obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Panna Marple']A ja nie widzę zdjęcia:-([/QUOTE] Matko kochana Ale wtopa wszystkie te zdjęcia dla Ciebie a Ty nie możesz ich otworzyć mogę Ci opisać co na nich jest :cool3: Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Obieży a gdzie ja mam wysłać ta swoją marnizne, bo miało być coś prywatnie? Quote
obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Olena84']Obieży a gdzie ja mam wysłać ta swoją marnizne, bo miało być coś prywatnie?[/QUOTE] na konto Ocelot - zaraz Ci wyślę :) Quote
obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Olena84']Obieży a gdzie ja mam wysłać ta swoją marnizne, bo miało być coś prywatnie?[/QUOTE] jak Cię zaraz huknę w głowę, to będziesz miała marniznę :mad: nie ma marnizny - każda złotówka się liczy! Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='obiezyswiat75']jak Cię zaraz huknę w głowę, to będziesz miała marniznę :mad: nie ma marnizny - każda złotówka się liczy![/QUOTE] Przy Panie Marple to moja to malizna:( Quote
obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Olena84']Przy Panie Marple to moja to malizna:([/QUOTE] czy zamierzasz wpaść w kompleksy? przy moim tyłku Twój to też malizna - czy mam się powiesić z tego powodu???? Quote
sharka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='obiezyswiat75']czy zamierzasz wpaść w kompleksy? przy moim tyłku Twój to też malizna - czy mam się powiesić z tego powodu????[/QUOTE] mój też duży :placz: Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 O rany ciotki, :evil_lol: Faceci wolą większe. Dobrze, to idzie mój przelew od razu. Quote
Gosiapk Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='obiezyswiat75']czy zamierzasz wpaść w kompleksy? przy moim tyłku Twój to też malizna - czy mam się powiesić z tego powodu????[/QUOTE] Taki mały apel ;): Ja bardzo proszę koleżankę obiezyswiat o nie wieszanie niczego! Ani siebie, ani obrazków na ścianie, ani kiełbasy na kiju. Dziękuję za uwagę. Z poważaniem, ciocia Gosia Quote
Malgoska Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='obiezyswiat75']czy zamierzasz wpaść w kompleksy? przy moim tyłku Twój to też malizna - czy mam się powiesić z tego powodu????[/QUOTE] [quote name='sharka']mój też duży :placz:[/QUOTE] i ja się podpisuję ;) bazarkowo tez nieźle, juz bedzie 150zł dla psiaków ;) Quote
obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 No dobrze, na razie nie będę nic wieszać. Siebie też nie. Quote
ocelot Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 [quote name='Olena84']Obieży a gdzie ja mam wysłać ta swoją marnizne, bo miało być coś prywatnie?[/QUOTE] Jaka malizna???? każda złotówka na wagę złota:) Quote
Gosiapk Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='obiezyswiat75']No dobrze, na razie nie będę nic wieszać. Siebie też nie.[/QUOTE] świetnie :evil_lol: Quote
Panna Marple Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='sharka']mój też duży :placz:[/QUOTE] Mój też ogromny:placz: Quote
Aska7 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Jakaś leżanka u psychoanalityka :roll: czy zdrowa babska nasiadówka u mnie :razz: :cool3: ;) :evil_lol: :p Quote
Aska7 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Gdzieś kiedyś na jakimś tam.. ble ble . forum o damskich imponderabiliach pewien pan powiedział ..... To pupa musi być duża, aby objąć spód pana, a pierś ma być taka w sam raz aby ręką ją objąć. Tak było napisane ..... Ekhm.. Quote
obiezyswiat75 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Aska7']Gdzieś kiedyś na jakimś tam.. ble ble . forum o damskich imponderabiliach pewien pan powiedział ..... To pupa musi być duża, aby objąć spód pana, a pierś ma być taka w sam raz aby ręką ją objąć. Tak było napisane .....[/QUOTE] i tego będę się trzymać lepiej tak mieć niż na odwrót :evil_lol: Quote
sharka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='obiezyswiat75']i tego będę się trzymać lepiej tak mieć niż na odwrót :evil_lol:[/QUOTE] ej no bo nam się Olena znów zdołuje :mad: małe jest piękne a duże praktyczne ;) Quote
obiezyswiat75 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='sharka']ej no bo nam się Olena znów zdołuje :mad: małe jest piękne a duże praktyczne ;)[/QUOTE] ej no, bo ja się zdołuję to duże nie może być piękne? Quote
sharka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='obiezyswiat75']ej no, bo ja się zdołuję to duże nie może być piękne?[/QUOTE] o matulu, może, pewnie że może... :eviltong: Quote
obiezyswiat75 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='sharka']o matulu, może, pewnie że może... :eviltong:[/QUOTE] i założymy klub zdołowanych :evil_lol: Quote
Figunia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 To ja z innej beczki... Poleciala moja styczniowa deklaracja.:lol: Quote
obiezyswiat75 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Figunia']To ja z innej beczki... Poleciala moja styczniowa deklaracja.:lol:[/QUOTE] pięknie dziękujemy :) Quote
Figunia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 To ja Wam Cioteczki dziekuje, i klaniam sie do samej ziemi - za ratowanie tych (i innych) biedakow. Za serce, wspolczucie, troske, zawzietosc i nieustepliwosc...nawet za klotnie (kiedy macie na uwadze dobro pieskow) i za to, ze czasem czlek sie smieje jak glupi z Waszych pogaduszek, zartow, docinkow... Quote
Recommended Posts