Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gluchypies']

Serdecznie zapraszam na bazarek dla przytuliskowych psiaków :)

Na bazarku znajdziecie dużo ciekawych rzeczy!

KLIK

Właśnie przelałam 150 zł z tego bazarku na konto przytuliskowych psiaków w Fundacji Bernardyn :)

Posted

ocelot napisał(a):
Bardzo dziękuję. Zadzwonię do Benków o potwierdzenie:)

Jak dostaniesz potwierdzenie, to proszę napisz na wątku bazarku, dziękuję!

ps. Został odsłonięty nr tel do Denisa :)

Posted

Na olx odezwała się do mnie Pani zainteresowana Ikarem. Pyta, czy dogadałby się z kotami i dwiema suniami :) Poprosiłam ją o telefon do Ciebie ocelot, chyba tak będzie najłatwiej. Widziałam, że został już odsłonięty telefon, mam nadzieję że pani zadzwoni.

Posted

paula_t napisał(a):
Nie pozostaje nic innego, jak trzymać kciuki, żeby Pani się odezwała do Ocelot:)

ocelot napisał(a):
Wpłatę już potwierdziłam. Telefonów na razie brak, ale czekam cały czas:)

Pani będzie dzisiaj dzwonić :) napisałam jej krótko o Ikarze, że jest ze zlikwidowanego przytuliska i gdyby nie akcja, to pojechałby razem z resztą psiaków do Wojtyszek. A Pani odpisała "No tak, Wojtyszki... Chwała Wam za uratowanie psiaków." :) To już coś niecoś rokuje dobrze, mam nadzieję! :)

Posted

edek napisał(a):
Wpłaciłam zaległe 120 zł na karmę.

Ekstra :loveu:

Trzeba by tu jeszcze parę osób ściągnać.

Ciekawa jestem, czy dzwoniła ta Pani w sprawie Ikara, bo numer został znowu odsłonięty 2 razy.

Posted

Na razie kochane cisza jak makiem zasiał, ale cały czas mam nadzieję, że w końcu się rozdzwonią telefony:)
Do benków zaraz napiszę czy dotarło 120 zł. i bardzo dziękuję:)

Posted

ocelot napisał(a):
O super!!!!!!!

Odpisałam, na razie cisza, ale widziałam, że numer został wzięty :) Zawsze to coś. Niestety, pokończyły się wyróżnienia. Mają je jeszcze tylko Ikar (do 5.07), Marika (5.07), Denis (4.07), Marylka (29.06).

ps. A czy kasa z mojego bazarku dotarła do Bernardynów? Bo nie pamiętam, czy potwierdzałaś?

Posted

gluchypies napisał(a):
Odpisałam, na razie cisza, ale widziałam, że numer został wzięty :) Zawsze to coś. Niestety, pokończyły się wyróżnienia. Mają je jeszcze tylko Ikar (do 5.07), Marika (5.07), Denis (4.07), Marylka (29.06).

ps. A czy kasa z mojego bazarku dotarła do Bernardynów? Bo nie pamiętam, czy potwierdzałaś?

Potwierdzałam:) Dotarła:)