloszenia napisał(a):Mamy dobre wiadomości ,Fazer trafił do dobrego domku. Dzisiaj była wizyta po adopcyjna Animals i są na FB zdjęcia :) Fazerek to teraz Bruno :loveu:jest szczęśliwy!!!! Wiola Super :multi: teraz już możemy być spokojne :) Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Gabi79 napisał(a):Ale się cieszę:multi::multi::multi: Wiolu czy masz możliwość zapytać na fb o zgodę na zamieszczenie tutaj zdjęć? Bardzo chętnie popatrzę na szczęśliwego Fazerka/Brunka Bardzo był chciała zamieścić tutaj zdjęcia Fazerka,ale animalsi nie wyrażają zgody na kopiowanie ich zdjęć. Można wejść na FB animals Dębica tam jest Fazio :) Quote
Gaja85 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Witam, tak się składa, że działam w dębickim OTOZ Animals i mam dostęp i do poczty e-mail i facebooka i nikt nie pytał o możliwość umieszczenia tutaj zdjęć Fazera - teraz Bruna:) Mamy tylko kilka zdjęć, bo szalał podczas wizyty. Niestety nie potrafię ich dodać, ale proszę o kontakt e-mail otoz-owski podeślę link do fotek. Pozdrawiam:) Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Bardzo proszę mój e-mail [email protected] . Ciesze się że możemy dodać tutaj zdjęcia Fazerka i dziękujemy za udostępnienie :) Pozdrawiam Wiola Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Dziękuje za linka do zdjęć :)Za chwilkę postaram się je tutaj umieścić... Quote
Gaja85 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Tak jeszcze w ramach informacji - zdjęcia ze strony czy te nasze z Facebook'a można sobie użyczyć, jeżeli nie wykorzystuje się ich do celów handlowych tylko w celach adopcyjnych, ale trzeba podać ich źródło, czyli w przypadku zdjęć z naszej strony - jej adres. Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 To nasz Fazerek (Bruno) w nowym domku :))) Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 To nasz Fazerek (Bruno) w nowym domku :))) Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Znowu ten sam problem co ostatnio z Milusiem :( Quote
Gabi79 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 kontaktogloszenia napisał(a):Znowu ten sam problem co ostatnio z Milusiem :( Może któraś z cioteczek zamieści fotki, bo ja nie potrafię niestety. Kto oferuje pomoc? Bardzo prosimy!!!! Quote
Gabi79 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 kontaktogloszenia napisał(a):teraz je widać :)? Niestety nie Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Gabi wysłałam zdjęcia Milusia i Fazerka Javenie i już Milusia można podziwiać na dogo teraz czekam na Fazerka :) Quote
Gabi79 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 kontaktogloszenia napisał(a):Gabi wysłałam zdjęcia Milusia i Fazerka Javenie i już Milusia można podziwiać na dogo teraz czekam na Fazerka :) Milusia już widziałam:loveu::loveu::loveu: MIODZIO!!!! Quote
paula_t Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ufff, kamień z serca:) Bardzo się cieszę, że udało się Wam co nieco dowiedzieć o domku Fazerka, bo odkąd się dowiedziałam, że poszedł do nowego domku to myślałam o tym, jak mu tam:roll: Nie wiem czemu, ale jak wpisałam w google Animals Dębica, to weszłam na fb, ale żadnych zdjęć nie widzę, więc cierpliwie poczekam aż Javena wrzuci ;) Quote
paula_t Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Gabi79']Podmieniłam na tablicy: http://tablica.pl/oferta/z-cieplego-domu-na-dzialke-czyli-smutna-historia-wiernego-toffika-ID41CPB.html#6623e92c17 Czy ktoś mógłby zrobić Toffikowi jeszcze parę ogłoszeń, bardzo prosimy!!!! Gabrysiu, ja postaram się jutro Toffika ogłosić :) Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 paula_t napisał(a):Gabrysiu, ja postaram się jutro Toffika ogłosić :) Dziękuje za Tofika,to sprawa pilna, bo nie wyobrażam sobie psiaka na tej działce samego w zimie :(Musi znaleźć się szybko dobry domek!!! Quote
Recommended Posts