IKA & SONIA Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jest zapytanie z NK: [B]Hej !W tygodniu wysle do was paczke:) Prosze napiszcie czego najbardziej potrzebujecie?:) Jestescie Wielcy:):) [/B] Co mam odpisać???? Quote
Ada-jeje Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 IKA & SONIA odpowiedzialam Ci na PW. Quote
IKA & SONIA Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 W najbliższym Przełomie będą Ramzes, Samanta i Spinka. Quote
Ada-jeje Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 IKA & SONIA; przeciez Spinka od malagos ma juz domek, jezeli ta sunie masz na mysli. Quote
IKA & SONIA Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ale to Spinka od Malgos i nie sunia tylko koteczka :lol: Quote
hanek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dzisiejsza zdobycz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-amstaffa-piekny-laki-z-olkuskiego-schroniska-132391/[/url] Quote
DorkaWD Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Ada-jeje']Dorka my np. nie bedziemy mialy nic przeciwko temu jezeli sie tym zajmiesz a nawet w miare naszych mozliwosci pomozemy.[/quote] I stało się! Mam przyjemność donieść, że [B]szkoła "Pastel"[/B] przyjęła zaproszenie ;) [B]Szkolenie w Chrzanowie rozpoczyna się 25 marca.[/B] Szczegółowe informacje już niebawem na stronie [URL="http://szkolapastel.pl/"]http://szkolapastel.pl[/URL] W związku z tym BARDZO proszę o pomoc w przekazywaniu info na temat tego szkolenia ;) Pocztą elektroniczną mogę przesłać reklamę/ofertę Pastela Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dziekujemy osobom z Urzedu Skarbowego w Chrzanowie, ktore w dniu wczorajszym dostarczyly 60 kg. karmy czapi, a ktora to zgodnie z zyczeniem darczyncow zostanie przekazana schronisku w Olkuszu, zas pozostale dary, obrozki pozostana do dyspozycji Fundacji a psie miseczki sprzedane zostana na bazarku, a uzyskane pieniazki w calosci zasila konto Fundacji. Quote
giselle4 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ....Jestes aniołkiem i Ty wiesz dlaczego. Bardzo Ci za wszystko dziekuje:oops: Quote
giselle4 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :loveu:...Dziekuje Ada dobra współpraca to naprawde duzo a my wszyscy sie dogadujemy:oops: a Wasza pomoc jest wielka... dziekujemy Quote
IKA & SONIA Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Natalio i Weroniko! Jest prośba o zrobienie ogłoszeń dla tych nowych psiaków. Ja mam jeszcze co najmniej 3 sunie od Missieek do ogłoszeń, więc potrzebna pomoc. Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Giselle a Ty nie jestes aniolem, jak ogladam wasz wklad i serce w ratowanie psow, pomoc i wspolpraca w schronisku to sa checi do wspierania waszej dzialalnosci, jezeli tylko bedziemy mialy propozycje przyjecia darow ktore wam sa potrzebne w uruchomieniu gabinetu to przekieruje do was. :lol: Quote
Jade_Natalia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Natalio i Weroniko! Jest prośba o zrobienie ogłoszeń dla tych nowych psiaków. Ja mam jeszcze co najmniej 3 sunie od Missieek do ogłoszeń, więc potrzebna pomoc.[/quote] Ja dzisiaj ogłoszę któregoś z tych psiaków. One maja swoje wątki? Quote
Weronikaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Natalio i Weroniko! Jest prośba o zrobienie ogłoszeń dla tych nowych psiaków. Ja mam jeszcze co najmniej 3 sunie od Missieek do ogłoszeń, więc potrzebna pomoc.[/quote] Ja zrobię któremuś ogłoszenia dzisiaj. Info ściągnę z NK. A Laki ma już kompet ogłoszeń, więc zostaje jeszcze 5 psiaków. Quote
