gluchypies Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Lento.pl - Ogłoszenia lokalne Wiadomość od: dorota mazurkiewicz, [email protected] Strona ogłoszenia: Spójrz na Czarusia ! Jego oczy powiedzą Ci wszystko. Treść zapytania: mam w domu kotke, czy Czaruś toleruje koty Nie wiem,co odpowiedzieć. Moze ktos napisze do tej Pani? Ocelot nadal nie da sie wysłac do Ciebie wp. Nie mam pojęcia ile wiadomości można mieć. Może to ja mam zawaloną skrzynkę? I co z Czarusiem? Udalo sie z tym domkiem?? Quote
gluchypies Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Żadnego nowego info o psach? Odświeżam im ciągle ogłoszenia na olx, ale nie wiem czy dobrze robię. Może któryś już znalazł dom?? Quote
ocelot Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Nie mam:( Mysle, ze Bernardyni mocno zajeci. Widziałam fotki Marylki na fb,poszukam. Co do pw ja z nowym dogo się gubię:( Czaruś już ma domek:) 1 Quote
gluchypies Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Zaglądam do psiaczków. Nie wiesz ocelot, czy któryś z nich znalazł może dom? Cały czas odświeżam im ogłoszenia na olx, mogłabym coś wyróżnić, ale muszę mieć pewność, że one nadal szukają domków. Szkoda, że nie ma już żadnych aktualizacji o nich, wątek też umarł śmiercią naturalną i nikt tu nie zagląda. A tyle dobrego tu się działo dla tych psów, smutno że nie wiadomo, czy znalazły dobre domy. Quote
ocelot Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Nie sądzę. Ja napiszę do Ewy od benków i spytam o nie.Niestety sama nie jestem w stanie podjechać i odwiedzić. To dość daleko ode mnie. Quote
gluchypies Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ok. Daj proszę znać. One są gdzieś koło Warszawy, tak? Może coś by ruszyło z adopcjami, gdyby miały zrobione nowe fotki? Mogłabym poprosić koleżankę fotografkę, żeby im zrobiła sesje. Quote
ocelot Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Nie. To bliżej Łodzi. Są w Kajtanowicach,a część w Anielinie Quote
gluchypies Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Aha, w takim razie można poprosić o sesje którąś z poniższych dziewczyn. Ja mogę zadzwonić i poprosić o te sesje, ale i tak potem musiałaby już ta dziewczyna, która się zgodzi kontaktować się i umawiać z kimś, kto jest na miejscu i jest u psiaków. Faustyna Maciejewska [email protected] www.clevershoot.blogspot.com facebook.com/FaustynaMaciejewska Łódź i okolice lub: Łucja Lange www.langel.pl Łódź dane ze strony fotowolontariuszy: http://psiewedrowki.pl/znajdz-fotografa/ Quote
Figunia Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Wesolych i spokojnych Swiat!!! W zdrowiu! Wszystkim dwu i czworonoznym Istotom!!! :) Quote
ocelot Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 wieści nie są optymistyczne:( Ikar ma nowotwór:( Quote
gluchypies Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 O rany :( jakie rokowania? da się coś z tym zrobić? A co u innych psiaków? Quote
ocelot Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Rokowania są kiepskie:( To nowotwór płuc:( Dzisiaj nasza jedzie do Benków to może coś więcej nam o reszcie powie. Quote
Gosiapk Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Rokowania są kiepskie:( To nowotwór płuc:( Dzisiaj nasza jedzie do Benków to może coś więcej nam o reszcie powie. To bardzo smutna wiadomość. :/ Quote
gluchypies Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Strasznie mi przykro z powodu Ikara :( oby tylko biedaczek się nie męczył. Quote
Gosiapk Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ocelotku, czy w tym roku Wasza fundacja będzie mogła już przyjmować 1% PIT? Quote
ocelot Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Jeszcze nie, nadal będziemy koorzystać z pomocy innej fundacji Quote
Gosiapk Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Jeszcze nie, nadal będziemy koorzystać z pomocy innej fundacji Tzn. będzie można przekazać dla Was pieniądze z 1% PIT na konto innej fundacji z dopiskiem waszej fundacji jako cel szczegółowy? Quote
ocelot Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Aga jak bylaodwiedzić psiaki to niestety zakopalasię w szczerym polu, po dojeździe doo Anielina bylo juz ciemno i nici ze zdjęć,ale mamy dwa:) Quote
gluchypies Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Marylka jest piękna, czemu nikt nie dzwoni?! :( Quote
edek Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ja ciągle zaglądam na wątek ale nic nie piszę.... Na fb Bernardynów jest wstawiona specjalna piosenka dla nich : https://www.youtube.com/watch?v=A40InFL3ahU Quote
gluchypies Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja też zaglądam, smutno mi że nic nie wiadomo o psiakach :( Pisałam do Bernardynów na FB, ale nie dostałam odpowiedzi niestety. Quote
edek Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja też zaglądam, smutno mi że nic nie wiadomo o psiakach :( Pisałam do Bernardynów na FB, ale nie dostałam odpowiedzi niestety. Zgadzam się z Tobą. Szkoda, że mam tak daleko :(. Quote
Recommended Posts