IKA & SONIA Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Weronika13'] A Laki ma już kompet ogłoszeń, .[/quote] :crazyeye: Do kompletu to mu jeszcze dużo brakuje. W sumie powinien mieć ok. 70 stron, a może ma połowę z tego. Najlepiej jakbyś kilka psiaków ogłosiła, ja sama nie wyrabiam z ogłoszeniami fudacyjnymi i jeszcze dla Missieek. Quote
IKA & SONIA Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Natalio one wątków chyba jeszcze nie mają. Może wklejajmy linki do ich ogłoszeń an stronie ofiar na razie. Quote
Weronikaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='IKA & SONIA'] Najlepiej jakbyś kilka psiaków ogłosiła, ja sama nie wyrabiam z ogłoszeniami fudacyjnymi i jeszcze dla Missieek.[/quote] OK, oglosze kilka. Nie martw sie, poradzimy sobie. Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 IKA & SONIA moze niech Natalia i Weronika oglaszaja na poczatek te psy ktore sa w schronie, bo dla Ciebie jest juz nowa robota na Allegro i nie tylko, dzis wyciagnieta sunia astka, i dodatkowo jeszcze trzy a te juz sa na barkach Fundacji. Quote
hanek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dwa nowe wątki juz wyciągniętych olkuskich psiaków: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/okaleczona-perla-z-olkuskiego-schroniska-szukamy-domu-132495/#post11871346[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-mix-husky-ze-schroniska-w-olkuszu-pilnie-potrzebne-dt-132475/#post11869804[/URL] [quote name='DorkaWD']I stało się! Mam przyjemność donieść, że [B]szkoła "Pastel"[/B] przyjęła zaproszenie ;) [B]Szkolenie w Chrzanowie rozpoczyna się 25 marca.[/B] Szczegółowe informacje już niebawem na stronie [URL="http://szkolapastel.pl/"]http://szkolapastel.pl[/URL] W związku z tym BARDZO proszę o pomoc w przekazywaniu info na temat tego szkolenia ;) Pocztą elektroniczną mogę przesłać reklamę/ofertę Pastela[/quote] Dorka, daj znać jak już podadzą szczegóły na tej stronce, wrzucę info w newsa na naszej. Quote
IKA & SONIA Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Ada-jeje']IKA & SONIA moze niech Natalia i Weronika oglaszaja na poczatek te psy ktore sa w schronie, bo dla Ciebie jest juz nowa robota na Allegro i nie tylko, dzis wyciagnieta sunia astka, i dodatkowo jeszcze trzy a te juz sa na barkach Fundacji.[/quote] Tak będzie najlepiej, więc Natalio i Weroniko jak możecie to róbcie całe komplety ogłoszeń. Quote
dorixx Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Czy wiadomo coś więcej na temat suni ze szczeniakami z dworca w Trzebini? trafiła już do schronu? Naprawdę nie możemy jej pomóc? Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sunia trafila do schronu 27 lutego, czy szczeniaki tez tego nie wiem, napewno nie wszystkie, bo czesc z nich pobrali ludzie. Quote
dorixx Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ponawiam pytanie-CZY NIE MOŻEMY SUNI POMÓC- jak innym psom, które wyciągacie ze schronu w Olkuszu???POMOGĘ!!!Zabierzmy ją z tamtąd! Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dorixx jak Ty lub znajdziesz kogos kto da DT i ktos pojedzie po sunie to jestem za ale nie oczekuj ze ja jestem w stanie jezdzic dzien w dzien a ten tydzien tak wygladal nawet jutro w niedziele tez jade po psa zeby go przewiezc na inny DT. Zaczyna mnie to przerastac dorixx. Quote
dorixx Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dlaczego wyciągamy ze schronu psy w typie amstaff a nie pomożemy lokalnym? Napisałam POMOGĘ!! BAZARKI ZROBIĘ- wspomogę finansowo- na pare dni zabiorę (do tygodnia-więcej nie damy rady ) -reszte opłacimy DT w hoteliku- jak innym podopiecznym...??... damy radę? Quote
Recommended Posts